Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben zorunlunun asla gerçek bir karakter olduğuna inanmıyorum bu arada. Kafasından bir hayat hikayesi yazdı baktık konu tuttu burada kim ne derse tersini yapıp, en mantıksız kararları verip sıradaki Senaryoyu yazıyor. Gerçekten böyle yaşayan bir insan memur falan olamaz.😂🙄

Benim gelinliğim 5bin tlydi mayıs ayında aldım herkes nerden aldın diye sordu kimse inanmadı fiyatına tek sebep 2022 kreasyonuymus o yüzden uygun fiyatlı kategorideydi ve aşık oldum fiyatından da değil görür görmez çok sevdiğim için de aldım ama asla çok fazlasını vermem
27 bin verecek kadar çok mu zenginsiniz anlamadım?
İlk evliliği olanlarda bunlar önemli konular,biz boşanmış kadınlar pek takılmıyor,ben şahsen üşenirdim o gelinliği giy çıkart🤣

Valla sizin maddi konularda ben size çok özeniyorum. Bu nasıl kafa rahatligidir.gercekten cehalet mutlulukmus.
Hesap kitap bilmek yok. en fazla icra gelir kafasıyla hicbirseyden de geri kalmiyorsunuz. Sizin kadar borcum olsa, elime 1 elektrik faturası kadar para kalsa bırak evlenmeyi evden çıkmam.
Gelinlik 26 bin ama tutulacak evin kapısı yok hatta aslında ortada bir ev yok.
Elde ne var sürekli hallederiz yavrum diyen yiyici bir damat adayi. Fena ketenpereye getirecekler sizi kaynana evine gelin gideceksiniz bu gidişle
Ben artık ihtişamlı düğün konunuzu bekliyorum

Ya ben zorunlunun asla gerçek bir karakter olduğuna inanmıyorum bu arada. Kafasından bir hayat hikayesi yazdı baktık konu tuttu burada kim ne derse tersini yapıp, en mantıksız kararları verip sıradaki Senaryoyu yazıyor. Gerçekten böyle yaşayan bir insan memur falan olamaz.😂🙄
+154467

Sanırım 50 beden giyiyordu zorunlu, ondan dolayı olabilir ama gene de 27.000 çok büyük bir rakam. Benim euroyla maaş alan arkadaşım gayet sade bir elbise ile evlendi ucuz mu ucuz. Ama zorunlu bu hata yapması adeta zorunlu :110:
50 beden giyen Nuranka, Zorunlu çok çok 40 tır. O yüzden şaşırdım zaten hiç gerek yoktu özel dikime.

İlk evliliği olanlarda bunlar önemli konular,biz boşanmış kadınlar pek takılmıyor,ben şahsen üşenirdim o gelinliği giy çıkart🤣
İlkinde daha ucuza kiralamıştım ama o da cok güzel bir gelinlikti 😅🤣 ay aynen ama 1 saatte aldım gelinliği şimdikinde girdim beğendim giydim iyi bu alalım dedim çıktım 🤣 kemeraltı sıcağı yemedi fazlası

50 beden giyen Nuranka, Zorunlu çok çok 40 tır. O yüzden şaşırdım zaten hiç gerek yoktu özel dikime.
50 beden ne oluyor ayol XXL mı. zorunluyu bilmem de bu bedende olan bir üye kalmış aklımda nikini hatırlayamadım öğrenciydi kocaeli veya Edirne tarafında,üniversiteden memnun değildi sürekli sevgili konusunda konu açardı. Profil fotosunda da yeşil kurbağa vardı başında taç var😂

50 beden giyen Nuranka, Zorunlu çok çok 40 tır. O yüzden şaşırdım zaten hiç gerek yoktu
Arkadaşlar ben ocaktan beri 62 kilodan 54 kiloya kadar düştüm daha sonra diyetisyene gittiğimde hem Sağlıklı beslenmek için hemde kilo vermek için ilk gittiğim de 54.80 çıktım daha sonra 10 gün sonra evde her gün tartıldıgım tartı 53.30 gösteriyordu beni sabah aç karna 53 kilo çıktım diyetisyene akşam gittiğimde 51.35 çıktım acaba aklıma takıldı;(

50 beden ne oluyor ayol XXL mı. zorunluyu bilmem de bu bedende olan bir üye kalmış aklımda nikini hatırlayamadım öğrenciydi kocaeli veya Edirne tarafında,üniversiteden memnun değildi sürekli sevgili konusunda konu açardı. Profil fotosunda da yeşil kurbağa vardı başında taç var😂
Vannessa minnoşum o :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X