Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana o kadar dediler ki, nisanlina güvenme. Bu adam hiç bi halt halletmez, halledemez. Sen neye güvenip gittin bu adamın yanına işi yok gücü yok. Ya göz göre göre mutsuzluğa giden başka birini daha görmemiştim gerçekten.
Senin yerinde olsam kalkar gider kiralik ev bulurum. Eşyalarıda ona aldırırdım.

Sana o kadar dediler ki, nisanlina güvenme. Bu adam hiç bi halt halletmez, halledemez. Sen neye güvenip gittin bu adamın yanına işi yok gücü yok. Ya göz göre göre mutsuzluğa giden başka birini daha görmemiştim gerçekten.
Senin yerinde olsam kalkar gider kiralik ev bulurum. Eşyalarıda ona aldırırdım.
Mis gibi yaşamak varken dert arıyor kendine, sadece parasını yediler hep zorunlunun başka bir şey olmadı. Bu kadar borç boş yere ödeniyor yazık ya🥺

Mis gibi yaşamak varken dert arıyor kendine, sadece parasını yediler hep zorunlunun başka bir şey olmadı. Bu kadar borç boş yere ödeniyor yazık ya🥺
Gerçekten havaya para ödüyor, kendine kalan kuş kadar maaş, evleneceği adamın işi gücü yok hersey zorunluya bakacak. Mutsuzluğa doğru depar atıyor resmen. Üzülüyorum bu haline

Bence bunlar hic hayira alamet durumlar degil. Adam ben halledecegim diyor, ama sanki daha cok annesinden medet umuyor gibi. 20 gün sonra ise baslayacaksiniz ve gercekten ortada birsey yok. Yani cok karamsar olmak istemiyorum ama ben bu damat adayi begenmedim

Ek not: dünya borcuna batmisken ek hesaptan 13000 cektiginiz sizin de akillanmadiginizi gösteriyor. Nasil ev gezdireceksiniz ilerde merak ediyorum
Ben de şunu anlamıyorum ben de devlet memuruyum bankalar bana bu kadar kredi ek hesap kredi kartı vermiyorlar zorunlu nasıl alabiliyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X