Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Allah Allah
fırtına öncesi sessizlik olmasın da
bişey söliyim mi asıl o sizi sevmiyormuş böyle kolay kabul edip öncesinde de acımadan kötü davrandığına göre

Aman öylelerinin sevgisi yerinde kalsın, gider ormanda ayı severim daha iyi. Neticede kızarsa ne yapacağı belli...

Sonuna kadar doğru bir yazı. Konudan ayrı ama, Allah Şehitlere rahmet eylesin, görevdeki aslanlarımızın da ayağına taş değmesin.

dervişin fikri neyse zikri odur kaç kurtul görevmiş bilmem neymiş hikaye bu adam apaçık seni emri altına almaya çalışıyor sen ona deki ben sana fazlayım sen git bi evcil köpek al otur deyince oturur kalk deyince kalkar

Hepsini okuyamadım bile bu ne toksik ilişki böyle, daha evlenmeyi mi düşünüyorsunuz bu kişiyle allah akıl fikir versin.Kader de biraz insanın elinde unutmayın!

Aradı aramaz olur mu telefonda çok ağladı bunları bi anda söylemedi tabiki ağlamaktan ara ara söylediği cümleler
son pişmanlık neye yarar
ağlaya ağlaya demiştir ben burda ölümün kıyısındayım vs vs
inanmayın duygu sömürüsüne

meslekleri çok zor gerçekten Allah hepsini korusun
ama siz seçtirmediniz değil mi mesleği?
vicdan azabı da çekmeyin

neler dedi tam olarak

Yok ben seçtirmedim tanıştığımızda o mesleği yapıyordu zaten

Aradı aramaz olur mu telefonda çok ağladı bunları bi anda söylemedi tabiki ağlamaktan ara ara söylediği cümleler
Bence evlen, kurtar adamı yapıp yapıp ağlamaktan. Ne kadar zordur ağlamak, özür dilemek zorunda kalmak falan şimdi yazık.

Dayak yemek istiyorsan evlen ama sonra hic sikayet etme. Ayrica sarz degil sarj. Sizin gibilere hic uzulmemek lazim valla bile bile hala napayim diyorsun, adam sana simdiden siddet uygulayacagini soylemis sonra fiziksel siddet olunca sasiriyosunuz. Zerre kadar hayatını seviyorsan ayrıl. Herkesin işi zor herkes stresli normalde şiddet uygulamayacak insan toplama kampında bile olsa böyle davranmaz. Otur dersem otur diyor size sizde hala nişanlısınız. Yasak olmasa aklınıza hakaret edecek cümleler kullanırdım da aman bana ne

Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Bu kadarla kalacağını hiç sanmıyorum. Yani lütfen vicdan yapmayın. Tabi ki beklemiyordu ama biraz uzarsa yine çirkefleşir. Hiç muhattap olmamaya çalışın.

Bu ne bicim adam ya.. Benim eşim de göreve gidiyor, doğudayız her an tetikteler. Ailesinden, çocuğundan ayrı.. eve dar düşüyor ve o yorgunlukla sosyal hayatı sıfır. Evden işe, işten eve.

Benim de oyle sosyallığım kalmadı. Adam yorgun argın eve dönüyor. Bizimle zaman geciriyor, dinleniyor. Dolayısı ile kısacık zamanda sosyal olmaya fırsatım bile yok.

16 senedir evliyiz ve bu durum hep boyle. Görevdeyken elbet gergin oluyor, bazen telefona cevap veremiyor vs. Ama bunu hiç göreve bağlamadık. Elbette sinirleri normal değil bazen yanındaki arkadaşı can veriyor o dönemlerinde ev de ses bile yapamıyoruz ama, aşırı haklı, kolay değil.

Normal stabil durumlarda uzaktayken tartıştıysak. Asıl ben değil, o bana teselli veriyor. Çocuklarla evdesin, çalışıyorsun, benim yapmam gerekenler hep senin başında, seni anlıyorum gibisinden.

Yani özetle elbette dokunulmayacak anları var ama bu sebeple bana "seni umursamıyorum, hislerin önemli değil, tabiri caizse köpeğim olacaksın" demez, dedirtmemde! Her şeyin bir haddi var ve bunu aşamaz, ben de aşamam. Saygı çok önemli.. küssek bile laflarımızı secmek zorundayız yoksa laçka bir evlilik olur.

Sizi yumşak karın bulmuş.. kimse kusura bakmasın, kimsenin haddine değil bana boyundan buyuk laf etmek. Siz bu sınırı bastan sert çekmezseniz, kaybetme korkusu yaşamazsa o iş olmaz, olmamalı!

Sana nacizane tavsiyem benim yaptığım hatayı yapma ben böyle biriyle evlendim,aynı meslekteler şuanda boşanıyoruz bir yıl nişanlı kaldık nişanlıyken 6 ay görevdeydi pek fazla görüşemiyorduk.Uzakta olduğu için böyle gibi bahaneler uyduruyordum kendi kendime,hep onun dedikleri olsun istiyordu benim bi değerim yoktu hata yapıp evlendim.gün geçtikçe daha kötü oldu piskolojisi acısını benden çıkardı hep hakaretler,küfürler,defol git demeler piskolojim şuan alt üst olmuş durumda 1yıldır ayrıyız ama bana yaptıklarını hala atlatamadım çok iyi düşün lütfen yan yana olunca düzeliriz diye birşey yok bir insan nasılsa öyle devam ediyor ki üzerine daha fazlası ekleniyor...

Çok güçlüsünüz. Umarım bundan sonra hayatınız gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…