Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Kesinlikle haklısın, geçen de doktor kocasından dayak yiyen bir kadın vardı, o kadar söyledik git darp raporu al, KADES' i ara diye hiç oralı olmadı, inan bana sinirimden sabaha kadar uyku uyuyamadım o zaman. Aslında ben bunlara üzülmüyorum da, bizim de psikolojimizi alt üst ediyorlar, sonra da hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar, belki de ona sinirleniyorum.

Hep böyle açıp açıp kaçıyorlar.
Bu kadar tepki beklemiyordu bana kalırsa
Şunu istedi bence
Yanlış bierşeyler var bunu oda biliyor
Ama askeri personeldir evinden uzaktır bunalmıştır sıkılmıştır idare et dememizi istedi
Tam ters köşe oldu

Askeri personel olması dahada profesyonel davranmasını gerektirmezmi
Sonuç olarak tehlikeli ve kayıpların verildiği bir meslek
Daha güçlü, daha soğukkanlı davranmaları gerekir
Heleki meslekleri gereği kesinlikle orda olan orada kalmalı özel hayata yansıtılmamalı
Şimdi bir imam düşünün adam hergün cenaze namazı kıldırıyo ağlayanlar ayılanlar bayılanlar
Adam hergün stresliyim üstüme gelme ne dersem onu yapacaksın diye paranoyakmı davranacak
Yada bir doktor hergün kimbilir kaç hasta kaybediyor yani odamı duygusal sömürü yapsın psikolojim iyi değilmi desin
Asker olunca ne değişiyor acaba tek tehlikeli işi kendilerimi yapıyor oluyorlar üstelik silahlılar ve eğitimliler

Muhtemelen psikolojisi bozuk ...kısa cevaplayacağım.Bu adam yorar,üzer,hatta kahreder seni.yol yakınken dön..yazık etme kendine

En son gemideydi evet. İnmiştir zaar.

Çok takıntılı ve güvensiz biri
Acil uzaklaş
Doğru dürüst görüşememişsiniz bile, ne kadar tanıyorsun ki?
Ayrıca açmayabilirsin de telefonu canın istemez bu tavır üslup nedir? Nerden tutsan kurtarmıyor

Gerçekten gidip barıştı galiba çok üzücü

İki seneye kalmadan açacağı konuları maalesef ki tahmin edebiliyorum

önceki sayfada cevap vermiştim ama evet
Üzgünüm kusura bakmayın içime kapandım
Merhaba
Bitirdiniz sanırım
Benim benzer bir nişan sürecim olmuştu, hatta birçok konu açmıştım ve benzer cevaplar gelmişti.
Bittikten sonra bir boşluk oldu hayatımda tabiki, üzüldüm ama inanın birgün pişman olmadım, şuan herşey çok daha güzel . Dilerim aynı hissedersiniz
Benim eski nişanlı da tepkiler aynıydı, okurken kendi yaşadıklarıma benzettim. Inanın değişmeyecekti
Üzülen siz olacaktınız

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…