Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Ay kızım ya parmaklarımı yormuyım dedim ama illallah yani.
Tabi en çok kendini seveceksin sana kaniş köpeği gibi davranın oğlanı mı? Ayrıca uzman çavuşluk sinirli stresli falan değil, çatışmaya giren ateş hattında olanlar hariç hiç bişey yapmıyorlar nöbet tutup ayak işleri yapıyorlar. Son dönemlerde yoldan geçeni alıp askeri bir kültür bırakmadılar için herkes stresten felan diye davranışları açıklamaya çalışıyo. Ama tamamen personelin vasıfsazlaşması.

AAyrıca seven stres altında dahi böyle davranmaz. Benim kardeşim de uzman bize göt gibi davranıyordu.annem babam genel kanıdaki gibi işi stresli idare edin diyip duruyordu bizde ettik. Tepemize çıktı, hakaret etse bile sustuk. Sonra evlendi beyimiz karısına canımla cicimler bitanemler, titriyo üstüne bişey olmasın diye. Bize davranışıyla alakası yok. Yani mevzu iş falan değil. Sizi sevip sevmemesi tamamen.

Ve ekleme uzmanlık o kadar stresli bir iş değil. Emir altındalar evet bu zorlarına gidiyor işte, ama siz askersiniz ne bekliyorsunuz ki? Zincirin en alt halkasına olmayı kendilerine yediremiyor lar başka bir şey değil gerçekten.

Konu sahibi tabiki de barıştı kızlar yok mesaj yazdım ayrıldım da zaten işin palavrası.
Konu sahibinde gelecekte ki uzman eşi * asker yareni sıfatını bırakacak bir tavır yoktu zaten..
1 sene sonra inşallah eşim ben dövüyor diye gelmez.

Bence de. Yoksa ayrılırken babam şöyle dedi nişanlım şunu dedi der insan daha çon rahatlamak isterdi ilk fikir aldığı yerden.
Bence yapamadım karşı gelemedim demek bile bir erdem.
Ama bu arkadaş "ayrıldım" "iyiyim." "içime kapandım" yazıp bırakıyor.

Aynen öyle katılıyorum onu demek bile bir erdem.
Ama tabiki de yalan, herkes üzerine gidecek diye ayrıldım yalanı söyledi.

Şuanda da uzman çavuş nişanlısı ile barıştığı için daha fazla konuşma gereği duymuyor, neden duysun ki

Kimse barışmasın gibi bir derdimiz de yok. Ayrılık lobisi değiliz sonuçta
Hepimizin ilişkisinde, nişanlılığında, evliliğinde sorunlar oldu oluyor da.
Bazısı baş edilebilir, düzelebilir.
Bazıları değişmez şeyler.
Yoksa kimsenin eşi mükemmel değil tıpkı bizlerin de mükemmel olmadığı gibi...
Eşimle 3,5 sene sene nişanlı kaldım dile kolay. Arayınca açmamamı o da isterdi. (insanlar zaten açılmasını istediğinde arar çünkü, bu üslubu hiç görmedim Allah göstermesin) Başka bir sürü sebepten kavga da ettik. Edilmemesi tuhaf olur zaten. Ama kavgada saygı şart.
Hiç bir zaman arıyorsam açacaksın otur diyorsam otur kalk diyorsam kalkacaksın modunda köpek eğitimi verir gibi yaklaşmadı.
Allah kimsenin karşısına da böylesini çıkarmasın.
Ama göz göre göre de yola gidilince insan kızıyor.

birbirinizi tanımadan evlenmeniz büyük hata . nişanlanma çok acele olmuş

yavrum kaç kurtar kendini senin sözüne inanmayan adam paranoyak olur bugün sözüne inanmayan yarın kafasında kurup beni aldatıyorsun da der ve bunu hiç kaldıramazsın zaten askerlerde alt üst ilişkisi olduğu için eşlerine bir emirler yağdırmalar askerle evlenmek çok zordur ve seninki gerçekten berbat güzelim kaç kurtar kendini paranoyak bu heriif

Ozguvensiz, kompleksli, narsist bi manyak var karşında. Hiçbir şekilde de degismez ve duzelmez, evlenince de daha beter olur.
"Uzak oldugumuz için boyle, orda cok bunaldi, beni seviyor, aslinda iyi biri" bahanelerine sığınmaz ve kendi hayatini kurtarirsin umarım.

(Böyleleri çok iyi manipüle eder bir de ve anladigim kadariyla manipülasyona cok acik birisin; ayrılırsan ve barışmak için vaatlerde bulunursa lütfen inanma, insanlar değişmez, o da değişmeyecek ve evlenince daha beter olacak ne yazık ki)

Son düzenleme:
Nişanlınız evlenirse size kesinlikle şiddet uygular çünkü ben davranışlarından bunu anladım. Evlenince de düzelen bir erkek modeli dünyada görülmemiştir. Diyeceklerim bunlar.

Üyelik iptali yapılmış. Tüm sayfaları okumadım ama konu sahibine genelde adamdan kaç demiş bizim kızlar o da tabi bunu yapmayı aklının ucundan bile geçirmemiş. Öyle ödü kopmuş ki burada ki hatunları dinlerim de ayrılırım diye üyeliğini iptal ettirmiş.
Kendi elinle hayatını karartmaya yemin etmişsin. Umarım sonra gelip madur kadını oynamazsın burada.

İnsanları kategorize etmek istemem ama astsubay ve uzman çavuşların genelinde bir hasar oluyor.Üstlerinden emir ala ala ezilip evde kadınından çıkarıyorlar hırslarını.Canım dönüp konunu başkası yazmış gibi okur musun?Hayatın kayar bununla evlenirsen.Hayatta alınan en önemli karar eş seçimi.Şimdi nişanlı olmak,gelinlik giyecek olmak sana rüya gibi geliyor ama kabusun olur bu çocuk senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…