Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Ailen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Üstünden çok hanıt geçmiş ama ben yazayım, batıdakinden farkı yok. Biz nişan atıyoruz denir alınanlar yollanır. Namus davası falan olmaz yani

Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Ben batılıyım ama doğu geliniyim. Nişan atmanın bizdekinden hiçbir farkı yok. Hiçbir şey olmaz. Kan davası falan hayal ediyorsan fena halde kandırılmışsın

Bak güzel arkadaşım bu adam gerçek yüzünü sana şu anda gösteriyor, özü bu malzeme bu. Şimdi sen bunu operasyon stresine falan bağlayabilirsin ama adam işini yaptığı her an seni stres topu niyetine kullanacak. Ailesini askeriyle karıştırmak diye bir kavram var, asker aileleri iyi bilir. Seninki üstlerinin ona yaptığının acısını senden çıkaracak şimdiden başladı buna. Doğulular nişan atmak zor falan diye boşa bahane bulma kendine. Adama ben ilk tanıdığım adamı sevmiştim bana köpek muamelesi yapannadamla yeni tanıştım bu adamı istemiyorum. Nişanımız bitmiştir. Benim şu an tanıdığım adama verilmiş bir sözüm yok diyeceksin. Kendine bir şey yapar falan diye de korkma senin katilin olma potansiyeli olan adam ölse dünya bir şey kaybetmez ama o ölmesin diye sen kendini feda edemezsin. Bu adam yarın seni eve kilitleyip perdeye koyduğu işaret bozuldu diye öldürür. Akıl sağlığı kesinlikle yerinde değil.
Ben batıda şehrin göbeğindeyim onlar doğuda bir köyde o sebepten
Baban abin amcan deden kimler müsaitse alacak takıkarı gidecek. Köye gitmek için bir taksi bulacak, binecek taksiye, emanetlerinizi geri getirdik deyip koyacak önlerine ve sebepleri konuşma açıklama gibi işlere girmeden hızlıca ayrılacaklar mekandan. Sen gitmeyeceksin. Çok bir şey söylemeleri gerekirse baban "bizim kızımız kıymetli kötü laf edeni sileriz, bu evliliğe rızamız yok" diyecek. Çekip gidecek. Hepsi bu kadar.

Lğtfen aptallık etme, elin hayvanına oyuncak olmak zorunda değilsin. İlerleyen mesajlarda ayrılacağım demişsin ama sakın yalvarmalarına falan kanma, bu adamın orjinali sana bu sözleri söyleyen hayvan, diğerleri senaryo.

Adam kendini bascavus beni de eşşegi saniyosa, ben bunun farkinda degilsem, farkinda olanlar olmayanlari bi dürtsün ablacim, kimse colugunu cocugunu itin kopugun stres topu olsun diye dogurmuyo. Bascavusta ego tatminini sikiyosa gitsin bölük komutanina falan yapsin. Bi zahmet az kafa kullanalim, kullanmayanlari uyaralim.

Babaya şaşırdım ben asıl...Öz kızı kendisine yapılan söylenen herşeyi anlatıyor, baba da kızına şimdiden köpek çeken adam için bunalmistir görevde yazık diyor Şunları birinin benim kızıma söylediğini düşündüm de bı an..sadece bir an düşününce aklımdan geçenlerin bile en az 6 ay yatarı var Bravo bu babaya, evlattan sebil yapmış demek , atıyor sokaga, allah kabul etsin, ne diyelim

Baba nisanlidan beter, askerdekine elsin sonucta, bu baba ya,hic mi uzulmezsin kizinin böyle bi herifin elinde itilip kakilacagini görüp

Bütün askerlerin adını böyleleri batırmıyor mu zaten! Çok duyuyorum bunun gibiler yüzünden "askerle evlenilmez!" diyen aileleri. Kendini nimetten sayıyor haspam.

Ayrılın diyemem sadece böyle bir adam nişanlıyken bunları yapıyor evlenip evin neredeyse bütün sorumluluğu asker eşi olarak sizde iken nasıl kaldıracaksınız yada kaldırabilecek misiniz bu durumu?

Canım ben bir asker eşi olarak sadece sana bu iş olmamali diyorum uzak dur diyorum daha yolun basindyken başını yakma diyorum sen asker değilsin oda senin komutanın dgl kaldiko adam uzman CVS yakma başını yakma cnm

Siz, -sizin tabirinizle- "kafası kırık" babanızı çok seviyorsunuz diye, onu bu konudaki sevgisiz adamla bağdaştırıp empati mi kurdunuz?

Karşınızda hakaret edilen bir kadin var ve siz adamla empati kurmaktan bahsediyorsunuz.

Adamın gelip de kendini anlatabilecegi bir mecrada değiliz. Konu sahibi anlatiyor, biz de yorum yapiyoruz. Inanmayan yorum yapmaz. Bu kadar basit.

Mağdur suçlayıcılığının böylesini de ilk kez görüyorum.

Bence bunu istiyor...bir sebeple, hiç tanımadığı bu kız bu adamla evlensin ve acı çeksin hatta ölsün istiyor gibi geldi bana...ama neden? Bunu anlamadım...bir insan niye hiç tanımadığı masum bir insanın acı çekerek ölmesinden keyif alır ki?

Bence bunu istiyor...bir sebeple bu kız bu adamla evlensin ve acı çeksin hatta ölsün istiyor gibi geldi bana...ama neden? Bunu anlamadım...
Bizim kalbimiz kötü sevenleri ayırıyoruz çünkü. Kendi berbat evliliğimizin acısını sevenlerden çıkarıyoruz

Bizim kalbimiz kötü sevenleri ayırıyoruz çünkü. Kendi berbat evliliğimizin acısını sevenlerden çıkarıyoruz
Tam karar veremedi o konuda. Bir dedi ki kocanız size boyle davranıyor, bir de siz kocanıza kesin böyle davraniyorsunuz. Davranışın anormal oldugunun farkinda ama erilliğine leke sürdürmek istemiyor.

Derhal bitirin. Aksi takdirde bilin ki bunlar daha başlangıç ve evlenince şiddet dahil çok kötülerini yaşayacağınızın göstergesi.
Babanız nasıl anlayışla karşılamış inanılmaz.. Size hiç değer vermeyen, hakaret eden, güvenmeyen bir insanla Haziranda evlilik düşünmek intihardan farksız.
Durum çook vahim..

Hangi kadın böyle ucuz bir muameleye susar?

Hala bu adam müsveddesi ile evlenmeyi düşünüyorsan diyecek bir şey bulamıyorum
Uzman çavuş kıskançlık krizine girdi karısını öldürdü haberleri çıkmadan kendini kurtar sen
Kölemi arıyormuş kendine paşazade

Yav uzman çavuş kime emir verecek allasen? Tam tersi kendi bütün gün emir altında ezilip belki de beceriksizliği yüzünden üstlerinden şiddet gördüğü ve hastalıklı egosu kendince zarar gördüğü için hıncını bu kızdan çıkarıyor sadece, kız alttan aldıkça zevk alıyor, yetersiz keko...bı höt diyen çıksa vik vik kuyruklarını kısıp kaçar böyleleri, ne koca olur ne baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…