Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

piraye
accessdenied

Ya okurken cinnet geçirdim cidden ben kadınlarımızı anlamıyorum yemin ederim anlayamıyorum. Arkadaş ağzına sıçıcam evlenince göreceksin diyor açık açık konuşmalarıyla, davranışlarıyla sen hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun. İlla ki dayak mı yemen gerek illa ki sana şiddet uygulayıp eve kapatması mı gerek bir daha ki şikayetin burada ne olacak onu biliyor musun peki? Kusura bakma böyle yazmamak için çok uğraştım ama sinirleniyorum artık kadınlarımızın kendini ezdirmesinden. Eşinle sevgilinle tartışmak ayrı bir şey seni ezip, küçümsemesi köle olarak görmesi çok ayrı bir şey. Manyağın teki insanlara tepeden bakan sevgisiz ve saygısız büyümüş bir karakter. Kuzenim de astsubaydı diğer kuzenimle evlendi kaç kere dedim ona da yapma etme diye çünkü oda rencide ediyordu sürekli insanların içinde bağırıyordu kıza asla saygısı yoktu evlilikte evlilik diye tutturdu hayır saygısı olmayanlar neyine evlilik diye tutturuyor anlamıyorum. Evlendi görmezden geldi senin gibi tam tahmin ettiğim gibi oldu evlenmeden önce sana böyle davranan evlenince neler yapar dedim kıza ilk tartışmasında ütü fırlatmış. Çocukta yaptırdı ilk günlerden e şimdi boşanamıyor tabi adam 10 bin maaş alıyor kuzenimin maaşı bile yok velayeti alamam vermez diyor valla hak ettin dedim adam güler yüzlü, sevgi dolu değildi ki zaten benim midem kaldırmıyordu onun davranışlarını. Gerçekten merak ediyorum neden neden diye sorup hala ilişkiyi devam ettiriyorsunuz?

Son durum ne diyoruz konu sahibinden ses yok..nedense ayrıldığında inanmiyorum

Konu sahibi lilyaseciğim bi yazsanda merakımızı öldürsen ne olur yani ?

Öyle de, hemcinsinin böyle aciz duruma düşmesine, bile bile lades demesine insan üzülüyor işte...
Karşıdaki cahil yada çok genç olsa çok üzülürdüm
Lakin yaşı eğitimi vizyonu standartların üstü biri için senin seçimin demekten başka hiçbirşey diyemem
İnanki üzülmemde
Elimizden geleni yaptık ötesini paşa gönlü bilir
Şunu demesin beklerdim "arkadaşlar bu benim seçimim ben bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorum" bu kadar
Konuyu okuyup kaçmak nedir alansen

Hep böyle açıp açıp kaçıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…