Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Sacmalamayın görevde diye bunalmıstır vs vs hikaye yani benim eşimde nişanlıyken doguda hemdek barikat opryonlarındaydı hiç tartısmadık o surede ama diyelim ailelerle ilgili bir konu olmustur vs konusurken bir tartısma olmustur asla aman nişanlım gorevde ustune gitmeyim altta alayım vs demedim gayet tribimide atıyordum. En fazla yarım saat sonra konusur cozerdk .hiç öyle mesajımı gördün gormedin aradın aramadım kavgaları olmadı yani nişanlı bir insan uzakken ne konudan tartısabilir ki sasırıyorum.bakarmısınuz tek tartısma konusu telefon mesaj arama.ne komik değil mi.ve nişanlanınca sizi kendinin afedersnde tapulusu falan sandı heralde ne demek yap dedigimi yapacaksın ve sen neden bu kadr boyun egiyorsun bu direktiflere? Paşaya bak oldu canım sınır otesındeymiş diye kimse ona bişey demesin ama kendisi kendine stres malzemesi bulmus,yap deyince yap git diyince git vs sınır otesındeki tek personel kendisi degıl hiçkimsede bunun gibi değil yani cidden diyorum bircok arkadasımızı sehit verdik esimin ne 4 ayı 2 yıllık o opersonylarında beni tanıstırdıgı birkac arkadas sehıt oldu ve daha bircok polis sehitti.yani eşimin psikojisi ozaman alt ust olması lazımdı ve ben ordan Saglam cıktıgı için sukur ediyorum.ama o her zaman hiçbisey olmamıs gibi normal yasantısına devam etti ne acıtasyon ne stres ne sinir bana hiç göstermedi.bence siz bundan uzak durun bu artık her tartısmada kızım sen beni anlamıyorsun ben burda ölümin kıyısındayım vs diye acıtasyonlar da yapar.forma giyince afedersin bişey sanıyorlar kendilerini

Nişanlınızın söylemleri sizi üzmesin.
Sizi sinirlendirsin, çileden çıkarsın, öfkelendirsin.

Adam baya baya cevap olarak "Emret aşkım!!" bekliyor farkında mısıniz?
Görev gerginliği filan diye açıklanamaz bu durum. Milyon tane şey yaşıyoruz günde hepimiz birbirimizi esir edelim hadi o zaman.

Duygularınız önemsiz, düşünceleriniz önemsiz. Önemli olan tek şey beyefendi.
Üzülmek yerine şu tipi hayatınızdan çıkaracak kadar sinirlenseniz keşke.

Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Bu beladan kurtulunca bir çocuk sevindir, sokak hayvanlarina mama al yada tedavi ettir, bir öğrenciye 1 aylik da olsa yardim et bence.

Oyle boyle bir bela degildi bu. Olay sicak, çok manipüle edilmişsin, henuz farkinda degilsin.

Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Ayrilmaniz yerinde bir davranış olmuş bence. Aksi kendinizi bile bile ateşe atmak olurdu.
Ama bu yazdiginizi okuyunca acaba adam ayrılmak için mi bu kadar saçmalıkları uyguladı diye düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayrilmaniz yerinde bir davranış olmuş bence. Aksi kendinizi bile bile ateşe atmak olurdu.
Ama bu yazdiginizi okuyunca acaba adam ayrılmak için mi bu kadar saçmalıkları uyguladı diye düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben de bunu sorguladım. Ya bütün bunları gerçekten de ayrılmak için yaptı, ya da konu sahibini pek ciddiye almadı. Bunu basit bir trip sanıyor. Yoksa hiç normal değil.

Ben de bunu sorguladım. Ya bütün bunları gerçekten de ayrılmak için yaptı, ya da konu sahibini pek ciddiye almadı. Bunu basit bir trip sanıyor. Yoksa hiç normal değil.
Aynı şey benim de aklımdan geçti ama hiç farketmez, konu sahibi bir hayvandan kurtulmuş oldu. Pes ettirene kadar böyle davranacaktı çünkü

Gerçekten bu kadar mi oldu? 😕insanın inanası gelmiyor.

X