- 14 Temmuz 2011
- 2.861
- 9.845
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi be...yine mi suçüstü yakalandik? SATÖ (sevenleri ayıranlar terör örgütü) üyesi olduğumuz anlaşıldı mı? Beni tanıdılar sen kaç calciBizim kalbimiz kötü sevenleri ayırıyoruz çünkü. Kendi berbat evliliğimizin acısını sevenlerden çıkarıyoruz
Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadarSonuc ne acaba illa görmüştür mesajinizi?
Affettim demeyin
Çok şaşırdım bu kadar sakin karşılaşmasınaMesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Bende çok şaşırdım beklediğim gibi olmadıÇok şaşırdım bu kadar sakin karşılaşmasına
Bende çok şaşırdım beklediğim gibi olmadı yani tartışma çıkmadı
Hadi gözünüZ aydınBende çok şaşırdım beklediğim gibi olmadı
En doğru kararı vermişsiniz böyle biri ile evlensenizde fazla uzun surmezdiMesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Bu beladan kurtulunca bir çocuk sevindir, sokak hayvanlarina mama al yada tedavi ettir, bir öğrenciye 1 aylik da olsa yardim et bence.Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Ayrilmaniz yerinde bir davranış olmuş bence. Aksi kendinizi bile bile ateşe atmak olurdu.Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar
Ayrilmaniz yerinde bir davranış olmuş bence. Aksi kendinizi bile bile ateşe atmak olurdu.
Ama bu yazdiginizi okuyunca acaba adam ayrılmak için mi bu kadar saçmalıkları uyguladı diye düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ayrilmaniz yerinde bir davranış olmuş bence. Aksi kendinizi bile bile ateşe atmak olurdu.
Ama bu yazdiginizi okuyunca acaba adam ayrılmak için mi bu kadar saçmalıkları uyguladı diye düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynı şey benim de aklımdan geçti ama hiç farketmez, konu sahibi bir hayvandan kurtulmuş oldu. Pes ettirene kadar böyle davranacaktı çünküBen de bunu sorguladım. Ya bütün bunları gerçekten de ayrılmak için yaptı, ya da konu sahibini pek ciddiye almadı. Bunu basit bir trip sanıyor. Yoksa hiç normal değil.
Eee tepkisiz mi kaldı ?Mesajımı attım bitti dedim beklemiyordu peki ne yapacağız diye sordu bir şey yapmayacağız dedim ben altınları bohçaları köye gönderirim dedim bu kadar