- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
Ay kızım ya parmaklarımı yormuyım dedim ama illallah yani.Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Tabi en çok kendini seveceksin sana kaniş köpeği gibi davranın oğlanı mı? Ayrıca uzman çavuşluk sinirli stresli falan değil, çatışmaya giren ateş hattında olanlar hariç hiç bişey yapmıyorlar nöbet tutup ayak işleri yapıyorlar. Son dönemlerde yoldan geçeni alıp askeri bir kültür bırakmadılar için herkes stresten felan diye davranışları açıklamaya çalışıyo. Ama tamamen personelin vasıfsazlaşması.
AAyrıca seven stres altında dahi böyle davranmaz. Benim kardeşim de uzman bize göt gibi davranıyordu.annem babam genel kanıdaki gibi işi stresli idare edin diyip duruyordu bizde ettik. Tepemize çıktı, hakaret etse bile sustuk. Sonra evlendi beyimiz karısına canımla cicimler bitanemler, titriyo üstüne bişey olmasın diye. Bize davranışıyla alakası yok. Yani mevzu iş falan değil. Sizi sevip sevmemesi tamamen.
Ve ekleme uzmanlık o kadar stresli bir iş değil. Emir altındalar evet bu zorlarına gidiyor işte, ama siz askersiniz ne bekliyorsunuz ki? Zincirin en alt halkasına olmayı kendilerine yediremiyor lar başka bir şey değil gerçekten.