Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Siz yapmayın Allah aşkına konu ile dayağın ne alakası var biraz geniş düşünün. Konuya göre yazın lütfen. Dayak ne alaka? Duruma göre yorum yapıyorum
İnanmazsınız, bu yolun sonu dayak. Şiddet böyle böyle başlıyor.

Bu muamele size çok mu tanıdık?

Sevgi emek değil, lütuftur zaten. Emek veren saçını süpürge eden kadınlar kocaları bir fettanın ayağına paspas olunca ayıkıyorlar bu duruma, hadi en başından ayıktıralım da bazılarını, en azından günah bizden gitsin.

Konuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirim
Sonuç olarak yazdığı burada biraz stres yaptım sana yansıdı kusura bakma
Sakin dönme sakın, eşimle nişanlıyken zor zamanlar geçirdik ama bana birgün bile böyle davranmadı, her zaman şevkatle yaklaştı, sizinki asla normal değil, bu adamla evlenince diri diri mezara gireceksiniz haberiniz olsun , sizi yumuşatmasına izin vermeyin..

Off içime fenalık geldi bu ne ya. Aman sakın kaçırmayın bu dallamayı da başka biriyle falan evlenip başka kızın canı yanmasın. Siz zaten kendinize gram değer vermiyorsunuz. Şimdiden feda etmişsiniz kendinizi

Bunu asla anlatamadım. Asıl vebali onlar alacak belki haberleri yok. Ne meraklılarmış ayırmaya. Ben boşver tanımadığım birine kendi kız kardeşime bile ayrıl demem. Barış demem. Fikrimi söyler ona bırakırım. Herkes bu cüreti nerden buluyor ? Ben iyi düşün dedim diye aldığım tepkiye bak! İnsanlar tuhaf dediğin gibi yıkıcı olmaya bayılıyorlar. Eminim ayrıl yazanların esleride böyle davraniyor. Yoksa bı insan nasıl bu kadar öfkelenebilir ? Ayrıl diyebilir ? Kız belkide gerçekten ayrılmalı ama iyi düşünmeli. Ayrılmış zaten. Hayırlısı olsun herkesin hakkında. Allah herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin. Kalbi güzel adamlar çıkarsın karşısına.

Daha bir de ayrıldığına inanmayıp SS at diyorlar. Gerçekten inanamıyorum. Çok sasikinim. Sizene acaba ? Siz kimsiniz neyisiniz ?

İyi düşün dediğiniz adamın kıza yaptıklarını okumadınız herhalde. Siz ne istiyorsunuz evlensin ve bu kızın hayatı bitsin mi istiyorsunuz? Bu hakaretlerin bir adım ilerisinin ne olduğunu düşünemiyor musunuz?

Eşinize yazık ! Bı erkeğe aşık olmak empati yapmak sizi küçültmez. Ama aşağılık kompleksiniz varsa bilemem. Adim gibi eminim ki sizde eşinize bu adamın bu kıza davrandığı gibi davraniyorsunuz

Daha bir de ayrıldığına inanmayıp SS at diyorlar. Gerçekten inanamıyorum. Çok sasikinim. Sizene acaba ? Siz kimsiniz neyisiniz ?
Biz kadının yanında olan gerçek kadınlarız. asıl siz kimsiniz. Bir erkeğe daha kurban verecek gücümüz kalmadı ama siz gitsin kurban etsin istiyorsunuz herhalde. Yazık çok yazık

Eşinize yazık ! Bı erkeğe aşık olmak empati yapmak sizi küçültmez. Ama aşağılık kompleksiniz varsa bilemem. Adim gibi eminim ki sizde eşinize bu adamın bu kıza davrandığı gibi davraniyorsunuz
Aşk sevgi bu mu gerçekten? Seven insan sevdiğine kötü söz söyler hor görür mü ? Yazık

Kaçın kurtarın kendinizi yol yakınken. Ne demek otur deyince otur kalk diyince kalkacakmışsınız. Hoşt. Hadi ordan. Bu adam şimdiden böyleyse fiziki şiddet te çok uzak değil ben size diyeyim de..

Bu ilişki benden olmaz diye bağırıyor yahu. Sorgulayacak bişey yok yarısına geldiğimde konunun başıma ağrı girdi. Yol yakınken dön

Allah'ın şanslı kulusun evlenmeden sana uygun olmadığını sorunlu olduğunu gördün :) köprüden önceki son çıkış sakın nişan yaptim buradan dönmesi zor deme; sonra ya dul derler diye çekmek zorunda kalırsın ya da çocuğum babasız büyümesin diye çekmek zorunda kalırsın nişanlılık zaten birbirini tanima sürecidir ama bizim toplulmumuz maalesef ki nişan atan kıza iyi gözle bakmıyor diye birçok kadın nişanli iken anlasamadigi kişi ile evlenip mutsuzluğu seçiyor bu elalem mantığı yok mu ya canı ceheneme elalemin ... Velhasıl kelam sana saygısı yok ise sevgisi yoktur kendine kukla arıyor hasbam ...

Bir kere adamin tepesi atar, tartisirlar, Belki o zaman genis dusunulebilir, adamla konusulur, ozur dilenir.. ama bu surekli tekrarlayan bir sey. Ayrica ustune Cok dusulmedi ama bu adam kiskanc, kadını sıkıştırıyor. En tehlikeli erkek tiplerinden biri. Böyle çok kadın var ya hayatı tamamen kısıtlanıyor ya da dayak yiyor. Yaaa stresten o diye gözardı edilecek bir şey değil. Ayrıca adam bu hareketleri daha nişanlı iken, ev sorumluluğu, geçim sıkıntısı olmadan yapıyor. Yarın evlenince, sorumluluklar artınca adam ne yapacak? Aman sabredeyim mi diyecek?

Benim üzüldüğüm konu sahibinin bunu normal zannetmesi, belki de adamın böyle davranmasına izin veriyor, adam aynı şekilde davranmış ve bi şekilde üste çıkmış hep, niye vazgeçsin böyle davranmaktan. Üstelik konu sahibi adamı doğru dürüst görmemiş bile. Niye kendini feda ediyor? Adam çok mu kariyerli? Çok mu zengin? Çok mu yakışıklı? Ki bunlar da yeterli değil benim gözümde. Onun da hakkı değil mi kibarlık görmek şefkat görmek değer verilmek…

Doğru dürüst görmediği adama aşık olan var mi?

Dayak yemeye ne kadar meraklısınız. Arkana bakmadan kaçsana. Böyle saygısız, böyle ruh hastalarını nerden buluyorsunuz yahu. insan içine çıkmaya utanırım ben böyle bir adamla acaba beni rezil eder mi diye. baba olacak çocuğunuza nasıl davranacak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…