Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Bence hemen evlenin, kaçırmayın öküzü. nikahı bastıktan sonra pamuklara sarmalar sarar bu adamlar. Belki sonra boğar ama kesin döver, her gün iki posta dayak yersin bu adamdan. Ne mutlu sana. Evlilikten beklentin b.k muamelesi görmekse durma devam et.

Yavrum insan önce kimden uzak durması gerektiğini bilmeli, zaten adamla dogru düzgün görüşmeden 3 ayda nişanlanma kararı almışsın. Almışsınız bu kararı tamam. Uzaktaki adamın sana hasret sevgi beslemesi gerekirken bunun daha uzaktan saçını eline dolamadığı kalmış.

Bu adam bir tecrübe olsun sana bence sen artık yoluna yalnız devam et....
Bu salağın yolunu bekleyip kendisine köpek muamelesi yapacağı kadından da dualarını esirgeme.

Eşinize yazık ! Bı erkeğe aşık olmak empati yapmak sizi küçültmez. Ama aşağılık kompleksiniz varsa bilemem. Adim gibi eminim ki sizde eşinize bu adamın bu kıza davrandığı gibi davraniyorsunuz
Demiş demiş demiş de gitmiş.
Bunu da demiş.
Hayır tabi ki de. Allah razı olsun ondan çok hassastır bana.
Ele verir talkını kendi yutar salkımı. Kocasının prensesi seni .

Gitmekle iyi etmiş.
Ayırmaya ne meraklılar demiş, vebal aldıgımızı söylemiş.
Böyle vebal almaya can kurban.
Ömründe fiske yememiş, pembiş koltuğuna yayıldığı yerden be güzel ahkam kesmiş prenses ya. Hadi aynısını yaşıyor olsa diyeceğim ki bunun içine düşmüş normalleştirmiş. Kocası höt dese babasının arkasına koşacak, burda ımı yıvı yıkıyınız çık yıkıcısınız. Yürü gittt.

Güzel kafa gercekten. Kendi kiz kardesime bile ayrıl demem diyerek güya kendinizi ovuyorsunuz bir de yazik... Su muameleyi bana, kardesime, arkadasima yapacak olan adamın cigerini sokerim ben ne demek karismam? Yani kotu bir sey soylemek istemiyorum da cidden hic mi gundemi falan takip etmiyorsunuz, hic mi bir seyden haberiniz yok? Nasil boyle pembe gozluklerle bakabiliyorsunuz? Empati empati neyin empatisini yapacagiz kardesim, otur deyince oturacaksin, kalk deyince kalkacaksin diyen adama? İyi misiniz siz ya?

Nişanlıyken böyle olanı evlenince düşünemiyorum. Kendine azıcık değer veriyorsan bu hataya düşme

Okurken inanılmaz sinirlendim insan sevdiğine böyle davranmaz iki eli kanda da olsa böyle davranmaz yaa neymiş askermiş külahıma anlatsın ne sanıyor kendini . Yol verin gitsin eziyet çekmeye meraklı değilseniz tabii eğer

Bazi konularda yaziyorlar, anneme soyledim sabret dedi, ablama soyledim bekle dedi diye. Kadini dovmus esi, aldatmis, biz burda hayretle okuyoruz, nasil annen oyle soyleyebilir, nasil ablan varmis diiyoruz. İste bu arkadas o anne, o abla. Asla ayrilma, gerekirse öl dusuncesinde. Dunyaya erkekle empati yapmaya gelen kisiler bunlar. Yapiyorsa mutlaka bir nedeni vardir ve elbet duzelir, tabi ölmezsen

Allah aşkına nolur kaçın, uzaklaşın. Bildiğin tipik kadın cinayetlerinin alt yapısısı bu hikaye. Adam psikopat ne demek otur diyorsam otur kalk diyorsam kalk.

Bır de gardiyanlar.

Yarisina kadar zor dayandım. Sana dünyayı verse kapında yatsa değiştim dese yalvarma olse bitse dahi asla asla evlenme .

Bu nasıl bir insan böyle, şeytan görse tövbe eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…