Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Konu sahibinin uzman çavuş ektedir 🙄

Eklentiler

• 2268A3C7-D51E-4251-A4A8-8F04F19E22C3.jpeg
    2268A3C7-D51E-4251-A4A8-8F04F19E22C3.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 113
Ailen diyecek zaten sen değil. Bohça yollanır nişan biter. Bahane üretiyor gibi geliyor. Destek olun arkadaşlar nişan atma nasıl olur? Doğu'da
Üstünden çok hanıt geçmiş ama ben yazayım, batıdakinden farkı yok. Biz nişan atıyoruz denir alınanlar yollanır. Namus davası falan olmaz yani

Annemle babamın ilişkisi çok iyi babam anneme karışmaz gezmek isterse gezer arkadaşlarıyla gezer babam gezdirir babam çok sosyal bir insan annem babaannemden çekti öyle söylüyüm. Babam bu ilişkinin en başından beri ben karışmıyorum tavrında olduğu için bende ona ayrıntılı anlatmadığım için hala o tavırlarda. Zaten en başta bu adamla konuşmaya başlamadan önce 1 hafta beni bekledi ben konuşmaya başlayınca babam araştırmaya başladı kimmiş kimlerdenmiş nasıl falan diye ve onada kötü bir yorum gelmedi bende konuştuğum süre zarfında sezmedim
Bak güzel arkadaşım bu adam gerçek yüzünü sana şu anda gösteriyor, özü bu malzeme bu. Şimdi sen bunu operasyon stresine falan bağlayabilirsin ama adam işini yaptığı her an seni stres topu niyetine kullanacak. Ailesini askeriyle karıştırmak diye bir kavram var, asker aileleri iyi bilir. Seninki üstlerinin ona yaptığının acısını senden çıkaracak şimdiden başladı buna. Doğulular nişan atmak zor falan diye boşa bahane bulma kendine. Adama ben ilk tanıdığım adamı sevmiştim bana köpek muamelesi yapannadamla yeni tanıştım bu adamı istemiyorum. Nişanımız bitmiştir. Benim şu an tanıdığım adama verilmiş bir sözüm yok diyeceksin. Kendine bir şey yapar falan diye de korkma senin katilin olma potansiyeli olan adam ölse dünya bir şey kaybetmez ama o ölmesin diye sen kendini feda edemezsin. Bu adam yarın seni eve kilitleyip perdeye koyduğu işaret bozuldu diye öldürür. Akıl sağlığı kesinlikle yerinde değil.
Ben batıda şehrin göbeğindeyim onlar doğuda bir köyde o sebepten
Baban abin amcan deden kimler müsaitse alacak takıkarı gidecek. Köye gitmek için bir taksi bulacak, binecek taksiye, emanetlerinizi geri getirdik deyip koyacak önlerine ve sebepleri konuşma açıklama gibi işlere girmeden hızlıca ayrılacaklar mekandan. Sen gitmeyeceksin. Çok bir şey söylemeleri gerekirse baban "bizim kızımız kıymetli kötü laf edeni sileriz, bu evliliğe rızamız yok" diyecek. Çekip gidecek. Hepsi bu kadar.

Lğtfen aptallık etme, elin hayvanına oyuncak olmak zorunda değilsin. İlerleyen mesajlarda ayrılacağım demişsin ama sakın yalvarmalarına falan kanma, bu adamın orjinali sana bu sözleri söyleyen hayvan, diğerleri senaryo.

Bunu asla anlatamadım. Asıl vebali onlar alacak belki haberleri yok. Ne meraklılarmış ayırmaya. Ben boşver tanımadığım birine kendi kız kardeşime bile ayrıl demem. Barış demem. Fikrimi söyler ona bırakırım. Herkes bu cüreti nerden buluyor ? Ben iyi düşün dedim diye aldığım tepkiye bak! İnsanlar tuhaf dediğin gibi yıkıcı olmaya bayılıyorlar. Eminim ayrıl yazanların esleride böyle davraniyor. Yoksa bı insan nasıl bu kadar öfkelenebilir ? Ayrıl diyebilir ? Kız belkide gerçekten ayrılmalı ama iyi düşünmeli. Ayrılmış zaten. Hayırlısı olsun herkesin hakkında. Allah herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin. Kalbi güzel adamlar çıkarsın karşısına.
Adam kendini bascavus beni de eşşegi saniyosa, ben bunun farkinda degilsem, farkinda olanlar olmayanlari bi dürtsün ablacim, kimse colugunu cocugunu itin kopugun stres topu olsun diye dogurmuyo. Bascavusta ego tatminini sikiyosa gitsin bölük komutanina falan yapsin. Bi zahmet az kafa kullanalim, kullanmayanlari uyaralim.

Babaya şaşırdım ben asıl...Öz kızı kendisine yapılan söylenen herşeyi anlatıyor, baba da kızına şimdiden köpek çeken adam için bunalmistir görevde yazık diyor :KK57: Şunları birinin benim kızıma söylediğini düşündüm de bı an..sadece bir an düşününce aklımdan geçenlerin bile en az 6 ay yatarı var :-) Bravo bu babaya, evlattan sebil yapmış demek , atıyor sokaga, allah kabul etsin, ne diyelim :işsiz:

Babaya şaşırdım ben asıl...Öz kızı kendisine yapılan söylenen herşeyi anlatıyor, baba da kızına şimdiden köpek çeken adam için bunalmistir görevde yazık diyor :KK57: Şunları birinin benim kızıma söylediğini düşündüm de bı an..sadece bir an düşününce aklımdan geçenlerin bile en az 6 ay yatarı var :-) Bravo bu babaya, evlattan sebil yapmış demek , atıyor sokaga, allah kabul etsin, ne diyelim :işsiz:
Baba nisanlidan beter, askerdekine elsin sonucta, bu baba ya,hic mi uzulmezsin kizinin böyle bi herifin elinde itilip kakilacagini görüp

Bütün askerlerin adını böyleleri batırmıyor mu zaten! Çok duyuyorum bunun gibiler yüzünden "askerle evlenilmez!" diyen aileleri. Kendini nimetten sayıyor haspam.

Ayrılın diyemem sadece böyle bir adam nişanlıyken bunları yapıyor evlenip evin neredeyse bütün sorumluluğu asker eşi olarak sizde iken nasıl kaldıracaksınız yada kaldırabilecek misiniz bu durumu?

Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hiç umrunda değil zaten kırılmışım üzülmüşüm dedim. - umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
Canım ben bir asker eşi olarak sadece sana bu iş olmamali diyorum uzak dur diyorum daha yolun basindyken başını yakma diyorum sen asker değilsin oda senin komutanın dgl kaldiko adam uzman CVS yakma başını yakma cnm

Evet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim 🙏🏻
Siz, -sizin tabirinizle- "kafası kırık" babanızı çok seviyorsunuz diye, onu bu konudaki sevgisiz adamla bağdaştırıp empati mi kurdunuz?

Karşınızda hakaret edilen bir kadin var ve siz adamla empati kurmaktan bahsediyorsunuz.

Adamın gelip de kendini anlatabilecegi bir mecrada değiliz. Konu sahibi anlatiyor, biz de yorum yapiyoruz. Inanmayan yorum yapmaz. Bu kadar basit.

Mağdur suçlayıcılığının böylesini de ilk kez görüyorum.

İyi düşün dediğiniz adamın kıza yaptıklarını okumadınız herhalde. Siz ne istiyorsunuz evlensin ve bu kızın hayatı bitsin mi istiyorsunuz? Bu hakaretlerin bir adım ilerisinin ne olduğunu düşünemiyor musunuz?
Bence bunu istiyor...bir sebeple, hiç tanımadığı bu kız bu adamla evlensin ve acı çeksin hatta ölsün istiyor gibi geldi bana...ama neden? Bunu anlamadım...bir insan niye hiç tanımadığı masum bir insanın acı çekerek ölmesinden keyif alır ki?

Bence bunu istiyor...bir sebeple bu kız bu adamla evlensin ve acı çeksin hatta ölsün istiyor gibi geldi bana...ama neden? Bunu anlamadım...
Bizim kalbimiz kötü sevenleri ayırıyoruz çünkü. Kendi berbat evliliğimizin acısını sevenlerden çıkarıyoruz

Bizim kalbimiz kötü sevenleri ayırıyoruz çünkü. Kendi berbat evliliğimizin acısını sevenlerden çıkarıyoruz
Tam karar veremedi o konuda. Bir dedi ki kocanız size boyle davranıyor, bir de siz kocanıza kesin böyle davraniyorsunuz. Davranışın anormal oldugunun farkinda ama erilliğine leke sürdürmek istemiyor.

Derhal bitirin. Aksi takdirde bilin ki bunlar daha başlangıç ve evlenince şiddet dahil çok kötülerini yaşayacağınızın göstergesi.
Babanız nasıl anlayışla karşılamış inanılmaz.. Size hiç değer vermeyen, hakaret eden, güvenmeyen bir insanla Haziranda evlilik düşünmek intihardan farksız.
Durum çook vahim..

Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hiç umrunda değil zaten kırılmışım üzülmüşüm dedim. - umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
Hangi kadın böyle ucuz bir muameleye susar?

Hala bu adam müsveddesi ile evlenmeyi düşünüyorsan diyecek bir şey bulamıyorum
Uzman çavuş kıskançlık krizine girdi karısını öldürdü haberleri çıkmadan kendini kurtar sen
Kölemi arıyormuş kendine paşazade🤬🤬

Yürüyen ego hem de uzman.. :sopa: 3 ayda doğru düzgün birlikte vakit geçirmeden nasıl nişana karar verdiniz? Bu tür rütbeli görevlerde olan erkeklerde şu sorunlar olabiliyor; Ben burada herkese emir veriyorum, sana da veririm. Gel deyince geleceksin, kalk deyice kalkacak. Ben yalan söylüyorsun dediysem yalan söylüyorsun o kadar!

Uzaklaş ve gözden geçir düğün işini bence. Evlenince bu adam kesinlikle sorun çıkarır.
Yav uzman çavuş kime emir verecek allasen? Tam tersi kendi bütün gün emir altında ezilip belki de beceriksizliği yüzünden üstlerinden şiddet gördüğü ve hastalıklı egosu kendince zarar gördüğü için hıncını bu kızdan çıkarıyor sadece, kız alttan aldıkça zevk alıyor, yetersiz keko...bı höt diyen çıksa vik vik kuyruklarını kısıp kaçar böyleleri, ne koca olur ne baba

X