- 9 Ağustos 2021
- 15.040
- 51.146
teşekkürler :))Hakkında kisminda yazıyor.
Kızına amam kızım boşanma bizi elaleme rezil etme diyen annelerden kendisiKızınız var mı? Varsa üzülürüm...
Aynisini yazdım bende ..görmek istemez diyorum .Bence kadınlarda görüyor.ama evlilikte keramet vardır.çocuk olunca değişir gibi klasik laflarla evliliğe karar veriyorlar.ha birde aşık olunca bütün kötü huylarini bırakacak sanıyorlar...
ayyy koptummmmnasıl bir ayrılık mesajıydı
çikolataya not bile yazmamışsın kırıldım şeklinde mi ?
Ayrılık mesjından sonra çiçek ,böcek ,notlu yada notsuz çukulata falan gönderirse sakın kanma lütfenAttım tabikide yalanı sevmem neyse o kaybedecek hiç bir şeyim yok
eee psikolojisi iyi değilse kız ne yapsın ?Üyelerin detaylı profil bilgilerini nereden görüyorsunuz? Konudaki İsim üstüne basınca eğitim durumu, meslek, evli olup olmadığı çıkmıyor ki. Üyelik tarihi, mesajları falan çıkıyor.
Konu sahibine de nişanlısının asker olduğunu ve aktif savaş döneminde olduğunu hatırlatmak isterim. Eşi asker olan kadınlarla konuşmasını öneririm düzelme oluyor mu diye. Nişanlısının psikolojisi iyi değil.
+1500eee psikolojisi iyi değilse kız ne yapsın ?
Kadınlar, kötü yetiştirilmiş erkeklerin rehabilitasyon merkezi değildir. Anasının düzeltemediği adamı kişilik olarak bozuk olan adamı elin kızı niye düzeltmeye çalışsın ?
Hakkında kısmı varÜyelerin detaylı profil bilgilerini nereden görüyorsunuz? Konudaki İsim üstüne basınca eğitim durumu, meslek, evli olup olmadığı çıkmıyor ki. Üyelik tarihi, mesajları falan çıkıyor.
Konu sahibine de nişanlısının asker olduğunu ve aktif savaş döneminde olduğunu hatırlatmak isterim. Eşi asker olan kadınlarla konuşmasını öneririm düzelme oluyor mu diye. Nişanlısının psikolojisi iyi değil.
Hayır bir de anlamadığım şey şu.
"Siz yapamazmışsınız anladık" böyle yazmıştı bana mesaj sahibi,yani böyle bir adamı çekmek istemiyoruz diye eksik olan,eksikliği olan taraf biz oluyoruz.
Çünkü kadınız ya elin adamının psikolojisinide biz düzeltmeliyiz,hakaretlerini de sineye çekmeliyiz,köle gibi oturup kalkmamıza bile karışmasına eyvallah çekmeliyiz.
Eğer bunları yapmazsak ya eksik oluruz ya da empatiden yoksun.
Peki ben bunca şeyi yaparken erkek kişisi ne yapıyor?
Neden insanlar bir kadının hem ruhen,hem de bedenen böyle yorucu ilişkiler istemeyebileceğini anlamak istemiyor?
Neden istemediği zaman hemen saçma sapan etiketler yapıştırıyorlar?
Üstelik bunu yapanda bir kadın.
İnsanların psikolojileri yalnızca ailelerinin yetiştirme tarzından bozulmuyor, bulundukları ortamlar da bozuyor. Tabii ki evlenilen kızlar kimsenin iyi yetiştirilmemiş, yetişmemiş erkeğini düzeltecek değiller. Toplumun buna yanlış bir meyille prim veriyor olması bir handikaptır da Türk erkeğinin yapısı da ortada işte.eee psikolojisi iyi değilse kız ne yapsın ?
Kadınlar, kötü yetiştirilmiş erkeklerin rehabilitasyon merkezi değildir. Anasının düzeltemediği adamı kişilik olarak bozuk olan adamı elin kızı niye düzeltmeye çalışsın ?
Vallaha isteyen çeksin kendibilir.Kadının çile çekmesini kutsallaştıran bir anlayış var Orta Doğu'da.
"Cefakar kadın" ve dahi "Cefakar anne" bu anlayışta kadının ulaşabileceği en top nokta. Ondan.
Öyle bir yazmışsınız ki diğer mesajınızı, sanki kız bu adamı alttan almak ve anlamak zorundaymış gibi.İnsanların psikolojileri yalnızca ailelerinin yetiştirme tarzından bozulmuyor, bulundukları ortamlar da bozuyor. Tabii ki evlenilen kızlar kimsenin iyi yetiştirilmemiş, yetişmemiş erkeğini düzeltecek değiller. Toplumun buna yanlış bir meyille prim veriyor olması bir handikaptır da Türk erkeğinin yapısı da ortada işte.
Kızlar biraz daha dikkatli ve seçici olmak zorunda.
Ay hakkaten ya neden biz kadınlar hep tabiri caizse "Yontulmamış" ları yontmaya uğraşıyoruz. Ona harcayacağım eforu kendime ruhuma iyi gelen hobilere ayırırım kimse kusura bakmasın.Vallaha isteyen çeksin kendibilir.
Ama çekmeyenlere laf etmesinler yeter.
Eğer çekmek istemiyorsam bu benim eksikliğimden ya da empati yoksunluğumdan değil aklımı peynir ekmekle yemediğimden dolayı.
Öğrenilmiş çaresizlik psikolojisi içindeler aslında ama farkında değiller.
Bize de at kız çatlarımAyrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi
Vallaha isteyen çeksin kendibilir.
Ama çekmeyenlere laf etmesinler yeter.
Eğer çekmek istemiyorsam bu benim eksikliğimden ya da empati yoksunluğumdan değil aklımı peynir ekmekle yemediğimden dolayı.
Öğrenilmiş çaresizlik psikolojisi içindeler aslında ama farkında değiller.
Aay gözünü seveyim bana o konuyu hatırlatma.Edecekler ki öyle parlayacak yıldızları, öyle var olacak onlar ancak. :)))
Bu tıpkı şey gibi, geçen hatta konusu açıldı; tinder profili olan kadınlara direkt y.llu dediler. :) Tek gecelik yaşayanlar da şeymiş, eskortmuş. İşte nedir bu, or.spu, namussuz diyorlar. Neden? Çünkü kendilerindeki namusu(!) vurgulayacaklar. :)) Başka hayatları, başka seçimleri yerecekler ki kendileri yücelecek. Sana "Sen yapamazsın çünkü sen fedakarlık nedir bilmezsin" diyecekler ki kendileri fedakar, cefakar olacak.
Haberleri yok hemcinsleri ile böyle gereksiz yaftalar, sıfatlar üzerinden yarışırken aslında kendi haklarını da baltaladıklarından. Hepsi totalde erkeğe hizmet eden yaftalar; maalesef bu sıfatlar içinde varlık kazandıklarını zannederek ömürlerini, erkeğe türlü yönlerden hizmette bitiriyorlar.
Umrumda değilsinEvet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim
Aay gözünü seveyim bana o konuyu hatırlatma.
O tartışmanın fitilini ben ateşledim ve bana şöyle bir cümle kullanıldı "senin şahsına yollu demedim ya" he birde de oldu olacak,bir o kaldı zaten.
Üstüne birde dava açılmakla tehdit edildim,2 gün ban yedim bir de.
O yüzden yorum yapmıyorum artık.