Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

kaybetmekten korkan insan sevdigi insana köpek gibi davranmaz.
öküzlügü sevgiyle karistirmayin, bide yaptigi hareketleri masumlastirmayin adamin sonra kizlarimizin basi yaniyo

Ne yapalım doktor mu olalım adama ya da kum torbası. Nasıl savunabiliyorsunuz ya. Bir kadın daha kocası tarafından öldürülülse ne olacak

Siz yapmayın Allah aşkına konu ile dayağın ne alakası var biraz geniş düşünün. Konuya göre yazın lütfen. Dayak ne alaka? Duruma göre yorum yapıyorum
dayak sadece kafa atarak yumruk atarak olmaz, psikolojik siddet diye bir şeyde var.

Seversen her türlü kabul edersin demişsiniz çünkü.
İlla dayak olmak zorunda değil.
Kimse sevdiği için bozuk bir psikolojiyi çekmek zorunda da değil.
Evet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim

Elin ayagina dolasmasin onu umursamam bunu umursamam diyen biri nişan atilmasini da umursamaz ,ona gore kaybetmissin tmm ya sen kaybet paronayak olucagina evlenince evliligin temeli güven degil mi guvenmeyen adam zordur yani siddete vardirir isi buyuk risk

Siz yapmayın Allah aşkına konu ile dayağın ne alakası var biraz geniş düşünün. Konuya göre yazın lütfen. Dayak ne alaka? Duruma göre yorum yapıyorum
Allah sizin gibilere akıl fikir versin ya gerçekten yıldım. Geniş düşündüğümüz için konu sahibinin yaşayacaklarını öngörüyoruz zaten. Neymiş zor şartlarda çalışıyorlarmış, normalmiş. Kimse evladını milletin stres topu olsun diye dünyaya getirmiyor.

Ay resmen adamı tuttunuz. Kadın burada hakarete uğruyor eziliyor ama siz adamın psikolojisini düşünüyorsunuz. yazık ya çok yazık

Geniş düşünse bu hakaretlerin bir ilerisinin ne olduğunu iyi bilirdi arkadaş. Ama belli ki çok yine eşine çok aşık bir vaka ile karşı karşıyayız. Erimdir erkeğimdir modundaki kadınlara üzülüyorum

Ben kocamla bile kavga edince heryerden engelliyorum engelleyin gitsin ne bekliyorsun
Söylediklerinizi dikkate alacağım amin inşallah Allah merhametli gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın bizi. Tek niyetim evlenip yuvamı kurmaktı

Off ne anlatıyorsunuz siz ya?
Evet egoist,narsist birine hayatımı harcayacak kadar şuursuz değilim.
Yapamazsın değil,neden yapayım?
Elin adamının kahrını çekmek zorunda değilim çünkü.
Sevgi emektir kafasındasınız sanırım.Doğrudur sevgi emektir ama sevginin olduğu yerde emek verilir.
Bu adam kıza saygı duymuyor,üzülmen umrumda değil diyor,düşüncelerin umrumda değil diyor.
Bu durumda hala ne yapıcı olmasından bahsediyorsunuz?
Neden kız yapıcı olmak zorunda sadece? Paşamız ne yapıyor bu ilişki için?
Sizin gibi düşünenlerde hala "ama onun psikolojisi bozuuk " diye sevimleştirip,normalleştirme çabasında.
O zaman dayak atıncada psikolojisi bozuk diyelim,öldürürse falan da psikolojisi bozuk ya diyip geçelim.
Allah razı olsun o negatif düşüncelerimden onlar sayesinde kendimi böyle erkeklere paspas etmiyorum.Ne mutlu bana :)

Ayy şu konuda da "Ama asker, çok zor şartlar, psikolojisi şey olmuştur, hemen yıkmayın ilişkiyi" yazanlar görüyorum, bravo ya. O zaman her şeyin bir bahanesi bulunur, tüm polis, askerler yakınlarına türlü işkenceler etsin, psikolojik-fiziksel şiddet uygulasın, sonra da "Şartları zor ondan" diyelim. Söz konusu yuva(!) yapmak olunca, ne kadar meraklısınız birilerinin kum torbası olmaya.

Konu sahibi, o yorumlara uymayın, siz dayak yerken gelip ayırmayacak onlar.

Ben zaten onun sözüne istinaden geniş düşündüğüm için olayı şiddete getirdim.
Ama arkadaş geniş düşünemediği için anlayamadı

Söylediklerinizi dikkate alacağım amin inşallah Allah merhametli gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın bizi. Tek niyetim evlenip yuvamı kurmaktı
Yine evlenirsin üzülme evlilik öyle sandığın gibi çok harika bir müessese değil yani normal bir durum hali
Ama bu adamla evlenirsen 3 ay a kalmaz eşimden dayak yedim sizce bir şans vereyim mi diye gelirsin

Bence vebal alıyorsunuz haberiniz olsun. Zaten konu sahibinin kafasındakiler yüzlerce akıl veren yorumun arasından sizinkileri okur, hoşuna gider, her şeyi göze alır evlenir, zaten sonrası malum. O yüzden böyle yorumlarla, zaten sağlıklı düşünemediği belli olan birine destek vermeyin

Bence de daha iyisini bulamam diyor. Muhtemelen karşı cinsten sevgi, ilgi görmemiş, teklifler almamış birisi. Bir tane erkek buldum deli manyak da olsa alayım diyor. Yoksa insan 3 ayda hiç yüz yüze görüşmediği insanla nişanlanır mı.

İşte bu yorumları asla dinleme sen dr değilsin psikolog değilsin o da senin hastan değil. Kimsenin psikolojinin kurbanı olma! Adam mı yok dünyada. Ayrıca sevgi de hiç böyle bir şey değil inşallah doğrusunu bir gün yaşar öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…