- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.142
kaybetmekten korkan insan sevdigi insana köpek gibi davranmaz.Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Ne yapalım doktor mu olalım adama ya da kum torbası. Nasıl savunabiliyorsunuz ya. Bir kadın daha kocası tarafından öldürülülse ne olacakDavranışları çok yanlış tabi ki. Ama onlarda oralarda çok zor şartlar altında yaşıyor. Yani tahmin bile edilemez. Kimse psikolojisi sağlam dönmüyor ya da durmuyor. Çok zor bir durum. Bunu en iyi siz kendi aranızda tekrar güzel bir şekilde konuşarak çözersiniz. Babam askerdi ve çok iyi bilirim o davranışları. Sonra normale dönüyorlar tabi kafaları kırık bir şekilde. Eğer seviyorsanız her şekilde kabul edebilirsiniz zaten. Çünkü bit asker polis ile evlenmek hiç kolay değil. Bu konuda kendinize güvenmeniz gerekiyor. Beni yanlış anlamayın. Asla ama asla savunmuyorum nişanlısının çok yanlış konuşmuş ve konuşuyor sizinle ama onunla bulunduğu şartları düşünün ve duruma göre siz karar verin. Burda en kötü olayda hemen ipe götürüyorlar
dayak sadece kafa atarak yumruk atarak olmaz, psikolojik siddet diye bir şeyde var.Siz yapmayın Allah aşkına konu ile dayağın ne alakası var biraz geniş düşünün. Konuya göre yazın lütfen. Dayak ne alaka? Duruma göre yorum yapıyorum
Eşinizden böyle bir muamele mi görüyorsunuz?Bende evliyim. Bilmiyorum ben fazla mi insafliyim yoksa saf miyim bu kadar tepki alacağımı düşünmedim. Ben olsam napardim onu yazdım sadece
Evet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerimSeversen her türlü kabul edersin demişsiniz çünkü.
İlla dayak olmak zorunda değil.
Kimse sevdiği için bozuk bir psikolojiyi çekmek zorunda da değil.
Allah sizin gibilere akıl fikir versin ya gerçekten yıldım. Geniş düşündüğümüz için konu sahibinin yaşayacaklarını öngörüyoruz zaten. Neymiş zor şartlarda çalışıyorlarmış, normalmiş. Kimse evladını milletin stres topu olsun diye dünyaya getirmiyor.Siz yapmayın Allah aşkına konu ile dayağın ne alakası var biraz geniş düşünün. Konuya göre yazın lütfen. Dayak ne alaka? Duruma göre yorum yapıyorum
Ay resmen adamı tuttunuz. Kadın burada hakarete uğruyor eziliyor ama siz adamın psikolojisini düşünüyorsunuz. yazık ya çok yazıkEvet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim
Geniş düşünse bu hakaretlerin bir ilerisinin ne olduğunu iyi bilirdi arkadaş. Ama belli ki çok yine eşine çok aşık bir vaka ile karşı karşıyayız. Erimdir erkeğimdir modundaki kadınlara üzülüyorumAllah sizin gibilere akıl fikir versin ya gerçekten yıldım. Geniş düşündüğümüz için konu sahibinin yaşayacaklarını öngörüyoruz zaten. Neymiş zor şartlarda çalışıyorlarmış, normalmiş. Kimse evladını milletin stres topu olsun diye dünyaya getirmiyor.
Ben kocamla bile kavga edince heryerden engelliyorumengelleyin gitsin ne bekliyorsun
Söylediklerinizi dikkate alacağım amin inşallah Allah merhametli gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın bizi. Tek niyetim evlenip yuvamı kurmaktıAnneler eninde sonunda hep haklı çıkar.Bak o da istemiyormuş zaten anne sözü dinle.
Annende arkadanda,babamda bir şey demez diyorsun madem o zaman korkacak,panikleyecek hiç bir şey yok.
Eski nişanlın olacak odun,narsist ve egoist biri olduğu için senin bu kararın onun o koca egosunu sarsacak biraz ve ilk başta sana saldıracak muhtemelen.
Ama kararlı,kendinden emin bir duruş sergilersen pes edecektir merak etme.
"Sen kendine köle arıyorsun ben senin kölen değilim,ben düşüncelerime ve duygularıma önem veren birini istiyorum hayatımda" diyeceksin bitti,bu kadar.
Bundan sonraki hayatında merhametli,gönlü güzel bir insanla karşılaşırsın umarım.
Off ne anlatıyorsunuz siz ya?Evet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim
size hakaret eden size değer vermediğini söyleyenHiç böyle düşüncede bir insan değilimdir. Tüm güzellikler hepimizin olsun isterim (bu vasat durumunda kimsenin başına gelsin istemem)
Ben zaten onun sözüne istinaden geniş düşündüğüm için olayı şiddete getirdim.Geniş düşünse bu hakaretlerin bir ilerisinin ne olduğunu iyi bilirdi arkadaş. Ama belli ki çok yine eşine çok aşık bir vaka ile karşı karşıyayız. Erimdir erkeğimdir modundaki kadınlara üzülüyorum
Yine evlenirsin üzülme evlilik öyle sandığın gibi çok harika bir müessese değil yani normal bir durum haliSöylediklerinizi dikkate alacağım amin inşallah Allah merhametli gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın bizi. Tek niyetim evlenip yuvamı kurmaktı
Bence vebal alıyorsunuz haberiniz olsun. Zaten konu sahibinin kafasındakiler yüzlerce akıl veren yorumun arasından sizinkileri okur, hoşuna gider, her şeyi göze alır evlenir, zaten sonrası malum. O yüzden böyle yorumlarla, zaten sağlıklı düşünemediği belli olan birine destek vermeyinEvet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim
Bence de daha iyisini bulamam diyor. Muhtemelen karşı cinsten sevgi, ilgi görmemiş, teklifler almamış birisi. Bir tane erkek buldum deli manyak da olsa alayım diyor. Yoksa insan 3 ayda hiç yüz yüze görüşmediği insanla nişanlanır mı.Daha iyisini bulamam diyordur. Ailesi illa evleneceksin demez ama bunu da bıraktın kimlere kendini layık göreceksin, herkes kötü sen iyi misin, sen iyi oldukça o da iyi olurdu falan zırvalar eminim yani. Yoksa 3 aydır yüzünü görmediği adama kör kütük aşık olacak değil.
İşte bu yorumları asla dinleme sen dr değilsin psikolog değilsin o da senin hastan değil. Kimsenin psikolojinin kurbanı olma! Adam mı yok dünyada. Ayrıca sevgi de hiç böyle bir şey değil inşallah doğrusunu bir gün yaşar öğrenirsinizCanım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.