Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Ay resmen adamı tuttunuz. Kadın burada hakarete uğruyor eziliyor ama siz adamın psikolojisini düşünüyorsunuz. yazık ya çok yazık
Çünkü onlara göre ayrılık olması için ya şiddet ya da aldatma olmak zorunda.
Psikolojik şiddeti,hakareti ayrılık için sebep olarak görmüyorlar.
Eşiniz sizi aldatırsa ya da döversede ayrılmayın kız psikolojisi bozuktur ondan yapmıştır :KK70:

Davranışları çok yanlış tabi ki. Ama onlarda oralarda çok zor şartlar altında yaşıyor. Yani tahmin bile edilemez. Kimse psikolojisi sağlam dönmüyor ya da durmuyor. Çok zor bir durum. Bunu en iyi siz kendi aranızda tekrar güzel bir şekilde konuşarak çözersiniz. Babam askerdi ve çok iyi bilirim o davranışları. Sonra normale dönüyorlar tabi kafaları kırık bir şekilde. Eğer seviyorsanız her şekilde kabul edebilirsiniz zaten. Çünkü bit asker polis ile evlenmek hiç kolay değil. Bu konuda kendinize güvenmeniz gerekiyor. Beni yanlış anlamayın. Asla ama asla savunmuyorum nişanlısının çok yanlış konuşmuş ve konuşuyor sizinle ama onunla bulunduğu şartları düşünün ve duruma göre siz karar verin. Burda en kötü olayda hemen ipe götürüyorlar
Kızınız var mı? Varsa üzülürüm...

Profil bilgileriniz doğru mu?
Üyelerin detaylı profil bilgilerini nereden görüyorsunuz? Konudaki İsim üstüne basınca eğitim durumu, meslek, evli olup olmadığı çıkmıyor ki. Üyelik tarihi, mesajları falan çıkıyor.

Konu sahibine de nişanlısının asker olduğunu ve aktif savaş döneminde olduğunu hatırlatmak isterim. Eşi asker olan kadınlarla konuşmasını öneririm düzelme oluyor mu diye. Nişanlısının psikolojisi iyi değil.

konu sahibi mühendis arkadaşıım ve asker eşiyle ilgili anlattıklarımı inşallah okumuşsundur hepsi aynı olacak diye birşey yok
ama onun nişanlısı da aynı seninki gibi başta sadece psikolojik baskı uygulayıp hep işim yüzümden diyordu
evlendi perdeleri açamıyor arkadaş edinemiyor baya zindan hayatı yaşıyor haberin olsun

Evet Siz yapamazmışsınız onu anladık. İnsanlar yıkıcı olmaya çok meraklıdır zaten. Herkesin kendi düşüncesi. Hemen asıp kesmek istersiniz. Tanımadan etmeden sadece bir kişinin yazdığına göre yaparak konuşuyorsunuz. Çünkü bu çok basit. Empatiden yoksunluk bu olsa gerek. Size negatif düşüncelerinizde başarılar dilerim 🙏🏻

Psikolojik şiddet uygulayan adamla kızın arasını yapmaya çalışıyorsunuz normalleştirerek. Zorbalarla empati yapılmaz, yanlış kişiyle yapıyorsunuz empatiyi; konu sahibi ve onun ailesiyle yapmayı deneyin aynı empatiyi. Bu konudaki kız, kendi evladınız olsa da "Düzelir, psikolojisi şey olmuştur, anlayışlı ol" der miydiniz bu tahakkümleri görüp? Derim diyebiliyorsanız bravo yani.

Bu adamın, psikolojik(!) yıpranmışlığını katlayarak, stres atma aracı olarak eşini seçip (Ki şu an görünen-olan şey bu) kızı dövmeyeceğinin garantisini versenize. Verebilir misiniz?

Yarın öbür gün bu kız evlenip de sistematik dayak yemeye başladığında evin içinde, yasaklar getirilip evden dışarı adım attırılmayınca, her kendisine ulaşılamadığında sövülüp aşağılandığında siz nerede olacaksınız?

konu sahibi mühendis arkadaşıım ve asker eşiyle ilgili anlattıklarımı inşallah okumuşsundur hepsi aynı olacak diye birşey yok
ama onun nişanlısı da aynı seninki gibi başta sadece psikolojik baskı uygulayıp hep işim yüzümden diyordu
evlendi perdeleri açamıyor arkadaş edinemiyor baya zindan hayatı yaşıyor haberin olsun
Konu sahibinin mühendis olduğunu nereden görüyorsunuz? Üstte yorum yazdım, size katılıyorum.

Ben sizin ayrılacağınızı düşünmüyorum, umarım yanıltırsınız beni.

lütfen ayrılmasın zaten
bu adam başkalarının başına bela olmasın
Hanımlar cidden ayrılacağına inanıyor musunuz??
Büyük ihtimal siz uzman çavuş bulmadığınız için kıskandığınızı düşünüyor

çok beğenen güccük gızına alsın :emir_bebek:

nasıl bir ayrılık mesajıydı
çikolataya not bile yazmamışsın kırıldım şeklinde mi ?

ıncınmıştır belki :KK51:

Ay Allah korusun dua edinde gürültüsüz patırtısız bitirelim bu işi daha fazla yıpranmak istemiyorum
iyi de yazdığınız mesaj naz niyaz mesajı gibi olmuş
aradığı zaman dik durun madem ve bize yazın tüm gelişmeleri
inşallah döndürmez ve sizi vefasızlıkla suçlamaz
ben burda neler çekiyorum sen neler yapıyorsun vs

Ben ne dersem onu yapacaksin, yat dersem yatacaksin, kalk dersem kalkacaksin, sus dersem susacaksin diyen biri var karsinda, en onemli sorun bu farkinda degil misin gercekten? Sence cok mu normal bu vatandas, cok mu iyi bir es olur sana? Evlenmeden kendince seni ehlilestirmek, ne derse yapack bir kadin haline getirmek istiyor. Bunu anlayamiyor musun?
Biraz dusunun, sorgulayin elinizde bayrak ucurumdan atliyorsunuz evlenecegim diye.

Falanca tavsiyesiyle "iyi insan" kisvesine bürünmüş, size sevgisini geçtim daha şimdiden size zerre saygısı olmayan adama engeli basmaman hata. Umarım hatalarına devam etmezsin, çünkü evlendiğinde de bu adam düzelmeyecek. yine o milletin "evlenince düzelir" laflarını umarım duymazdan gelebilirsin.

Adam zar zor arayabiliyor. Onda da senin sarjin mi yoktu yani anlamadim. Bide kisa suredir tanisiyorsunuz guven zamanla olusan bisey. Besbelli ki adam gecmis iliskilerjnde kazigi yemis psikoloji gidik bu yuzden. Ama izledigi yol yanlis direk yalan soyluyosun demek yerine caktirmadan check edip yalan mi dogrumu anlayacakti ondan sonra da guvenecekti. Buradan da iqsu dusuk oldugunu anliyoruz. Ya da tamamiyle kafadan kontak. :confused:

Psikolojik şiddet uygulayan adamla kızın arasını yapmaya çalışıyorsunuz normalleştirerek. Zorbalarla empati yapılmaz, yanlış kişiyle yapıyorsunuz empatiyi; konu sahibi ve onun ailesiyle yapmayı deneyin aynı empatiyi. Bu konudaki kız, kendi evladınız olsa da "Düzelir, psikolojisi şey olmuştur, anlayışlı ol" der miydiniz bu tahakkümleri görüp? Derim diyebiliyorsanız bravo yani.

Bu adamın, psikolojik(!) yıpranmışlığını katlayarak, stres atma aracı olarak eşini seçip (Ki şu an görünen-olan şey bu) kızı dövmeyeceğinin garantisini versenize. Verebilir misiniz?

Yarın öbür gün bu kız evlenip de sistematik dayak yemeye başladığında evin içinde, yasaklar getirilip evden dışarı adım attırılmayınca, her kendisine ulaşılamadığında sövülüp aşağılandığında siz nerede olacaksınız?
Hayır bir de anlamadığım şey şu.
"Siz yapamazmışsınız anladık" böyle yazmıştı bana mesaj sahibi,yani böyle bir adamı çekmek istemiyoruz diye eksik olan,eksikliği olan taraf biz oluyoruz.
Çünkü kadınız ya elin adamının psikolojisinide biz düzeltmeliyiz,hakaretlerini de sineye çekmeliyiz,köle gibi oturup kalkmamıza bile karışmasına eyvallah çekmeliyiz.
Eğer bunları yapmazsak ya eksik oluruz ya da empatiden yoksun.
Peki ben bunca şeyi yaparken erkek kişisi ne yapıyor?
Neden insanlar bir kadının hem ruhen,hem de bedenen böyle yorucu ilişkiler istemeyebileceğini anlamak istemiyor?
Neden istemediği zaman hemen saçma sapan etiketler yapıştırıyorlar?
Üstelik bunu yapanda bir kadın.

Erkekler çoğu zaman sevgilik nişanlılık döneminde ne olduklarını az çok gösterir.Kendini saklayan çok çok azdır.Kadinlar görmek istemez çoğu zaman.
Bence kadınlarda görüyor.ama evlilikte keramet vardır.çocuk olunca değişir gibi klasik laflarla evliliğe karar veriyorlar.ha birde aşık olunca bütün kötü huylarini bırakacak sanıyorlar...

X