Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Ay ben şanslıyım benim ki kalkar şimdi yatınca. Anne rüyamda gördüm seni diye gelir sarılır. Bahaneci:)
Benim cocugum yok kedim var. O da cani isterse mirlaya mirlaya yatağa gelip göbeğime yatar. Artik ruyasinda beni gorup gormedigini bilmiyorum da bir cesit sarılma onunki de.

Benim cocugum yok kedim var. O da cani isterse mirlaya mirlaya yatağa gelip göbeğime yatar. Artik ruyasinda beni gorup gormedigini bilmiyorum da bir cesit sarılma onunki de.
Ay oda çocuktan farksız yumuş yumuş. Benimde zaten gece bir tek sakin. Sabah bir başlıyoruz . Neyse bakem horlayan ninni ve mırlayan tatlışlığı ile size iyi geceler. Yarın depresyona falan girmeden bir uğra lilyase .

Ahahaha kız kapattım Taladroyu, yargı izliyorum duygusal biriyimdir genelde ama yine de dram bana göre değil, gerilim, entrika seviyorum ben izlediğim tek Türk dizim bu arada, cidden kaliteli bir dizi

Ahahaha kız kapattım Taladroyu, yargı izliyorum duygusal biriyimdir genelde ama yine de dram bana göre değil, gerilim, entrika seviyorum ben
He yatcaktım ne güzel. Verdin tranvayı yat yatabilirsen. Neyse Allah'tan tranva unutma gibi bir yeteneğim var . Zira çoğu tranvamı hatırlayamıyorum. Tuhaf ama İyi gecelerr.

Oy benim de kuşum var Martin
Eşimin omzuna konuyor, sonra beğenmiyor bana uçuyor, gel oğlum buraya, gel anneye diyorum çocuğum yok benim de

Çok şanslısın. Yolun başında sayılacak zamanda görmüşsün gerçekleri. Yol yakınken kesssssinlikle geri dön

Bunalma vs değil bunlar karşınızdaki kişi kendini değersiz gördüğünden hırsını sizden çıkarıyor. Komutanı azalıyordur o da sizden acısını çıkarıyordur. Amannn uzak durun bir de güvenmiyormuş yarın birgün evlendiğinizde eve gizli kamera filan da yerleştirir bu.Göreve giderse sizi annesinin evine bırakır hiçbir yere gitmenize de izin vermez.Nişan dönemi en kıymetli olunan dönem gerisini sen düşün.Dayak yemek istemiyorsan evlenme

Bunalma vs değil bunlar karşınızdaki kişi kendini değersiz gördüğünden hırsını sizden çıkarıyor. Komutanı azalıyordur o da sizden acısını çıkarıyordur. Amannn uzak durun bir de güvenmiyormuş yarın birgün evlendiğinizde eve gizli kamera filan da yerleştirir bu.Göreve giderse sizi annesinin evine bırakır hiçbir yere gitmenize de izin vermez.Nişan dönemi en kıymetli olunan dönem gerisini sen düşün.Dayak yemek istemiyorsan evlenme

Ay ezik ezik yok uzuluyorum yok yeminler adamlari tepenize cikarip sonra ne yapayim git evlen sana deger vermeyen seni mal gibi goren bu adamla ayrilma salak salak kendini anlatmaya calis aynen devam

Evlenince değişir diyerek evlenmeyin demeye geldim. Evlenirken yaşanılan sorunlar boşanma sebebi oluyor. Bunu bilerek adım atın.

Adama söyle, seninle askercilik oynamasın. Ne demek, otur dersem oturacaksın kalk dersem kalkacaksın, işini özel hayatına taşımış. Herkes işini özel hayatına yansıtsa ooooo.
Neyse boşanmak istiyorsan evlen gitsin, çocuk yapma bebelerinin başını yakma bari. Net boşanırsınız da anlaşmalı mı anlaşmasız mı boşanırsınız bilmiyorum. Çekişmeli boşanma düşünüyorsan düğünden önce iyi bir avukat ayarla. Bazı erkeklerin ilerde boşanmış olacağı bekarken belli oluyor, ben anlıyorum en azından, nişanlınız da ilerde boşanmış olacak, neyse 2. evliliğini kiminle yapacak acaba ben onu merak ettim

Adam kendine es degil emir eri ariyor. Smdi guvenmiyosa ortada bisey yokken evlenince camlari gazeteyle kaplar. Eve kamera yerlestirir ki her anini gorup emin olabilsin. Cehenneme girmeye hevesliysen evlen tabi. Kendinizi bu kadar degersizlestirmenn ne anlami var. Babaniz da bi garip. Benim cocuguma kiz erkek farketmez boyle bi teror uygulanacak. B.kuna kurban ederim alttan al ne demek

Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.

Oldu olacak öldüren adamlar da aşık oldukları için öldürüyorlar diyelim olsun bitsin?? Ne demek kaybetmekten korkan, seni önemseyen biri böyle davranır? Sevgiyi hastalıklı zihniyetlere alet etmeyin. Pislik, zihniyeti bozuk, aşağılık kompleksi olan bir insan böyle davranır. Seven bir insan değil. Hangi seven senin üzülmeni takmıyorum senin isteklerin benim için önemli değil ben ne dersem o olacak der? Seven insan sevdiğine kıymaz hanımefendi. Bu konu tartışmaya kapalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…