Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

MenThlsch Aynen öyleBen de böyle bir hıyarla görüşüyordum. Düşününce kendimi dövesim geliyor. Ayrıldım akabinde eşimle tanıştım Ay dedim dünya varmış ya 2 çocuğum olmuş bana face'den mesaj gönderiyor. Çok kötü şeyler yaşamışta hakkımı helal edecekmişim. Daha ben bu kadar kötü biri değilim diyor. İçimin yağları eridi ey yüce Allahımm

Helal olsun adama, en azından kendini gizlememis..bunca ayiliga rağmen evlenirseniz de sizin probleniz olur.
Babanıza da hayran kaldım, bunca olaya 'strestendir' diyor.
Aç gözünü vallahi, bu baba sen bosansan seni eve almaz ,dayak yiyip evlerine sığınsan sözleriyle dayaktan beter eder-basina kalma diye , kötü kocam iyidir diye gidersin.
Yani bu cavusla evlendikten sonra boşanman, hele ki bu aileyle coookk zor. Belli ki saf da bir kızsın (yoksa niye sana önem vermediğini hem diliyle hem davranışıyla söyleyen adama hala 'beni kiriyosun' diyesin,sanki adamın umrunda),bu saflikla ilk aydan hamile kalır,bu mutsuz yaşamı garantilersin.
Yol yakınken dön, koyver münasip yerine tekmeyi

Seni de, hayatını da çok merak ediyorum sevgili Lotus henüz bı paylaşımıni görmedim , paylasmiyor musun yoksa ben mi denk gelmedi
Çözülmemiş ya da içinden çıkamadigim bir durum olmadigi icin paylaştığım bir bdv konusu yok şu anda. Sanirim 1 tane kv ve kp nin temizlikle ilgili konusu var ama bdv miydi emin degilim.
Onun dışında saglik konularim vardi. Buraya kaydolma sebebim vajinismus konusu vardi, şükür bitti. Hayatım rutin ve sıkıcı. Bir olay yok. Çevremde akraba yok gurbetteyim. Sorun dert o sebeple yok herhalde. şaka bir yana herkes gibi derdim var. Şu an çözülemeyecek degil. Bir gün icinden cikamazsam tabii ki konu acarim.

Bence babaya eksik anlatti. Sorunlarini ilk babaya anlatacak kadar kuvvetli iliskileri varsa, -bu ulkede nadir bir şey babayla iliski hakkinda konuşmak- babasi ona deger veren biridir, dinleyen biridir, o yuzden onunla paylasiyordur.

Eleştiriye açık bir insanım çünkü hatam varsa kabul eder düzeltmeye çabalarım

Bence babaya eksik anlatti. Sorunlarini ilk babaya anlatacak kadar kuvvetli iliskileri varsa, -bu ulkede nadir bir şey babayla iliski hakkinda konuşmak- babasi ona deger veren biridir, dinleyen biridir, o yuzden onunla paylasiyordur.
Niye ki, kk'da her konuda okuyorum, kizlar evlendigi saniyeden itibaren her kavgada telefon açıp 'alo anne,baba bana böyle dedi' diye ailesine naklen yayın yapıyorlar. kavgalarda aileler hakem diye cagiriliyor, barisacagi belli olan gözdağı vermek için baba evine gidiliyor... Sevgiliyken gizler,saklar,konuşamaz ama şu aşamada bence anlatmış olabilir.

Aa, gerçekten mi, senin bile! vajinismus geçmişin var demek... Bile diyorum çünkü cinsellikle ilgili paylaşımlarda on numara tespitlerini ve yorumlarını görüyorum, gerçi güncel konularda da aynı tespitlerine denk geliyorum.
Bu arada vajinismus'un cinsel anlamda bilgiyle ya da istekle alakalı olduğunu düşünmüyorum, surda gevezelik yapayım derken kimsenin canını sıkmayım

Eleştiriye açık bir insanım çünkü hatam varsa kabul eder düzeltmeye çabalarım
Canım senin hatan yok. Kişiliğinde bir model var herkes gibi. Belki tramvaların. Bu adam düpedüz hasta sen niye değersizliği kabul ediyorsun bu başka bir konu.
Şu söylediklerini yaptıklarını insan insana yapmaz ki o sevdiğini söylediği sana yapıyor.

Çok tatlisin, benim vajinismus gecmisim var bir travma sebebiyle. Ama halledildi. Artik yok şükür. Baska saglik sorunlarim var. Aslinda bu konuda biraz dertliyim ama henuz konu acacak kadar çıkmaza girmedim. Öldürmeyen ama süründüren bir acı. Her evde ayrı yangın var. Insan bazen tek kendi derdi var saniyor. En çok kendi canı acıyor sanıyor. Ama oyle degil. Herkese ferahlık diliyorum. En umutsuz anında buyuk bir rahatlama yaşasın ihtiyaci olan herkes insallah.

Amin sen çok minnoş bir üyesin, hep mutlu ol

Amin sen çok minnoş bir üyesin, hep mutlu ol
Hepimiz mutlu olalım, her seyden onemlisi saglikli olalim. Eskiden yaşi büyük insanlardan hep duyardim en onemli sey saglik diye. Amaan ne diyor bu bee derdim. Bizzat deneyimleyerek gordum ki en onemli dert buymuş. Ne diyeyim, şifa bekleyen herkese şifa, guzel haber bekleyen herkese guzel haber, ferahlık dolu günler diliyorum.
Kapanışı Zeki Müren gibi yaptım. Sonuna "efendim" eklemedigim kalmis bir tek.

Ben bu dünyaya bel bağlamamak gerektiğini, kendimi bildim bileli öyle bı kaniksamistim ki ama yaşamayı da, hayatı da o denli çok seviyordum.. di'li g.z kullanıyorum çünkü malumun, biliyorsun
Bu dünyada çok acı var, hastalıkta var, üzüntü de var, ama iyi şeylerde var.. o iyi şeyler bulsun hepimizi ins
Bu dünya bir tarla. Ekip biçip gideceğiz, gideceğimiz yer güzel olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…