Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Bak kızım kendine gel. Adam egoist bencil bir pislik. Çok eziyet eder bu sana. Kime anlatsan aynısını söyler zaten. Sakin evlenme. Asagilanmaktan zevk almiyorsan hemen hemen ayrıl. Çikolata gönderip not yazmamasi bile ne kadar kibirli olduğunu gösteriyor

Adam sizi buyruğu altına almaya çalışıyor siz de bana inanmadı diye üzülüyorsunuz. Gerçekten mi ya? Sorun bu mu sizce? Daha evli bile değilsiniz söylediği şeyleri nasıl hazmedebiliyorsunuz. Gerçekten herşeyden önce kadınlarımızdaki aşağılık kompleksini çözmemiz lazım....

bence o ayrılsın , yüz vermeyin aramalarına geç dönün hakeret edersede yüzüzne kapatın. yaaaa ayrılır yada kendine çeki düzüne verir. siz onun azarlayacağı hakerete edeceği birir değilsiniz. hakeret ettimi bağırdımı kapatın suratına. aramasa bitsin işiniz kolay olur

Yine KK- BDV ahalisini sinirden hoplatacak, adrenalin stres seviyelerini yükseltecek bir konu açılmış. Konu sahibi "nişanı attım ayrıldım kesinlikle bitti" dışındaki mesajlarını okuyup vaktimi harcamayacağım sana. Gereken cevaplar verilmiş ben de üzerine yazmayacağım. Ama şu "bir anla dinle, tart ölç, bir iki kelimeyle yargılama, belki sinirli bir anında söylemiştir, asker psikolojisi, uzakta diye üzülüyor..." diyenler nasıl böyle cümleler kurabiliyor? Konu sahibinin kafasını niye karıştırıyorsunuz? Tabi ki herkes fikrini belirtsin ama empati de yapsın. Kendimin, kızımın, kızkardeşimin bunları yaşamasını ister miyim diye kendinize sorun önce. Bu adam taa oralardan, ben gerekli gördüğüm yerde şiddet de göstereceğim diyor.

lilyase sayfalarca yazdım mesajlar gönderdim diyor bu kişiye. Üzüldüğünü kırıldığını insan gibi belirtmiş kız, mesleği gereği zor durumda olduğunun farkında. Ayrılmayı bile insanca yapmak istiyor. Normal bir ilişki olur, hiç yapmadığı şeyler yapar veya bir kırıcı cümle çıkar ağzından oturur konuşulur sebebi öğrenmeye çalışılır. Son günlerde ters giden bir şeyler mi oldu anlamaya dinlemeye çalışılır. Bana göre yine de öfkesini eşine nişanlısına veya sevgilisine yansıtmanın bahanesi olamaz. Hadi diyelim öfkesi siniri yatışınca konuşuldu, iki taraf da derdini şikayetini söyledi. Niyetler iyiyse olay çözülür, barışılır, özür dilenir. Bu yaşam formuysa, asarım keserim bak, ben ne dersem o, kes sesini otur aşağı modunda takılıyor.

Umrunda değil miyim? değilsin,
Üzülmüyor musun? üzülmüyorum
Duygularımın değeri yok mu? yok
Düşüncelerimin önemi yok mu? yok
Sözüme itimad etmiyor musun? etmiyorum
Otur dersem oturacaksın, kalk dersem kalkacaksın
Aradığım an telefonu açacaksın, benim dediğimi yapacaksın sonra üzülürsün umrumda da olmaz...
Üstelik son bir aydır da nişanlısına devamlı hakaret eden böyle adamın neresini anlayacak dinleyecek?

lilyase'yi eş, hayat arkadaşı olarak değil de yatırım gibi görüyor. Saha görevi bitsin, yerleşik hayata geçsin, evlensin, evi düzeni kurulsun sosyal statüsü evli olsun. Bunlar için de bir kadın gerekir, onu da bulmuş işte. Kafasını karıştıracağınıza cesaretlendirin ki bir an önce dönsün bu yoldan, kurtulsun bu adamdan.

tebrik ederim 3. sayfaya emin adımlarla yürüyorsunuz
çok merak ediyorum nasıl yetiştiriliyorsunuz ki şu davranışlar normal geliyor, kabullenip burda BÜYÜK bir sorun olduğunu görmüyorsunuz
gerçekten acımıyorum ben artık kendi düşene ya
sokaklara düşüp kadın şiddetine karşı koyanlar da evinde mutlu mesut yaşayanlar ama şiddeti yaşayanlar bizzat bu kafada
yarın bir gün dayak yediğinizde aileniz sahip çıkmaz onu da diyeyim
baba olacak adamın dediklerine bak

Ne kadar ezik bir adam bu böyle. Resmen kendi pozisyonunun ezikliğini sizden çıkarıyor Sürekli emir altında olmasının hıncı herhalde. Kızacak herkes bana ama önüne gelenin alındığı bir pozisyon olduğu için iti kopuğu ,psikolojisi bozuğu hep orada. Allah onun yanındaki erlere sabır versin. Herkes gücünün yettiğiyle egosunu tatmin ediyor. Sanmayın ki size farklı davranır. Ezilmişliğinin acısını çıkardığı kişilerden biri olacaksınız ömür boyu. Babanızada yazıklar olsun ayrıca..

Bu kadar mı sevgiye açsınız da ayrılmıyorsunuz dicem ama adamda sevgi namına bir şey yok.

Acil evlenmeniz mi lazım? Babanız size işkence mi ediyor? Dayanılmayacak acılar mı çekiyorsunuz evinizde?

Bu adamla hala evlilik yolunda olmanızı açıklayacak başka bi şey yok çünkü.

Benim duygularımın hiç mi önemi yok dediğim adam "yok" cevabını veriyorsa o dakika çıkarırım hayatımdan.

Bu kadar ezik olmayın.

Uzman çavuş olup da sorunlu olmayan birini duymadım. İstisnalar tabii ki olabilir ama kaide budur.

adam emir eri arıyor

kadınlar, 30 yıl çocuklarını adam edememiş anne babasının yerine o adami yola getirir....zaten çoğu aile bunun için evlendiriyor çocuklarını...bazı kadinlarimiz içinde illa ki sorunlu erkek olacak..çünkü etrafa karşı ,bakinnnnnn nasıl da adam ettim.benden önce neydi şimdi ne oldu dedirtecek..ego..ama bu iş hiç böyle sonuclanmaz. .

Dogru yolu bulamayip evlenirseniz bu mukemmel huylarina eklenek ilk sey siddet umarim bunun farkindasinizdir. Hic gorusmeden yuz yuze tanisip etmeden taniyamadan tanimaya calismadan nisanlanacak kdar degersizmisiniz kendi gozunuzde? 3 ayda sadece telefonda ne kdar tanidiniz ?. Once kadin olarak kendi kiymetinizi degerinizi bilin . Adam sizi yok sayiyor acik acik soylemis birakin dagda tasda zorda kosullar sıkintida laflarini gercekleri gormeye calisin lutfen . Suanda canim cicim donemi olmasi lazimken o bile yok yani hersey acik ve net degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…