Bence bütün gece sabaha kadar beynimizde tepinecekGidip açacam şimdi biliyosun dimi?
Ahahha çok tatlisinHepimiz mutlu olalım, her seyden onemlisi saglikli olalim. Eskiden yaşi büyük insanlardan hep duyardim en onemli sey saglik diye. Amaan ne diyor bu bee derdim. Bizzat deneyimleyerek gordum ki en onemli dert buymuş. Ne diyeyim, şifa bekleyen herkese şifa, guzel haber bekleyen herkese guzel haber, ferahlık dolu günler diliyorum.
Kapanışı Zeki Müren gibi yaptım.Sonuna "efendim" eklemedigim kalmis bir tek.
Ay ben parmağımı bile oynatamam. Takı olarak da pranga alırım.Düğün olursa çağırda halay çekek madem. Tey tey tey
Ben taladro açtım iyi mi sabaha kadar kavuşamayanlara hasret diyorumBence bütün gece sabaha kadar beynimizde tepinecekGene uyku yok iyi mi
Çok tesekkur ediyorum Black'cimAhahha çok tatlisin
Kesinlikle sağlık o kadar önemli ki, ben de 4 gündür sürünüyorum resmen, Allah ciddi hastalıklardan uzak etsin hepimizi, gerçekten çok zor. Sana da acil şifalar diliyorum
Yok be alaturaya göz dikmiştim ben çaktırma. İki çeyizlikte kapar bekar eve döşerdik. Ben sanmıyorum o streste fark edilceğimizi. Zira adam seviyorum de yalan söylüyorsuna da bağlamış. Yani oo ateş bacadan, su kaynamış kim görür. ??Ay ben parmağımı bile oynatamam. Takı olarak da pranga alırım.
Bacım sen etme bari. Bak hemen o Taladroyu yavaşça yerine bırak ve kendine sen kimseyi sevemezsin aç; zira biraz daha kavuşturulmayan, kk vakası dozu daha alırsak panik atak hastalığı nüks edecek bende.Ben taladro açtım iyi mi sabaha kadar kavuşamayanlara hasret diyorum
Gece gece anca "uyudun mu" gider. Onun sonuda kötü kardeş. Teyze oluyoruz. Hayırlı olsunLilyase naptın kız yoksa gece gece uzun ayrılık mesajı mı attın
Valla benim ilk aşkım çok acı bir şekilde hayatını kaybetti. Bi de hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, evliyim şu an hatırladıkça bir acayip olmuyor değilim, ama taladro açıp trajik konu açamam ahxkxmxld al bak gece gece sana dramatik bir hikaye dahaBacım sen etme bari. Bak hemen o Taladroyu yavaşça yerine bırak ve kendine sen kimseyi sevemezsin aç; zira biraz daha kavuşturulmayan, kk vakası dozu daha alırsak panik atak hastalığı nüks edecek bende.
Ben zaten iyinin kaldığına daha rastlamadım. Kalıyor böyle hödükler sonra da sonuç. Bölünerek çoğalıyorlar sanki ... İyiler ya erken gider ya da evlenmez . Niye arkadaş çoğalt o geni işte. Ama çoğalsa da bir çocukValla benim ilk aşkım çok acı bir şekilde hayatını kaybetti. Bi de hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, evliyim şu an hatırladıkça bir acayip olmuyor değilim, ama taladro açıp trajik konu açamam ahxkxmxld al bak gece gece sana dramatik bir hikaye daha
Yok yarın atacağımLilyase naptın kız yoksa gece gece uzun ayrılık mesajı mı attın
Ben uyudun mu diye sana mesaj attı diye düşünüyordum. Tüh gitti alatura.Yok yarın atacağım
Yok bana mesaj atan yok. Herkes yeterince akıl verip yol gosterdi. Ozelden yazacak bir durum yok. Almak isteyen yorumlardan da alır her detayı. Almak istemeyen bohça der, doğu der, siralar...Ben uyudun mu diye sana mesaj attı diye düşünüyordum. Tüh gitti alatura.pamuk musun nesin
Kızın uykusunu getirdin bak en sonunda. Yok anlatırım sonra sen dinlen. Uyudun mu diye gece erkek mesaj atar ya. Onu diyordum. Mesaj geldi galiba alatura parası alcaz diye. lilyan da yok yarın mesaj atıcam diye. Seni etiketledim. Gitti alatura diye. Benimde uykum gelmiş kurduğum cümle bunu gösteriyor.Yok bana mesaj atan yok. Herkes yeterince akıl verip yol gosterdi. Ozelden yazacak bir durum yok. Almak isteyen yorumlardan da alır her detayı. Almak istemeyen bogçader, doğu der, siralar...
Benim de uykum geldi, uyudun mu diye mesaj atanım yok. Kocam horluyor arada.Kızın uykusunu getirdin bak en sonunda. Yok anlatırım sonra sen dinlen. Uyudun mu diye gece erkek mesaj atar ya. Onu diyordum. Mesaj geldi galiba alatura parası alcaz diye. lilyan da yok yarın mesaj atıcam diye. Seni etiketledim. Gitti alatura diye. Benimde uykum gelmiş kurduğum cümle bunu gösteriyor.