Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Öldüren adamlara kimse sevdiği için öldürdü diyemez. Çok saptırdınız konuyu. Ben sadece psikolojisi bozuk olabileceginden bahsediyorum. Söylediklerinizden sadece aşağılık kompleksi olabileceğine katılıyorum. Ama buda o insanı kötü yapmaz. Belki gerçekten evlenmemeleri lazımdır. Belki gerçekten yürümez evlenseler bile. Ben ille de evlenin demedim. Sadece iyi düşün dedim. Sonuçta sizin nişanliniz değil onun nişanlısı en iyi o tanır o anlar neden böyle davrandığını. İyi düşündüğünde anlayacaktır. Olumlu yada olumsuz karara varacaktır. Sadece iyi düşünmesini gerektiğini söyledim. Malesef sizin gibi tanımadığım insanlara pat diye ayrılın diyemedim.

Asker ocagında hic dayak yememis galiba?Tam sopalık halbuki nisanlın!
Cidden evlenecek misin bu ayıyla?

Değer görmediği bir ilişki içinde olan birine pat diye ayrıl derim ben. Bazı şeyleri görmek için müneccim olmaya gerek yok. Konu sahibi de bozuk psikolojisi olan birisinin doktoru olacak değil. Defalarca uyardığı ve hep aynı karşılığı aldığı birisinden ayrılıp yoluna bakmalı. Seviyor, kıskanıyor ondan böyle davranıyor olabilir diyeceğiniz hangi durum gördünüz? Ben ne dersem onu yapacaksın, otur dersem otur kalk dersem kalk, senin ne hissettiğin umrumda değil, üzülmen umrumda değil cümlelerinden mi çıkardınız bu sonucu? Kadın neden telefonu açmadığını anlatıyor o halde kendi borusunu öttürüyor, böyle mi sizce sağlıklı bir ilişki. İşin doğrusu ilişkilerine sağlıklı bir zemin üzerinde başlayamamışlar bile. Hiç kimse de değişmez bunu bilir bunu söylerim. Yürekten diliyorum ki umarım ortada ilişki yürütülecek zihniyette birisi olmadığını farkedip ayrılır konu sahibi. Hepimiz değerliyiz kimsenin böyle davranmasına izin vermemeliyiz.

Bir paragrafla hiç kimseyi, hiç bir ilişkiyi tanıyamaz ve kesin hüküm veremezsiniz. Yıllarca insanlar birbini tanıyamazken siz bir paragrafta tanıyıp karar verdiyseniz muneccim olmalısınız ""Kibarca"" fikrinizi söyleyip kenara çekilebilirsiniz mesela. Herkes farklı düşünür. Bu kızda öneri almış " herkesten ". Benim düşüncem bu şekildeydi. Sizin ki bu şekildeymiş. Bunu kendinize dert etmenize gerek yok

Hemsirecik kanki senin eşin de asker değil miydi ya? Tüm askerlerin böyle olmadığını bi yaz şuraya kardaşım, normal görmesin bazıları bu durumu
Evet asko, bu adamin yaptiklarinin meslekle ne alakası var anlamadim. Her isin kendine gore zorluğu var. Kimse aa benim isim zor diyip bana hakaret edemez, biz mi dedik gidip uzman ol diye yapamiyorsa biraksin kardeşim sinirini karsindaki insandan cikarmak ne demek. Bence adamin mayasi bozuk, konu sahibi kac annem sen kurtar kendini

Bu yazilanlar normal mi kardes sence? Genelde askerler boyle olsa hepsi bekar kalir valla kimse cekemez. Bununki askerlikten degil delilikten bence, hangi is kolayki. Hepimiz isimizin zorlugu arkasina sığınıp saga sola sallayalim o zaman olurmu oyle sey

ne kadar kotu bir tavsiye.

insan nisanla olduğu zaman sevdiğine kıyamaz, daha çok nazlar. ama adam hakaret ediyor yaa. ben 10 senelik evliyim boyle bir şey görmedim. bir suru merhametli, iyi huylu, kibar erkek var.. değmez bence. insallah ayrilirsin konu sahibi. eğer ayrılmayı düşünmüyorsan da bence çok çok çok çok büyük bir ayar cek ve bir daha tekrarlarsa hemen bitir.(ki tekrarlar muhtemelen ama en azından bi sans verdim diye düşünürsün ilerde)

insan ağzından çıkan kelimedir,kullandığı sözler karakterini ne olduğunu gösterir
18 yaşımdayken sizin gibi düşünüyordum çok gençsiniz sanırım ? zamanla tecrübe ediyorsunuz ki bir insanın ne olduğu tek bir lafından bile anlaşılabileceği

bazı şeylerin oluru yoktur ,oluru olmayacak şeylerde şunlardır:

şiddet,ihanet,bağımlılık

bunlardan birine sahip olması yeter bu meselenin bitmesi için çünkü zamanla katlanarak devam eder,konu sahibi yeterince iyi düşünebilseydi çoktan ayrılırdı belli ki o da sevgilisne bağımlı ,sevgiliside şiddet yanlısı ,bir araya gelmemeleri gereken ikili. evlilikleri felaket olur olanda doğacak çocuklarına olur sonrasında konu sahibi de evlendiğine pişman olur bu öngörülebilen birşey. bunu göremeyen zaten hiç evlenmesin

Senin söylediğinin aynisini söyledim iyi düşün dedim. Ayrılma mi dedim ben ?

Senin söylediğinin aynisini söyledim iyi düşün dedim. Ayrılma mi dedim ben ?
benim katilmadigim nokta uzakta olabilir stres olabilir vs demeniz.

stres olsa bile insan bazı noktalarda kendini tutabilmeyi bilmeli. hepimizin stresli sinirli zamanları oluyor, huysuzluk yapıyoruz ama esimize hakaret etmiyoruz herhalde..

bir de nişanlılar, evlenince kesin kesin daha kotu olur.

bizim bu kadar keskin seyler söylememizin nedeni de konu sahibi bekar olduğu icin tecrubesizliginden dolayı daha güçlü konuşuyoruz. zaten tecrübeli birisi olsa ne o adam ona boyle davranabilir, ne de buraya boyle aramız bozuldu ne olacak vs konusu açardı

Nişanlınız ruhsal anlamda sıkıntılı birisi..onu iyileştirmeye çalışın,elinden tutun ,ona ilaç olun anlamında yazmıyorum.Bu şekilde mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız bile isteye yola çıkın diye yazıyorum.Size şu an yaptığı şey psikolojik şiddet..hayatınız kendinizi adama ispat etmeye çalışarak geçecek.Konu kıskançlık filan da değil. "Otur dediğimde oturacaksın,kalk dediğimde kalkacaksın bu yüzden hayatımdasın " diyor size ..peki bu adam neden sizin hayatınızda? Evlendiğimizde aileniz bu insan olacak ..sizce böyle aile olunur mu? notsuz çikolata da "parasını verdim yaa..teselli ol" hediyesi.Adam ortada yok ama yarattığı sıkıntı her daim zihninizde ..ne gereği var ?

Adam bildiğin narsist neden hala bekliyorsun hayatını karartmsk içinmi.. Ne demek o ben otur diyince otur kalk diyince kalk pardon çok affedersinizde köpekmi eğitiyor bu yaaa ay yemin ederim sinirlerim bozuldu hiç düşünme arkana bakmadan kaç hiçbir açıklama yapma bitti de kapat

Bende evliyim. Bilmiyorum ben fazla mi insafliyim yoksa saf miyim bu kadar tepki alacağımı düşünmedim. Ben olsam napardim onu yazdım sadece

Siz hala ayrilmadiniz mi?
Adamla yüzyüze ne yaptınız?yemek mi yediniz?sinemaya tiyatroya mi gittiniz?gezdiniz mi?adam nelerden hoşlanır?ailenizle nasıl?daha birsürü şey var...görmediğiniz adamın nesi sizi etkiledi de nisanlandiniz?
Hele hele adam belli ki sinirli. .küfürbaz..üstelik senin bir önemin yok diyor açık açık...siz hala nisanlisiniz. ...arkadaş ,evlenmek için yaşın mi geciyor ki bula bula bu adamı buldun...evlen evlen...

Bu ne yahu!!! Görevde olduğu için bunalmıştır sinirlidir bilmem ne kılıf bulmayın ilişkinize. Birine iyi davranmak için mesleğinizin ya da yaşadığınız koşulların pek bir önemi yok. Gerçekten seviyorsanız en zor mesai anlarında , en kötü zamanlarda o kişi ile konuşmak sesini duymak terapi gibi gelir. Sizi kaybetmeyi göze almış gibi. Telefondaki agresif tutumu dışında yaşadığınız bir diyalog yok anladığım kadarıyla. Böyle bir evlilik kursanız bile olmaz.

Insan birsey paylasmadigi kisiyi sever mi?adamın görevi evlilik sanki..görev evlilik..bu yüzden de konu sahibine altındaki er muamelesi yapıyor..zaten neden nisanlandilar anlamadim

Mantıklı düşündüğü zaman ayrılacak zaten.
"Şöyle yaptı demek ki seviyor, böyle yaptı demek ki seviyor" diye alt metinlerde sevgi aramak zorunda kaldığınız ilişki güzel bir ilişki değildir. Üstelik "şöyle yaptı" diyerek altında sevgi aradığınız davranışlar güzel davranışlar bile değil. Hepsi iğrenç şeyler.
Konu sahibi buradaki yorumları dinlerse kendini kurtarabilir ama siz bu mantıkla devam ederseniz işiniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…