Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Onu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baska
bir belirti yok. Belki de gay degildir.
Belki de sadece anası tarafından poh pohlanan, kendini bir halt sanan, istediği yapılmayınca öfkelenen, psikopat eziğin tekidir

Arkadaşım konuyu açan sen değil misin ? " bende konuştuğum süre zarfında sezmedim " diyorsun hala. Sezmişsin ki konu açtın.

Nasıl bir yanıt veya destek istiyorsun konunu okuyanlardan ?

Özgürlük böyle bir şey değil. Allah korusun yarın evlenip bir yerde birimizin yan komşusu olacaksınız. Başkasının da her gün huzuru kaçacak. Sizin özgür iradenizle aldığınız karar , başkalarının da canını yakacak.

Belki de sadece anası tarafından poh pohlanan, kendini bir halt sanan, istediği yapılmayınca öfkelenen, psikopat eziğin tekidir
Gay şüphem yok ama baska cinsel problemler olduğuna eminim.

Hem cinsel problem hem de problemli anaya sahip, problemin ta kendisi olmuş, çöp suyu akıtan bir çöp torbası bu adam

Hani askerlik zor, bir de sınır dışı harekattaymış ama anlattiklarin hiç normal değil.. mesleki deformasyon diyeceğim ama şu devirde hiç bı rütbeli de astına böyle davranmaz.
Süreciniz çok yeni, beraber kalıp fazla vakitte geçirilmemiş.
Bir de senin ki muvazzaf, hani görevini tamamlayıp eve dönecek değil, adamın mesleği bu. Hani geçer diyebileceğimiz bı şey değil.. Allah yardım etsin, şimdi uzaktayken ayrılamam diye düşünürsün, ayrılmayım, devam edeyim dersen de daha da uzulebilirsin

Olayın iç yüzü yokki yani açacağım bir konu yok sadece bitti diye mesaj atmak için cesarete ihtiyacım var

Onu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baska
bir belirti yok. Belki de gay degildir.
Bunun içinde hayvan ve çocuk olarak devam eder Lotus . Çok uç noktalardır. Ancak aşırı şiddet meyili suçlamalar, manipüle ve malesef doyurulumalan ego ile cinsel dürtü genelde. Daha uçlardaki bir cinsel dürtüyü maskeler.

Ben" aman asker,polis stresli alttan al " diyenlere sinir oluyorum.Seven adam mesleği ne olursa olsun eşini, sevgilisini, ailesini incitmez, kırmaz.Nisanliniz bencil.Ezerek ,emir vererek, aşağılayarak yaşamayı seçmiş bir adam,seviyorum herşeyiyle kabulum ,benim aşkım yeter diyorsanız devam edin.Lutfen sonra nisanliyken bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum, evliliğim berbat,ama çocuğum için katlaniyorum demeyin.

Gay şüphem yok ama baska cinsel problemler olduğuna eminim.

Hem cinsel problem hem de problemli anaya sahip, problemin ta kendisi olmuş, çöp suyu akıtan bir çöp torbası bu adam
Annesi seneler önce vefat etmiş

size saygısı, sevgisi, güveni olmayan biriyle evlenmeyin. evlenince şiddete döneceği şimdiden belli. üstüne çocuk falan yaparsınız iyice zorlanırsınız. ayrılmak, böyle biriyle birlikte olmaktan emin olun daha iyi. kendinize bunu yapmayın

Kaçırma bu gerizekalıyı hemen evlen yoksa bu mal gidip başkasının başını yakar hazır sen razısın sen çek millete yazık olmasın

Annesi seneler önce vefat etmiş
Ay hiç üzülemicem valla. Çocuklugunda travma yasamis boyle olmus falan diyemicem.

Ben de neler yasadim ama vicdanli, sevgi dolu olmayi seçtim. Sorunlarimi da psikologa giderek aştım/aşmaya çalıştım.

İsteyen herkes degisir. O da degisseydi. Bu çöp torbası için kalbimde üzülecek yer yok.

Kusura bakma biraz sert yazacağım ki anla!
Burda aana onlarca kişi kaç kurtul diyecek.
Eğer kafanın dikine gider bağımlı gibi ezik ezik düşüncem önemli değil mi dediğinde yok diyen adama duygunu sorup acizce yalvarırsan it köpek değeri görürsün.
Ne demek otur deyince oturacaksın, telefon başında bekleyeceksin. Doğru söylerken kendini ispat etmeye çalışmal, hakaret işitmek sana akıl işi geliyor mu?
Adam sorunluysa da sen kendi derdine yan önce. Sen daha sorunlusun. Sana bu lafı söyleyen adama gel bi de buraya vur diyorsun.
Hiç mi değer görmedin?
Anan baban onda birini söylese öff dersin.
Sana iftira da atar, seni döver de, çeker vurur da.
Balık baştan kokmuş.
Aynı evin içinde kapıyı duymadın diye bi duvara sıkıştırıp kafana sıksın mı istiyorsun anlamıyorum.
Yaşın ne başın ne kompleksin mi var tramvan mı neyinse onu çöz.
O çözmez. O kendinde sorun görmüyor çünkü.

Seni de, hayatını da çok merak ediyorum sevgili Lotus henüz bı paylaşımıni görmedim , paylasmiyor musun yoksa ben mi denk gelmedi

Bence şu andaki tek tranvası biziz. ya bir kulaktan girip öbüründen çıkma gibi bir ifade lazım ama buraya olmaz ki

Çıkıp geleceği bir yerde değil kendisine zarar versinde istemem
Umrunda değilsiniz ki niye zarar versin ? Revire gidip yalandan bir serum taktırır olur biter adam kendine zarar verecek kadar sizi sevse kafasına silah dayasan o lafları söylemez kendini kandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…