- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Belki de sadece anası tarafından poh pohlanan, kendini bir halt sanan, istediği yapılmayınca öfkelenen, psikopat eziğin tekidirOnu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baska
bir belirti yok. Belki de gay degildir.
Affetmedim affetmediğim için bugün bana sen beni sevmiyorsun çok samimi söylüyorum dediSen de affettin bunun uzerine? Aferin mi diyeyim, madalya mı takayım?
Annemle babamın ilişkisi çok iyi babam anneme karışmaz gezmek isterse gezer arkadaşlarıyla gezer babam gezdirir babam çok sosyal bir insan annem babaannemden çekti öyle söylüyüm. Babam bu ilişkinin en başından beri ben karışmıyorum tavrında olduğu için bende ona ayrıntılı anlatmadığım için hala o tavırlarda. Zaten en başta bu adamla konuşmaya başlamadan önce 1 hafta beni bekledi ben konuşmaya başlayınca babam araştırmaya başladı kimmiş kimlerdenmiş nasıl falan diye ve onada kötü bir yorum gelmedi bende konuştuğum süre zarfında sezmedim
Gay şüphem yok ama baska cinsel problemler olduğuna eminim.Belki de sadece anası tarafından poh pohlanan, kendini bir halt sanan, istediği yapılmayınca öfkelenen, psikopat eziğin tekidir
Hani askerlik zor, bir de sınır dışı harekattaymış ama anlattiklarin hiç normal değil.. mesleki deformasyon diyeceğim ama şu devirde hiç bı rütbeli de astına böyle davranmaz.Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hiç umrunda değil zaten kırılmışım üzülmüşüm dedim. - umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
Olayın iç yüzü yokki yani açacağım bir konu yokGit YouTube gir herhangi bir psikoloji kanalından lütfen ! Lütfen psikolojik şiddet nedir manipülasyon nedir aralıksız bak izle. Ama gördüğüm şey şuanda adamın seni ikna ettiği gibi sende beni ikna edeceksin. Ben yaşadım. 3 yıl aynı evde. Kabul etmedim zorla birliktelik ile hamile kaldım 3 yıl psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Sonra kaçtım .. Emin ol böyle birini davranışlarınıda karşısındaki kişiye olan etkisinnide çok iyi bilirim. Konuyu açmak istemiyorum. Sen bu hareketleri yaptıkça içine çekiliyorum şuan. Lütfen içeriği sormayalım açmayalım . Senden tek isteyimiz. Lütfen ailene hiç bir eksik olmadan apaçık anlat. Korkun olmasın. Birde tüm gerçekleriyle ailen değerlendirsin. Ve bizden de bahset istersen. Otur konuş . Çünkü gördüğüm şuanda bir desteksiz ayrılman imkansız.
Bunun içinde hayvan ve çocuk olarak devam eder Lotus . Çok uç noktalardır. Ancak aşırı şiddet meyili suçlamalar, manipüle ve malesef doyurulumalan ego ile cinsel dürtü genelde. Daha uçlardaki bir cinsel dürtüyü maskeler.Onu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baska
bir belirti yok. Belki de gay degildir.
Annesi seneler önce vefat etmişBelki de sadece anası tarafından poh pohlanan, kendini bir halt sanan, istediği yapılmayınca öfkelenen, psikopat eziğin tekidir
Annesi seneler önce vefat etmişGay şüphem yok ama baska cinsel problemler olduğuna eminim.
Hem cinsel problem hem de problemli anaya sahip, problemin ta kendisi olmuş, çöp suyu akıtan bir çöp torbası bu adam
Onun samimiyetine tükürürüm. Sevmiyorum lan deseydin. Benim üzülmeme kirilmama onem vermiyorsun da sana olan sevgime mi onem veriyorsun deseydin.Affetmedim affetmediğim için bugün bana sen beni sevmiyorsun çok samimi söylüyorum dedi
Kaçırma bu gerizekalıyı hemen evlen yoksa bu mal gidip başkasının başını yakar hazır sen razısın sen çek millete yazık olmasınMerhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m ç@ v uş tanıştığımız dönemde sınır dışı görevinde olduğu için hep telefondan görüştük ilk başlarda sorun yaşamadığımız için devam ettirdik ve 3 ay sonra görevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine geçtik çalıştığı yer başka ilde olduğu içinde hafta sonları müsait oldukça beni görmeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir göreve girdi ve 4 aydırda görevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret içerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz için tam siniri tepesine çıktığı anda sorduğum için mi bilmiyorum üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam çekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız çağrılarını gördüm aradım tabi hemen çünkü ben arayınca aç diyor yanında tutacaksın açacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul çalıyor dedi mesaj attımda açtın dedi bende mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını açtığımda gördüm mesajını sonra mesaj attım yeni gördüm mesaj atmışsın diye
öğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler için (sabah attığı mesajı görmediğim halde gördüğümü söylediği için) üzülüyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hiç umrunda değil zaten kırılmışım üzülmüşüm dedim. - umrumda değil dedi
sözüme bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
öğlen notsuz bir şekilde çikolata göndermiş anlam veremedim özür mü dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı için anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar söyledim ben mesajını görmedim cevapsız aramalarını gördüm ve aradım diye bir şey demedi sözüme inanmıyor musun ben yalan mı söylüyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar söyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk söylediğim yeminsiz sözüm benim için yeminli sözüm kadar önemli dedim. Durumun önemini göstermeye çalışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa böyle bir durumla karşılaştım 5 gündür konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben çok üzüldüm babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi şuan bende düşüncelerdeyim açıkcası benim sözüme güvenmemesi beni derinden sarstı
düşünüyorum o an arayıp ben açmadığım için muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda döndüğümü görünce mesajı görüp döndüğümü düşündü diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu süre çerçevesinde sadece 2 aylık süreçte kısım kısım günler yüzyüze görüştük geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu için görüntülü konuşma
şuan orada çok sıkıntıda olduğunu bunaldığını söylüyor benden güler yüz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından ötürü özür dilesede içimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana düğün düşünüyoruz
Ay hiç üzülemicem valla. Çocuklugunda travma yasamis boyle olmus falan diyemicem.Annesi seneler önce vefat etmiş
Dr Levent Atahanlı gibi, "Ben bu iliskiye olan inancimi kaybettim Ela" diyeceksin.Olayın iç yüzü yokki yani açacağım bir konu yoksadece bitti diye mesaj atmak için cesarete ihtiyacım var
Seni de, hayatını da çok merak ediyorum sevgili LotusAy hiç üzülemicem valla. Çocuklugunda travma yasamis boyle olmus falan diyemicem.
Ben de neler yasadim ama vicdanli, sevgi dolu olmayi seçtim. Sorunlarimi da psikologa giderek aştım/aşmaya çalıştım.
İsteyen herkes degisir. O da degisseydi. Bu çöp torbası için kalbimde üzülecek yer yok.
Bence şu andaki tek tranvası biziz.Kusura bakma biraz sert yazacağım ki anla!
Burda aana onlarca kişi kaç kurtul diyecek.
Eğer kafanın dikine gider bağımlı gibi ezik ezik düşüncem önemli değil mi dediğinde yok diyen adama duygunu sorup acizce yalvarırsan it köpek değeri görürsün.
Ne demek otur deyince oturacaksın, telefon başında bekleyeceksin. Doğru söylerken kendini ispat etmeye çalışmal, hakaret işitmek sana akıl işi geliyor mu?
Adam sorunluysa da sen kendi derdine yan önce. Sen daha sorunlusun. Sana bu lafı söyleyen adama gel bi de buraya vur diyorsun.
Hiç mi değer görmedin?
Anan baban onda birini söylese öff dersin.
Sana iftira da atar, seni döver de, çeker vurur da.
Balık baştan kokmuş.
Aynı evin içinde kapıyı duymadın diye bi duvara sıkıştırıp kafana sıksın mı istiyorsun anlamıyorum.
Yaşın ne başın ne kompleksin mi var tramvan mı neyinse onu çöz.
O çözmez. O kendinde sorun görmüyor çünkü.
Umrunda değilsiniz ki niye zarar versin ? Revire gidip yalandan bir serum taktırır olur biter adam kendine zarar verecek kadar sizi sevse kafasına silah dayasan o lafları söylemez kendini kandırmaÇıkıp geleceği bir yerde değil kendisine zarar versinde istemem
Git YouTube gir herhangi bir psikoloji kanalından lütfen ! Lütfen psikolojik şiddet nedir manipülasyon nedir aralıksız bak izle. Ama gördüğüm şey şuanda adamın seni ikna ettiği gibi sende beni ikna edeceksin. Ben yaşadım. 3 yıl aynı evde. Kabul etmedim zorla birliktelik ile hamile kaldım 3 yıl psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Sonra kaçtım .. Emin ol böyle birini davranışlarınıda karşısındaki kişiye olan etkisinnide çok iyi bilirim. Konuyu açmak istemiyorum. Sen bu hareketleri yaptıkça içine çekiliyorum şuan. Lütfen içeriği sormayalım açmayalım . Senden tek isteyimiz. Lütfen ailene hiç bir eksik olmadan apaçık anlat. Korkun olmasın. Birde tüm gerçekleriyle ailen değerlendirsin. Ve bizden de bahset istersen. Otur konuş . Çünkü gördüğüm şuanda bir desteksiz ayrılman imkansız.