- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Narsist herif. Ya biraz kendinizi sevin. Şu hıyarlara meydanı bırakmayın. Sonra o kadar üzülürsünüz ki haddini bildirmediğiniz için. "Lan sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun, bir daha beni aramayacaksın terbiyesiz" diyip kapatın telefonu. Ciddiyim yapın bunuBirde komplekse mi giriyor anlamıyorum telefonları yüzüme kapatıyor
Ya da gizlediği cinsel dürtüler. Açamıyorum zira sıkıntılı . İkisi de tranvatik bir durum dikkatli olmalı.%100 eminim bu adamın cinsel problemleri de vardir. Bu öfkesinin nedeni önündeki hükmedemediği bir işe yaramayan organı olabilir. Çünkü "erkekliğini" ispat çabasında.
Aslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dediBence bu kadar korku oluşmuş ise ya başka şeylerde vardır, ya da bu adam daha bu karardan bu manipülasyonu sağlamış demekki . Nişanlı iken o kadar dert etme. Nişan bozuldu diye töre cinayeti falan olmaz. Nişan da sorun yok. Sorun evlilik.
Onu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baskaYa da gizlediği cinsel dürtüler. Açamıyorum zira sıkıntılı . İkisi de tranvatik bir durum dikkatli olmalı.
Bana deger vermiyorsun duygularima deger vermiyorsun beni yonetmeye calisiyorsun demek cok mu zor?Aslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dedi
Beni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diyeBiz anlaşamıyoruz kusura bakma yazın mesaja. Yüzük vs varsa kargolayın. Asla yüz yüze görüşmeyin. Sizi tanıştıran o tanıdıkla da görüşmeyi kesin , yeni bir tanıştırma filan düşünür ; Allah korusun.
İnşallah pişman olan ben olmam
üzülüyorum diyorum umrumda değil diyor benim söylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim düşüncelerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir önemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir önemi yok mu diyorum yok diyor
Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Allah askina yap bunu, allah adi verdim tehdit ederse boyun eğme. Hatta haddini bildir. Sen kimsin de. Ne saniyorsun kendini de. Kulun kölen degilim senin de. Saydir icindekileri.Beni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diye
Aslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dedi
Dusunmenize izin veriyor mu ki ?Her şeyi ben merkezli düşünen bir adamı ben düzeltemem böyle bir düşünceye hiç girmedim
Sevilecek adam degilsin deyip bitirmeliydin firsat veriyor ama siz yok bohca nasil gidecek, yok soyleyeceginden korkuyorum, saygimdan ayrilmiyorum . Nisanlanmak, evlenmek mezera kadar yapilan bir anlasma degil. Azcik kendinize guveninAslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dedi
Konuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirimBana deger vermiyorsun duygularima deger vermiyorsun beni yonetmeye calisiyorsun demek cok mu zor?
Elin mi yok, dilin mi yok?
Annen de arkanda işte daha ne istiyosun ya, yol ver şu hanzoya.Beni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diye
Konusun konusun adiniza burada size yorum yapan herkes cok sevinir. Bir kizimizi siddet kurbani etmemis oluruzBeni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diye
Sen de affettin bunun uzerine? Aferin mi diyeyim, madalya mı takayım?Konuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirim
Sonuç olarak yazdığı burada biraz stres yaptım sana yansıdı kusura bakma
Bu öküz için değer mi hayatını karartmaya? ileride karşına ne güzel insanlar çıkacak ve sen tecrübeli olduğun için adımlarını daha dikkatli atacaksın. Hayal etsene kız, güçlü kendini ezdirmeyen, iki güzel söze kanmayan lilyaseyiKonuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirim
Sonuç olarak yazdığı burada biraz stres yaptım sana yansıdı kusura bakma
Git YouTube gir herhangi bir psikoloji kanalından lütfen ! Lütfen psikolojik şiddet nedir manipülasyon nedir aralıksız bak izle. Ama gördüğüm şey şuanda adamın seni ikna ettiği gibi sende beni ikna edeceksin. Ben yaşadım. 3 yıl aynı evde. Kabul etmedim zorla birliktelik ile hamile kaldım 3 yıl psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Sonra kaçtım .. Emin ol böyle birini davranışlarınıda karşısındaki kişiye olan etkisinnide çok iyi bilirim. Konuyu açmak istemiyorum. Sen bu hareketleri yaptıkça içine çekiliyorum şuan. Lütfen içeriği sormayalım açmayalım . Senden tek isteyimiz. Lütfen ailene hiç bir eksik olmadan apaçık anlat. Korkun olmasın. Birde tüm gerçekleriyle ailen değerlendirsin. Ve bizden de bahset istersen. Otur konuş . Çünkü gördüğüm şuanda bir desteksiz ayrılman imkansız.Aslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dedi
Ben ayrılacağım pişman olan o olsunBu mesajınızla ne anlatmak istediniz ? Ayrılacağınız için mi ; evleneceğiniz için mi , bu mesaj ?