Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Birde komplekse mi giriyor anlamıyorum telefonları yüzüme kapatıyor
Narsist herif. Ya biraz kendinizi sevin. Şu hıyarlara meydanı bırakmayın. Sonra o kadar üzülürsünüz ki haddini bildirmediğiniz için. "Lan sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun, bir daha beni aramayacaksın terbiyesiz" diyip kapatın telefonu. Ciddiyim yapın bunu sonra gidin güzel bir yürüyüşe çıkın o havayı soluyun ve bir ohhh be diyin! O da o egosunu toparlamak için debelensin. Ezik insan.

%100 eminim bu adamın cinsel problemleri de vardir. Bu öfkesinin nedeni önündeki hükmedemediği bir işe yaramayan organı olabilir. Çünkü "erkekliğini" ispat çabasında.
Ya da gizlediği cinsel dürtüler. Açamıyorum zira sıkıntılı . İkisi de tranvatik bir durum dikkatli olmalı.

Aslında söyleyecekleri beni korkutuyor evet mesela madem ayrılacaktın niye nişanlandın diyebilir nasıl bir portreyle karşılacağımı sezimleyemiyorum zaten bugün bana sen beni sevmiyorsun tüm samimiyetimle söylüyorum dedi

Ya da gizlediği cinsel dürtüler. Açamıyorum zira sıkıntılı . İkisi de tranvatik bir durum dikkatli olmalı.
Onu da dusundum ama emin olamadım. Ben açıyorum, gay olma şüphesi. Kadinlara erekte olamayan penisten ötürü kadinlara öfke duyulması. Ama onunla ilgili baska
bir belirti yok. Belki de gay degildir.

Bana deger vermiyorsun duygularima deger vermiyorsun beni yonetmeye calisiyorsun demek cok mu zor?
Elin mi yok, dilin mi yok?

Beni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diye

15 yıllık evlıyız sözüyle baslayan eş bunalımı okudum sandım...Bu onun hayatını idame ettireceği bir iş ve buna bağlayarak narsistçe size davranmasını işine bağlayan babanız adına da üzüldüm... Bu dediğinize göre de o kişi hayatına oyuncak bir nesneyle mükemmel devam edebilir...Duygu yok,düşünce yok,his yok...Bir insanla olması mümkün gözükmüyor

Beni cesaretlendirin diye geldim açıkcası yarın annemle konuşacağım ki annem istemiyor onunla evlenmemi ona mesaj atacağım bu iş bitti diye
Allah askina yap bunu, allah adi verdim tehdit ederse boyun eğme. Hatta haddini bildir. Sen kimsin de. Ne saniyorsun kendini de. Kulun kölen degilim senin de. Saydir icindekileri.

Ya dinlemeyeceksin ki soylediklerini.
Senle gorusmek istemiyorum. Kimse benimle boyle konusamaz. Dusundum ve yapamayacagimi anladim. Bitti gitti kapis.

Her şeyi ben merkezli düşünen bir adamı ben düzeltemem böyle bir düşünceye hiç girmedim
Dusunmenize izin veriyor mu ki ?
Sevilecek adam degilsin deyip bitirmeliydin firsat veriyor ama siz yok bohca nasil gidecek, yok soyleyeceginden korkuyorum, saygimdan ayrilmiyorum . Nisanlanmak, evlenmek mezera kadar yapilan bir anlasma degil. Azcik kendinize guvenin

Bana deger vermiyorsun duygularima deger vermiyorsun beni yonetmeye calisiyorsun demek cok mu zor?
Elin mi yok, dilin mi yok?
Konuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirim
Sonuç olarak yazdığı burada biraz stres yaptım sana yansıdı kusura bakma

Konuştum ben bunları upuzun mesajlar yazdım neler neler söyledim ekran görüntüsü bile atabilirim
Sonuç olarak yazdığı burada biraz stres yaptım sana yansıdı kusura bakma
Bu öküz için değer mi hayatını karartmaya? ileride karşına ne güzel insanlar çıkacak ve sen tecrübeli olduğun için adımlarını daha dikkatli atacaksın. Hayal etsene kız, güçlü kendini ezdirmeyen, iki güzel söze kanmayan lilyaseyi

Git YouTube gir herhangi bir psikoloji kanalından lütfen ! Lütfen psikolojik şiddet nedir manipülasyon nedir aralıksız bak izle. Ama gördüğüm şey şuanda adamın seni ikna ettiği gibi sende beni ikna edeceksin. Ben yaşadım. 3 yıl aynı evde. Kabul etmedim zorla birliktelik ile hamile kaldım 3 yıl psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Sonra kaçtım .. Emin ol böyle birini davranışlarınıda karşısındaki kişiye olan etkisinnide çok iyi bilirim. Konuyu açmak istemiyorum. Sen bu hareketleri yaptıkça içine çekiliyorum şuan. Lütfen içeriği sormayalım açmayalım . Senden tek isteyimiz. Lütfen ailene hiç bir eksik olmadan apaçık anlat. Korkun olmasın. Birde tüm gerçekleriyle ailen değerlendirsin. Ve bizden de bahset istersen. Otur konuş . Çünkü gördüğüm şuanda bir desteksiz ayrılman imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…