Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Bağrına basacaksın bırakmayacaksın 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 496D0A6C-2FDA-490C-93CC-42ED0AF66681.jpeg
    496D0A6C-2FDA-490C-93CC-42ED0AF66681.jpeg
    363,5 KB · Görüntüleme: 49
Biz eşimle farklı ülkelerdeydik. Hem de öyle sadece aylarca değil😀 uzun süre telefonla ve görüntülü konuştuk. Bana ne bir hakaret etti, ne bir kez saçma sapan telefonuna bakmadın triplerine girdi. Uzak olunca böyle olmuyor yani.
E tahmin edersiniz ki 11-12 senedir de ilişkimiz tabi ki öyle devam ediyor. Siz de evlenince aynı şu an yaşadıklarınızı yaşıyacaksınız. Çünkü mal bu yani..

Yok el ne der, yok yaşım geldi evleneyim, sakın sakın. He nişanlınızın size dediği hibi "benim hislerim önemli değil, benim duygularım ne düşündüğüm önemli değil" diyorsanız buyrun evlenin.

Valla benim babam eski kafalı biri, babaannem ve anneannem eşlerini görmeden evlenmiş, çevremdeki çoğu insan da cinsiyetçi. Ailem küçük bir köyde yaşıyor. Eşim sizin nişanlınız gibi olsa ve ben babama bunu anlatıp boşanmak istiyorum desem, önce arar eşimi rezil eder, ağzına geleni de sayar. Sonra kendisiyle birlikte gider boşanma davası açarız.
Doğulu diye bahane üretiyorsunuz bi de, benim ailem doğulu şöyle böyle olur deseniz yine anlardım, şuna ayrılmak istemiyorum diyin siz 😌
Doğuludan kastım aslında daha tutucu oluyorlar

Son bir aya kadar problemimiz yoktu son bir aydır durum bu adam olmamalı dedirtti

Müge Anlıdan size gelsin " senin nişanlın yok ki "

Adam görevde , iletişim sıfırken problem yok.

Anlattıklarınızdan telefonda konusup belki bir de foroğraf veya görüntülü görüşmeyle nişan yaptığınız anlaşılıyor.

İnsan birbirini 7 / 24 görür zaman geçirir 3 ayda da evlenir.

Ancak siz eli elinize değmeden nişanlandığınızı anlatıyorsunuz. Normal mi bu ?

Biz eşimle farklı ülkelerdeydik. Hem de öyle sadece aylarca değil😀 uzun süre telefonla ve görüntülü konuştuk. Bana ne bir hakaret etti, ne bir kez saçma sapan telefonuna bakmadın triplerine girdi. Uzak olunca böyle olmuyor yani.
E tahmin edersiniz ki 11-12 senedir de ilişkimiz tabi ki öyle devam ediyor. Siz de evlenince aynı şu an yaşadıklarınızı yaşıyacaksınız. Çünkü mal bu yani..

Yok el ne der, yok yaşım geldi evleneyim, sakın sakın. He nişanlınızın size dediği hibi "benim hislerim önemli değil, benim duygularım ne düşündüğüm önemli değil" diyorsanız buyrun evlenin.
Birde komplekse mi giriyor anlamıyorum telefonları yüzüme kapatıyor

evlenince düzelmeyecek
aynı evin içine girince güzelleşmeyecek
baba falan olunca sakinleşmeyecek
karısı olunca saygısı falan da artmayacak

o kadar aldığınız eşyalar boşa da gitmeyecek
adınız nişanlandı ayrıldıya da çıkmayacak

kendisini ezdiren kendisine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz bu dediğimi unutmayın

Doğuludan kastım aslında daha tutucu oluyorlar
Birde komplekse mi giriyor anlamıyorum telefonları yüzüme kapatıyor
Siz de alttan alta ben bu adami duzeltirim tavri var. Siz simdi ayrilalim deyin biskuvili lokum gonderirse bilin ki ben seni omur boyu sarar sarmalarim demek. Not yazmasina gerek yok.
O zaman gidip nikah gunu alin .
Haydi iyi geceler

Evet ama doğulu olan sizin aileniz değil, nişanlınızın ailesi. Nişanı atıyosunuz diye kuzenleriyle gelip kafanıza silah dayamayacak merak etmeyin 😂
Bence bu kadar korku oluşmuş ise ya başka şeylerde vardır, ya da bu adam daha bu karardan bu manipülasyonu sağlamış demekki . Nişanlı iken o kadar dert etme. Nişan bozuldu diye töre cinayeti falan olmaz. Nişan da sorun yok. Sorun evlilik.

Dünyada erkek mi kalmadi da hala kendinizi inandirmak icin caba veriyorsunuz. Bu adamin meslegi bu ama evlenince de o meslegin icindd olacak ve size simdi davrandiginin belki bin mislisini size yaşatacak. En iyisini siz bilirsiniz ama evlenip hayatinizi karartmayın. Nisanliyken size böyle davraniyorsa hersey net sekilde belli. Evlenip cocugunuz olunca ayrilmasi daha acı olur. Yol yakinken yol verin. Bu hayati siz yasiyorsunuz. Evlenince ne anne ne baba yasamiyor siz yasiyorsunuz ve gercekten iyi düşünün. Ve şunu hic unutma insanlar asla degismez evlenince degisir diyenler olursa kac yanindan asla degismezler

Nişanı atmak istiyorum buraya yardım istemeye geldim nasıl yapacağım orası düşündüyor bu adam doğulu ben batıda doğdum büyüdüm ben seninle anlaşamıyorum nişanı atıyorum diyerek olacağını sanmıyorum

Biz anlaşamıyoruz kusura bakma yazın mesaja. Yüzük vs varsa kargolayın. Asla yüz yüze görüşmeyin. Sizi tanıştıran o tanıdıkla da görüşmeyi kesin , yeni bir tanıştırma filan düşünür ; Allah korusun.

Siz de alttan alta ben bu adami duzeltirim tavri var. Siz simdi ayrilalim deyin biskuvili lokum gonderirse bilin ki ben seni omur boyu sarar sarmalarim demek. Not yazmasina gerek yok.
O zaman gidip nikah gunu alin .
Haydi iyi geceler
Her şeyi ben merkezli düşünen bir adamı ben düzeltemem böyle bir düşünceye hiç girmedim

X