Bohça yönünden sıkıntı yok o bir şekilde gönderilir zaten oraya olmazsa başka yereDoğulu olunca nişan atıp, bohça geri gönderilemiyor ya ne alaka?
Resmen bunun arkasına sığınıyorsunuz.
ee o zaman ?Bohça yönünden sıkıntı yok o bir şekilde gönderilir zaten oraya olmazsa başka yere
Bir de kendine saygısından ayrilmiyormus. Hayatimda duydugum en mantıksız şey. Bir hav hav demedigi kalmiş. Ama kendine saygisi var.Yan komşu da olsa bu kadin gönüllü değil ayrilmaya boşa parmaklarimizi yoruyoruz.
Beklesin adam ödül mamasiyla gelsin komut versin bunu istiyor yani hoff
Abovvv hiç öyle düşünmedim Allah korusunnişanlım7 aylık okudum öncevallahi şaşırmadım diyecektim meğerse 7 aylık nişanlıyım demişsiniz
Notsuz birdeCikolata gondermis ya odul mamasi onu atladin.
Of gercekten mi?Cikolata gondermis ya odul mamasi onu atladin.
Ahsjdkkdncdmd ay bunu görmemiştimBir de kendine saygısından ayrilmiyormus. Hayatimda duydugum en mantıksız şey. Bir hav hav demedigi kalmiş. Ama kendine saygisi var.
Notsuz birde
Buna mı takıldın? Mesele notsuz olmasi mı? Tek sorun bu mu senin açından?Notsuz birde
Çikolata göndermiş ama aslında trip attığı için not yazmamış sanırım ona takıldı arkadaşBuna mı takıldın? Mesele notsuz olmasi mı? Tek sorun bu mu senin açından?
Evlenmeye mi adım atamıyosunuz, ayrılmaya mı?Şuan kendime saygımdan ötürü bir adım atamıyorum açıkcası diyorum ya içimden gelmiyor
Gerek duymamis nota . Ben ne dersem o olacak diyor ona tamamsiniz da cikolatanin notuna mi takildinizNotsuz birde
Gzggzggzzhz ay bu güzeldiayrılmak için adamın çıkıp gelebilmesi gerekmiş
mahaline giderek terk etme şartı olduğunu bilmiyordum ben
kendisine zarar verir dedi yane yapar çok merak ettim don lastiğiyle kendi poposuna şaplak falan mı atar yapsa yapsa en fazla bunu yapabilir gibi duruyor
Bugünün kanser konusu da bu. Sabır sınavı gerçekten.Çikolata göndermiş ama aslında trip attığı için not yazmamış sanırım ona takıldı arkadaş
7 aylık olsa daha iyiydi en azından yaptıklarını bebekliğine verirdik agdkföfkfAbovvv hiç öyle düşünmedim Allah korusun
Benim yedi göbek sülalem doğulu ve köylü. Dediğiniz şeyler eskide kaldı, hangi devirde yaşıyoruz. Hem kız hem erkek doğulu olur, o da kız çevrenin dilinden çekindiği için nişanı atmaz veya boşanmaz deseniz anlarım bi tık, çenesi düşükler çok çünkü. Ama dediğiniz çok saçma geldi ban
Doğrudur uzaklığı kastetmiştim aslındaHangi anlamda kolay olmaz. Uzaklığı mı kasdettiniz yoksa doğulular diye mi özellikle belirtmek istediniz? Benim erkek arkadaşım Şırnaklı ve Türkiye’nin herhangi bir yerinde nasıl oluyorsa bu işler onlarda da aynısı. Doğu kafanızda kurguladığınız gibi bir yer değil. Çoğunun böyle şeyleri hiç umursamadığını belirtmek için bir örnek vermek istiyorum sevgilimin hiç evlenmemiş kuzeni daha önce evlenmiş ayrılmış bir çocuğu olan bir kadınla evlendi. Nişan atmayı mı takacaklar bu insanlar şimdi? Nişanlanmak, nişan atmak, evlenmek ve boşanmak gayet normal bir olay onlar için de. Hatta İç Anadolu’nun bir çok yerinden daha kolay.