Nisanlimin 'kirli' gecmisi..

nişanı atmakla en iyi kararı vermişsin. ben olsam bir de tükürürdüm yüzüne ahlaksız pislik diyip.

Bayılıyorum işte böyle doğruyu görüp görmezden gelmeyen, kendini ezdirmeyen kadınlara.AFFERİM sana harika yapmıssın.görsün seni aldatılıp aldatılıp ama seviyorummmm diyen kadınlar.sakın arkana bakma.
Sen böyle akıllı oldugun sürece en adam gibisine layıksın

yapabileceğin en doğru şeyi yapmışsın, ayrıca seni takdir ediyorum çoğu hemcinslerimiz gibi iki pişmanım demesine kanmamışsın.

Ben cogu insanin aksine seni hakli bulmadim.
Aldattigi icin tabi ki ayrilmalisin, ama kendini sogutmak icin gecmisi katma hic. Gecmisi ne seni ne de bizi ilgilendirmez. Insanlari gecmisleri ile yargilayacak olursak, herkesin bir pisligi bir seyi cikar. Yok diyen de yalancidir yani. % 100 durust tertemiz insan diye bir kavram yok. Onemli olan seninleyken nasil oldugu, adam onu becerememis.

Yedisinde neyse yetmisinde de o olur cook iyi yapmissin daha cok gencsin cok daha iyileri cikar karsina

Gcmis gecmiste kalir, ben de birinin gecmisi beni ilgilendirmez derim ama bu olanlar adamin karakteriyle ilgili cok sey soyluyor zaten. Yarin bir gun siz evlenince ayni seyleri yapmayacagi ne malum? İyi yapmissin.

Tebrik ederim en dogru karari vermissin. Kararinin arkasinda dur ve bu güclü durusunu sakin bozma. Tabiki herkesin bir gecmisi vardir yargilamamak lazim ama nisanlin evli ve nisanli bayanlara bakabiliyorsa ondan adam falan olmaz.

adam gecmisiyle kendi karakterini belli etmis.
yoksa gecmis tabiki de gesmiste kalir

bu son günlerde okudugum konulardan sonra aramizda hala cesur ve akilli kadinlarin bulunmasi beni mutlu etti...
bravo

Cok dogru bi karar vermissiniz bence....ileride eşi olacak kimsenin geçmişiyle ilgilenmemek nasıl bir mantık bunu anlayamıyorum....Karakter dediğimiz sey yaşadıklarımızla şekillenir, geçmişten nasıl ayrılabilir.... Ki nisanliniz bu yaşadığından pişman değil, burada asil önemli olan, ve tutumunuzu belirleyen, evli ya da nişanlı bireyle ilişki size göre yanlış olup olmaması... Eğer yanlissa nasıl beni ilgilendirmez diyebilirsiniz....
Geçmişi beni ilgilendirmez diyenler, nisanliniz, birini öldürürdugunu itiraf etse, ya da hayatındaki en çılgın şeyin bir hayvana eziyet etmek olduğunu söylese beni ilgilendirmez mi diyeceksniz.... Ayni şey değil diyorsaniz, gecmisi ilgilendirmez değil, birinin evli birisiyle ilişki kurması bana gore yanlış değil demelisiniz.
...

yapılan yanlışların hepsi senden öncesine ait. ben senin yerinde olsam bu kadar rahat ayrılamazdım. birlikte geçirdiğiniz 4 senede bir yanlışı olmamış sonuçta. hiç şüphelenmemişsin bile. senden önce yaptığı şeyler evet çok kötü çok yanlış ama her insan hata yapabilir belki senle birlikte hayatına yeni bir sayfa açmıştır bilemezsin.
şu saatten sonra geri dönüşü olmaz ama ,çünkü ailen de öğrenmiş ve artık onu kimse damat diye benimsemez. bundan sonra barışma geri dönme diyebilirim ama ayrılmakla doğru yaptığını düşünmüyorum

neredeyse 6 senedır bırlıkte oldugunuz adamı hemen harcamıssınız gbı geldı bana....sankı sebep arıyormussunuzda bulmussunuz sonunda gbı
şimdi once 6 sene oncekı nışanlı olan eskı sevgılısıyle tatıle gıtme olayına gelelım..tabıkı çok çırkın ama bı erkek bunu kaçırır mı...kız utanmıyorsa yanı. adamn ısıne gelmıstır kız utanmıyo erkekmı utanacak
dığer olay cok cırkın ama 21 yasında yapılan bır olay...yanı bana göre 21 yas ergenlığın bıttıgı kışının kişilik arayısına gırdıgı donemdır
sızı aldatmasına gelınce bundan emınsenız o ayrı..o zaman kararınız dogrudur bı kez aldatan gene aldatır
ama aldatma yoksa 6 senedır hayatınızda olan bır ınsanı gecmısı yuzunden terketmenızı benım aklım alması acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…