Bugün nisan attim ve hic te pisman degilim. Ama yinede fikirlere ihtiyacim var.
Nisanlim ve ben birbirimizi 5,5 senedir taniyoruz ve yaklasik 4 yildir beraberiz. 1,5 yil once nisanlanmistik ve onumuzde ki eylulde dugunumuz olacakti. Ben 23 yasindayim o 30 yasinda. 1 hafta oncesine kadar onunla evlenmek en cok istedigim seydi. Fazla uzatmadan ve detaya girmeden anlatayim..
Nisanlimin 6 sene önce falan kendisi ile yasit olan bir sevgilisi varmis. 8 ay beraber olmuslar birlikte tatillere falan giderlermis. Sonra ayrilmislar ve kiz baskasiyla evlenmeye karar vermis. Kiz nisanliyken ve evlenmesine 3 hafta kala benimkini aramis ve cok ozledigini falan soylemis. Benimkide buna ayni duygulari besledigi icin son bir kez daha tatile gitmeye karar vermisler (bak bak bak nasil bir mantik). Iste kiz dugun oncesi stress atma bahanesi ile nisanlisini falan kandirmis ve bu ikisi 5 gunluk tatile cikmislar. Tatilden sonra hic bir sekilde gorusmemisler. Ama nisanlim yaptigindan pisman olmus ve simdi ki akli olsa yapmazmis. Bir de ustune utanmadan piskin piskin 'gecmis gecmiste kaldi' diyor utanmaz. Hayir simdi 30 yasinda adam, 5/6 sene once 25 yaslarindaydi, cocuk degil ki? Hic aklim almiyor yaltigi resmen saygisizlik.
Sadece bu degil.. 21 yasindayken kocasi hapishanede olan bir kadin ile de cinsel iliskiye girmis... gercekten aklim almiyor. Insan hic mi dusunmez ne ektiysem onu bicerim demez.. ?
Üstelik bu ogrendiklerimden sonra aklimi kurcalayan baska bir sey daha vardi.. bir kac ay once bunun bir erkek arkadasinin sevgilisi bana 'bu adam seni baska bir kiz ile aldatiyor, ondan sana koca olmaz' demisti ve ben inanmamistim hatta afedersiniz popom ile gulmustum. 'Benim askim asla yapmaz oyle sey madem iftira atacaksin mantikli bir sey soyle' demistim kiza. Kiz da 'ben senin iyiligin icin soyluyorum, elimde kanit yok ama sen gozunu dort ac' demisti ama ben hic bir sekilde ciddiye almamistim. Hatta bunlari nisanlima anlatmistim o da gulerek 'o kiskancliktan ne dedigini bilmiyor' demisti. Gelde simdi inanma kiza...
Aldatma konusunu bilemiyorum tabii ama anlattigim diger seyler 100% dogrudur cunku bizzat kendi agzindan duydum. Her ne kadar gecmis gecmiste kalmistir desede bana hic mantikli gelmedi ve sindiremedim. Belli ki aldatmayi normal buluyor mutlaka benide aldatacakti. Hatta 4 sene boyunca benimle beraber olmus olmasi bile mucize. Kim bilir o 4 sene icerisinde benim ruhum bile duymada ne naneler yemistir o domuz. O kadar piskin ki dayanamadim yuzugu cikarip suratina firlattim. Serefsiz ya kendini ne zannediyorsa. Her seyi anlattim anneme o da cok uzuldu bosa giden 4 seneme. Babam sehir disinda henuz haberi yok. Cok iyi yaptigimi dusunuyorum ama su an hala sokta oldugum icin galiba pek bir uzulme veya pismanlik yok. Gercekten iyi yapmis miyim?