Nisanlimin 'kirli' gecmisi..

Kendisine piskin bir sekilde anlatip, durumu, e ne var yani, seklinde normallestirmesine kizmis sanirim konu sahibi.

bennce mantığın süper gerçekten de aldatmak ona mantıklı gelmese başka birisinin aldatılan durumuna düşmesine göz yummazdı etrafta bekar insan mı yok sevgilisiz insan mı yok gidip onlarla olmuş...
çok iyi yapmışsın

Güven sarsilmasi normal. Ama nisanliniz size birsey yapmamis ki? 4 sene berabermissiniz. Sizi aldatti mi?

Bencede gecmis gecmiste kalmis... Cöp kurcalayan cöp bulurmus.

Çok iyi yapmışsın canım. Böyle kalitesiz insanları hayatımıza almamalıyız.

normalde geçmiş geçmişte kalmıştır derim ben, geçmişle iş yapmayı sevmem. ama bu durum biraz farklı. herifin bence mayası bozuk. pişman bile olmuş olsa sen ona artık hep şüpheyle yaklaşırdın. boşver, önüne bak

hayatında yaptığı en çılgın şeyi evli bir kadınla yatmak olarak hatırlayıp bununla gurur duyan birine, ben senin karın olduğumda başkasıyla yatarsam çılgınlık olarak görüp kabul edeceksin o zaman demek lazım. bu adam sadece normal karısını aldatan bir erkek tanımının dışına çıkmış, yaptıkları ahlaksızlık ve ötesi.. yaptıklarından pişman bile değil sadece pişkin...
bundan koca değil adam bile olmaz kendine erdemli aile bağları kuvvetli bir adam bul hayırlısı olsun

çok iyi yapmışsın.
ben olsam bende kesinlikle hazmedemezdim..

Hanı çok pişman tövbe ederek gençlik hatalarım diyerek anlattı, tümüyle değişmiş desem neyse de adam hala bunlardan utanç duymuyor görünüyor. Kararlı yapina hayranlık duydum. Allah bir daha pişmanlık yaşatmasın

Bu devirde adamın aklını başına getiririm sanıp boyundan büyük laflar etmemek lazım. Hay hay neden olmasın hatta bir adım öteye taşımaya ne dersin diyecek bir arsız da çıkabilir.

İyi yapmışsınız. Hayat görüşü ve ahlaki değerleri sizinle uyuşmayan bir insanın hayatınızda yerinin olmaması gerekir.

Bu devirde adamın aklını başına getiririm sanıp boyundan büyük laflar etmemek lazım. Hay hay neden olmasın hatta bir adım öteye taşımaya ne dersin diyecek bir arsız da çıkabilir.

adamın aklını başına getirmek için demeyecek ki. zaten adamın rengi belli ben o cümleyi lafın gelişi söyledim yoksa adamda edep haya diye birşey yok

Çok iyi yapmışsın. Sakın geri dönme. En tiksindirici erkek tipi.

Tabii ki çok iyi yapmışsın bu kararlılık ileride pişmanlıklar yaşamamanı sağlar. Bundan sonra Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın seni...

adamın aklını başına getirmek için demeyecek ki. zaten adamın rengi belli ben o cümleyi lafın gelişi söyledim yoksa adamda edep haya diye birşey yok

Anlatmak istediğini anladım. Bu tarz bir adama gelişine o cümleyi kurarsan memnuniyetle deyip olayı bir üst seviyeye taşımaya çalışır gibi duruyor. O yüzden cümle israfına dahi girmeden dönüp gitmek en temizi.

yaa sevgiliyle tatile gitmenin nesi utanç verici allasen ben bütün sevgililerimle tatile gittim. ne var bunda abartmışsınız o kısmını

ilk cümlenden sonrasını hiç okumadım. Okuma gereği duymadım. Nişan atıp da pişman değilsen neden konu açıp uzatıyorsun kendi çapında. İnsanlardan destek bekleyip de içini mi rahatlatmak amacın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…