Nisanlimin 'kirli' gecmisi..

Beyefendi , bir başkası ile nişanlı olan eski sevgilisi ile tatile gitmiş.

senle nişanlıyken yapmamış dimi bunu. boşver o zaman seninle geleceği önemli geçmişini napcan belki seninde yaptığın bazı ufak şeyler başkalarına dev gibi gelebilir.

hem eski ilişkilerinde anladığım kadarıyla alan razı veren razı kimseye zorla ırzına geçmemişki sapık değil bişiy değil bence sakin düşün.

Sizi gönülden Tebrik ediyorum aynı şeyleri bir kadın yapsa erkekler nasıl terkederse bayanda terkeder görsünler çünkü hiçbir konuda ahlakta dahil erkekler kadından üstün olamaz en nihayetinde hepimiz insanız kadın yada erkek bu hiç farketmez eşitiz sonuçta....kadınların aşkından gözünün kör olmadığı ve bazı şeyleri sineye çekmediği günler de gördükya dilerim tüm kadınlara örnek olsun bu dik duruşunuz.....

senle nişanlıyken yapmamış dimi bunu. boşver o zaman seninle geleceği önemli geçmişini napcan belki seninde yaptığın bazı ufak şeyler başkalarına dev gibi gelebilir.

hem eski ilişkilerinde anladığım kadarıyla alan razı veren razı kimseye zorla ırzına geçmemişki sapık değil bişiy değil bence sakin düşün.

pessss gerçekten böylemi düşünüyorsunuz alan razı veren razı dediğiniz evli ve eşi hapiste olan bir kadın evli bir kadın çağırdı diye gitmesimi gerek dürüstlük nerde yapmayın Allah aşkına.... geçmişte yaptıkları gelecekteki yapacaklarının garantisidir siz güvenebilecektiniz demekki böyle bir adama

Konu sahibesi ben değilim. Sadece yanlış anlaşılan noktayı belirttim.

pessss gerçekten böylemi düşünüyorsunuz alan razı veren razı dediğiniz evli ve eşi hapiste olan bir kadın evli bir kadın çağırdı diye gitmesimi gerek dürüstlük nerde yapmayın Allah aşkına.... geçmişte yaptıkları gelecekteki yapacaklarının garantisidir siz güvenebilecektiniz demekki böyle bir adama
herkesin hataları var kimse masun değil ben işin bu kısmına bakmazdım heralde büyük konuşmıyayım ama. kocası cezaevinde olan kadın konusunda de emin olun çocğu durumda kadın madur oluyor. kadın davet etmişki gitmiş. kim bilir kadının kocası neler çektirdi. kendim cezaevinde çalışıyorum çoğunu bilirim bu durumların

Kalbi seyinde atan bu adamdan sana hayir gelmezdi. Aferin iyi yapmisin.
Bi kere de benim icin terketseydin itogluiti!

ayy bune ya butun salak evlı kadınlarda bunla yatmak ıcınmı beklıyor!!! ne kendılerıne saygıları var ne eşlerıne .. bu adamla bırak evlenmeyi ben olsam 1 kelime bile konusmam

Bende geçmiş geçmişte kalmıştır sevgililerinizin geçmişini kurcalamaktan bıkmadınız demek için konuyu açmıştım ama konuyu okuyunca nişanı atmakla çok isabetli bir karar verdiğinizi gördüm. Ex nişanlınızın geçmişi gerçekten "kirliymiş". Adam olanın yapmayacağı şeyler yapmış. Tarih de tekerrürden ibaretse kurtulmuşsunuz, iyi olmuş ayrıldığınız iyi.. Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın...

Evet bu tarz karaktersiz tipler malesef çok fazla.özellikle sessiz sakin duran tiplerden çıkıyor böyleleri.Allah anlattırmış işte boş bulunmuş..yaptığı rezilliklere bak böyle bi haysiyetsizi çocuğuna baba nasıl yapabilirdin ki ya da göğsünü gere gere koluna takıp nasıl gezdirirdin herkes biliyomuş ne mal oldugunu.ay çok sinirlendim :) valla ennnn guzelini yapmışsın kendine saygı duyan birisin demek ki hiç olayın şokuyla mı böyleyim diye düşünme sonradan da pişman olmazsın

Bence de doğru bir karar vermişsiniz. Birçok konuda geçmiş geçmişte kalmıştır derim ama bu konu için bunu söyleyemiyorum. Adam bir kere yüzsüz. Yaşadığı şeylerden pişmanlık duysa insan yine, aradan seneler geçmiş acaba değişmiş midir diye bir düşünebilir. Ama adam bildiğin yaptığı en çılgınca şey sorulduğunda " bir keresinde kocası hapiste olan yalnız bir kadın vardı, onunla birliktelik yaşadım eheh" diyerek evli bir kadınla yaşadığı ilişkiyi hala basit bir çılgınlık olarak görecek kadar pişkin. Evlerden ırak böylesi.

çok iyi yapmışsın canım sakın pişman olma aman evden bağdan ırak neler etmiş öyle bu adam bunlar nasıl şey öyle geçmiş geçmişte kalmış diyor kaç yaşında aklı yerinde bildiğin kasıtlı hareket etmiş kendine sahip olmamış çok geçmiş olsun evlenmeden fark etmişsin herşeyi...

Kimseyi geçmişinden dolayı yargılamamak lazım insan gençlik heyecanına kapılıp türlü hatalar yapabiliyor. Fakat bu hatalardan pişman olmak yerine övünerek anlatıyorsa sıkıntı var demektir. Evli ve nişanlı kadınlarla ilişki yaşayıp sonra da bunları normalmiş gibi anlatan birinin evlendikten sonra da aynı şeyleri yapmayacağını kim bilebilir. Karar sizin kararınız doğru mudur yanlış mıdır biz bilemeyiz ama kararlılığınızı takdir ettim doğrusu.

herkesin hataları var kimse masun değil ben işin bu kısmına bakmazdım heralde büyük konuşmıyayım ama. kocası cezaevinde olan kadın konusunda de emin olun çocğu durumda kadın madur oluyor. kadın davet etmişki gitmiş. kim bilir kadının kocası neler çektirdi. kendim cezaevinde çalışıyorum çoğunu bilirim bu durumların
Kocasının ne çektirdiği davet edileni ilgilendirmez teselliside konu sahibinin sevdiği kişiye düşmez kocasından çektiyse evli iken başka erkeklerden teselli bekleyen kadına gitmesi onu masummu yapıyor orada çalışıyor olabilirsiniz ama bu ortadaki durumu meşrulaştırmaz...Kadın çok çekmiş kocasından boşansın o zaman çekmeyeceği gayri meşru olmayan bir evlilik yapabilir madur demişsiniz ya niye evli iken başka erkeği davet etsinki hem zaten konumuz bu kadın değilde her davet edilen erkek gitsin o zaman malum kadınlar kocalarından çekiyorya tesellisi de ahlak yoksunu erkeklere düşüyor değilmi....Konu sahibi çok haklı kirli geçmişi olan bir adamı kabullenmemiş en doğrusunu yapmış zira daha ilerde evlendiklerindede davetlere hayır diyemeyeceğini sezmiş ki güvenmemiş tebrik ediyorum bu yürekli hatunu....

eger bekar kızlar deseydin olabilir yapmayan yok derdim.
ama başkasının tavuguna kışt dediyse hayır gelmez.. hemde 1 defa değil 2 defa.

güzel bir tepki olmuş. domuz demenize baya güldüm :KK70:
hakkınızda hayırlısı olsun. cidden tekin ayak bir adam değilmiş

iğrenç ya midem bulandı ne pislik adi biriymiş bu adam

çok doğru bir karar almışsın terk ederek

Aile evlilik gibi kurumlara hiç bir saygısı olmayan bir insancık, kendi ailesinin, eşinin değerini bilebilir mi?

Çok iyi yapmışsın, yüzüne bile bakma. Bir de marifet gibi sana mı anlattı? Ahlak erdem yoksunu zavallı.

Daha 23 yaşındasın. Üzülecek hiç bir sebep yok.

Adam napmis ki bunda ne var diyenlerede şok oldum.
Daha napmasi bekleniyor acaba bunlar ayrilmak icin gecerli sebep degil diyorlar.

X