- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
Beyefendi , bir başkası ile nişanlı olan eski sevgilisi ile tatile gitmiş.
senle nişanlıyken yapmamış dimi bunu. boşver o zaman seninle geleceği önemli geçmişini napcan belki seninde yaptığın bazı ufak şeyler başkalarına dev gibi gelebilir.
hem eski ilişkilerinde anladığım kadarıyla alan razı veren razı kimseye zorla ırzına geçmemişki sapık değil bişiy değil bence sakin düşün.
senle nişanlıyken yapmamış dimi bunu. boşver o zaman seninle geleceği önemli geçmişini napcan belki seninde yaptığın bazı ufak şeyler başkalarına dev gibi gelebilir.
hem eski ilişkilerinde anladığım kadarıyla alan razı veren razı kimseye zorla ırzına geçmemişki sapık değil bişiy değil bence sakin düşün.
herkesin hataları var kimse masun değil ben işin bu kısmına bakmazdım heralde büyük konuşmıyayım ama. kocası cezaevinde olan kadın konusunda de emin olun çocğu durumda kadın madur oluyor. kadın davet etmişki gitmiş. kim bilir kadının kocası neler çektirdi. kendim cezaevinde çalışıyorum çoğunu bilirim bu durumlarınpessss gerçekten böylemi düşünüyorsunuz alan razı veren razı dediğiniz evli ve eşi hapiste olan bir kadın evli bir kadın çağırdı diye gitmesimi gerek dürüstlük nerde yapmayın Allah aşkına.... geçmişte yaptıkları gelecekteki yapacaklarının garantisidir siz güvenebilecektiniz demekki böyle bir adama
Kocasının ne çektirdiği davet edileni ilgilendirmez teselliside konu sahibinin sevdiği kişiye düşmez kocasından çektiyse evli iken başka erkeklerden teselli bekleyen kadına gitmesi onu masummu yapıyor orada çalışıyor olabilirsiniz ama bu ortadaki durumu meşrulaştırmaz...Kadın çok çekmiş kocasından boşansın o zaman çekmeyeceği gayri meşru olmayan bir evlilik yapabilir madur demişsiniz ya niye evli iken başka erkeği davet etsinki hem zaten konumuz bu kadın değilde her davet edilen erkek gitsin o zaman malum kadınlar kocalarından çekiyorya tesellisi de ahlak yoksunu erkeklere düşüyor değilmi....Konu sahibi çok haklı kirli geçmişi olan bir adamı kabullenmemiş en doğrusunu yapmış zira daha ilerde evlendiklerindede davetlere hayır diyemeyeceğini sezmiş ki güvenmemiş tebrik ediyorum bu yürekli hatunu....herkesin hataları var kimse masun değil ben işin bu kısmına bakmazdım heralde büyük konuşmıyayım ama. kocası cezaevinde olan kadın konusunda de emin olun çocğu durumda kadın madur oluyor. kadın davet etmişki gitmiş. kim bilir kadının kocası neler çektirdi. kendim cezaevinde çalışıyorum çoğunu bilirim bu durumların