• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın hareketleri, ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başak masteri yapmissiniz valla 😃
Bende de var bi tane
Mesela telefonda konusurken bugun ütü yaparim belki derim
Sonra 10 kere arar napyosun ütü bitti mi falan diye 🤣
Diyorum belki yaparim dedim neden bu kadar baglandin bu konuya 🥴
klasik başak iste
takinti yapacak birsey olsun yeter ki

Ayyy kocamın yükseleni başak, bu yüzden mi öyle acaba? Çok zorlanıyorum 😂 ben çok umarsız bitişiğimde hiçbir şey takmam, o da bildiğin takıntılı gibi. Mesela yürüyüşe çıkacağım belki diyorum. 3 - 4 kere arar naptın yürüyüşe çıktın mı diye 😂

kendisi artık kullanmıyor kusura bakmayın bilmiyordum

Ablanız ailenizin imkanlarından çatır çatır faydalanırken siz niye para veriyorsunuz ki?😏

Ben de aynı hataya düştüm, kısa sürede evlendim, ne kadar yanlış olduğunu göre göre, 6 ay sonra da boşandım. Nişanlılık, flört evreleri karşı tarafı daha iyi tanıman içindir zaten. E sen de bu evredesin ve birçok şeyi görüyorsun. Evlenince herşey daha kötüye gider de daha iyiye gitmez. İyice düşün taşın karar ver, 2024 yazına ertelemen iyi olmuş evliliği. Daha çok var, şimdiden eşya fln da alma bence

Ablanız ailenizin imkanlarından çatır çatır faydalanırken siz niye para veriyorsunuz ki?😏
kendi tercihim. neyin kanıtını istiyorsunuz? konuyu neden saptırıyorsunuz bu kötü günümde buradan destek için konu açtım. bu yaklaşım neden?

Siz yalan söylüyorsunuz çünkü.
neyin kanıtını arıyorsunuz buyrun gösterelim? konuyu saptıracaksanız yazmayın ben de konuyu kapatayım. kadınlar klubu değil mi buranın adı destek için buraya yazdım gerçekten pişman ettiniz. iftira atmak burdan çok kolay. üç beş laf için oo nasıl laf soktu diye alkış almak için bu kadar kalp kırmaya iftira atmaya değmez.

neyin kanıtını arıyorsunuz buyrun gösterelim? konuyu saptıracaksanız yazmayın ben de konuyu kapatayım. kadınlar klubu değil mi buranın adı destek için buraya yazdım gerçekten pişman ettiniz. iftira atmak burdan çok kolay. üç beş laf için oo nasıl laf soktu diye alkış almak için bu kadar kalp kırmaya iftira atmaya değmez.
İftira? Ona Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. karar verir. Abla, buralar yine wattpada döndü bi bakar mısın?

milleti keklemeye çalışıyorsunuz. Hesap açmaz zor değil bu bir, ikincisi ablanızın boşanmasına destek veren aile sizin nişan atmanıza müdahale etmez. Ablanızın ailesi gayet verlıklıyken siz, ailenize para gönderen geçim sıkıntısı çeken biri olamazsınız

Ayyy kocamın yükseleni başak, bu yüzden mi öyle acaba? Çok zorlanıyorum 😂 ben çok umarsız bitişiğimde hiçbir şey takmam, o da bildiğin takıntılı gibi. Mesela yürüyüşe çıkacağım belki diyorum. 3 - 4 kere arar naptın yürüyüşe çıktın mı diye 😂
Yukselen burcumuz da cok etkiler bizi
Klasik başak etkileri var eşiniz de
Cok oturursa kilo alacagini sanar ve eger bi koltukta 1 saatten fazla oturursa panikler ve kendine evde bi is bulur 😅

neye güveniyorsun sen iki tane alkışçına mı? sil hesabı hadi maksimum bunu yapabilirsin
milleti keklemeye çalışıyorsunuz. Hesap açmaz zor değil bu bir, ikincisi ablanızın boşanmasına destek veren aile sizin nişan atmanıza müdahale etmez. Ablanızın ailesi gayet verlıklıyken siz, ailenize para gönderen geçim sıkıntısı çeken biri olamazsınız
sizle gerçekten uğraşılmaz. ben de kafamı seviyim telefondan girseydim pcden yazmak kolay olur diye girdim işte.

ablamın tavsiyesi üzerine kendisinin hesabından yazdım. böyle olacagını bilsem yeni hesap açardım o an düşünemedim kusura bakmayın.
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”
Kuralına uyulmadığı için üyelik iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back