• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın hareketleri, ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 gün içinde yaşadıgım şehri de değiştirip gitmek istiyorum tus tercihlernini son günü 8 haziran.
belirtecek olursam ikimiz de doktoruz kendisi zaten branşını yapıyor ben pratisyenim.
Gayet bilinçli ve egitimlisiniz aileniz ya da bir başkası için hayatınızdan feragat edemezsiniz, aileniz aşar bir şekilde yapacak bir şey yok bu adamla yuva kurulmaz.

Oo yarin birgun evlenince evin daginikligi ne boyle diyecek
Sen isten gelmissin yemek yapmissin ortaligi toplamissin o da yayilmis koltuga seni bekleyecek az sirnasayim diye
Sen yorgunum diyeceksin baslayacak kavgaya ne yapayim aldatayim mi vs diyecek
Isten cikayim evle ilgileneyim dicen olmaz borc var herseyin luksunu aldik diyecek
Sen gelip tekrar konu acacaksin
Herkes bosan bu hödükten diyecek
Daha yeni evlendik laf söz olur diyeceksin
Vs vs vs vs vs vs vs vs vs
O yuzden tren kacmadan kos yetis bu orman kackinini da dogasina birak

Arkadaşım yeni ayrıldı nişanlısından. Sizinkine çok benzer özelliklerdeydi adam.

Bir kere erkeğin kadının alacağı çeyize çok karışması ne alaka? Her şeyin en pahalısını istiyordu, air fryer alacaktı kız, ennnn büyüğü olsun. 2-3 bine varken adam gidiyordu 7-8 binliklerden istiyordu.

Süpürge Dyson olsun, en son modeli olsun. Sana ne, sen mi kullanacaksın ya da sen mi ödeyeceksin?

Kredi çeker ev alırız, annemler de bizimle yaşar diyen bir zat.

En son arkadaşım ailesine maddi olarak yardım etmesi gerektiğini söyleyince adam! bir bahane buldu ve ayrıldı.

Çok da iyi oldu, biz her şeyin farkındaydık ama arkadaşımız kabul etmiyordu, bahane buluyordu. Gerçek yüzünü görmüş oldu.

Siz de farkındasınız bence. Nişanlı değil, eski nişanlınız olarak hayatına devam etsin.

Arkadaşım yeni ayrıldı nişanlısından. Sizinkine çok benzer özelliklerdeydi adam.

Bir kere erkeğin kadının alacağı çeyize çok karışması ne alaka? Her şeyin en pahalısını istiyordu, air fryer alacaktı kız, ennnn büyüğü olsun. 2-3 bine varken adam gidiyordu 7-8 binliklerden istiyordu.

Süpürge Dyson olsun, en son modeli olsun. Sana ne, sen mi kullanacaksın ya da sen mi ödeyeceksin?

En son arkadaşım ailesine maddi olarak yardım etmesi gerektiğini söyleyince adam! bir bahane buldu ve ayrıldı.

Çok da iyi oldu, biz her şeyin farkındaydık ama arkadaşımız kabul etmiyordu, bahane buluyordu. Gerçek yüzünü görmüş oldu.

Siz de farkındasınız bence. Nişanlı değil, eski nişanlınız olarak hayatına devam etsin.
Ne kadar dişil enerjisi çok bir herif yav. Hayır gelmezdi bundan, arkadaşınızın ayrıldığı iyi olmuş.😂

çelik tencere zwiliing philips kahve makinesi 16 k. ne gerek var bunlara Allah için dyson v15 hepsini aldım borçtan burnumu çıkaramıyorum şu anda..

3 gün içinde yaşadıgım şehri de değiştirip gitmek istiyorum tus tercihlernini son günü 8 haziran.
belirtecek olursam ikimiz de doktoruz kendisi zaten branşını yapıyor ben pratisyenim.
Allahım yarabbim. Doktormuşsunuz siz niye kendinizi bu öküze ezdiriyorsunuz. Şimdi böyle sonra sizin maaşınızı elinİzden alır bu.
Üstelik sırf kendini düşünen bencil biri.
Çalışan, akıllı birisiniz sonuçta aklınızı kullanın lütfen. Önünüze çok daha iyi biri çıkar.
Ayrıca şimdiden cinsellik istemiyorsunuz bu adamla bu en büyük sorun. Çünkü sevmiyorsunuz ya da soğumuşsunuz belli. Bırakın gitsin

Ne kadar dişil enerjisi çok bir herif yav. Hayır gelmezdi bundan, arkadaşınızın ayrıldığı iyi olmuş.😂
Arkadaşımız ayrılmadı maalesef, adam ayrıldı, bizimki daha salak salak bakıyordu etrafa "n'olacak ya, alırım ya" diye. Kızın maaşı azalacağı için ayrıldı, bir de ev alamayacakları için.
çelik tencere zwiliing philips kahve makinesi 16 k. ne gerek var bunlara Allah için dyson v15 hepsini aldım borçtan burnumu çıkaramıyorum şu anda..
Gerçekten gerek yok, ki çelik tencere 18 10 olduğu sürece markasının ne önemi var. Neyse almışsınız artık, akmaz kokmaz.

merhabalar herkese içimi çok kemiren moralimi oldukça bozan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
6 ay önce nişanlandım. birbirimizi yeni yeni tanıyorduk direkt adını koyalım istedik. 2-3 aylık flört döneminden sonra. bu süreçte çok yıprandım kendisi bir narsist mi halen çözümleyemedim. sizlerin yardımıyla bu konuyu beynimde açıklıga kavuşturmak istiyorum.
genelde ılımlı, beni düşünen, el üstünde tutan, hayatını planlarken önceliğini benim oldugumu hissetiren birisidir. ya da bana öyle geliyor.. karşı cinsle hiç münasebeti olmaz, arkadaşları sayılıdır. gözüm kapalı güvenirim. genelde evdedir çalışmadıgı zamanlarda gibi.
ama bu nişanlılık süresinde bana davranışları biraz tuhaf gelmeye başladı. birikim yap birikim yap diye diretmesi çok pahalı çeyiz eşyaları aldırması. ben kazandıgımın 1/6'sını aileme gönderiyorum sürekli onlara git gel yaptıgım için. ailenin durumu mu yok neden gönderiyorsun? neden senden para istiyorlar gibi söylemleri.. beni oldukça yıprattı. bir para harcarken 10 defa düşünüyorum. aldırdığı çeyiz eşyaları son model son marka kendisi de alıyor ama ben daha yeni iş hayatına başladım kendime doğru dürüst bir şey alamadım bile.
hal böyle olunca düğünü bu yaz değil de öteki yaza erteledik benim istediğimle buna çok kırıldı günlerce konuşmadı bile. başta ne zaman istersen o olur dedi sonra aileme herkese rezil ettin beni vs gibi söylemleri oldu. ona da canım çok sıkıldı bu zamanlar biraz kendisinden uzaklaştım.
yorgun argın ona yemek yaptıgım zamanlarda ortalıgı biraz dağıtsam şunları topla ne biçim çalışıyorsun der ben de yorgun yorgun sana yemek yapıyorum toplıcam bitince desem senle mi uğrasıcam yapmazsan yapma der. bir tur da buna kavga ederiz. 10 dk sonra pişman olup özür diler.
bu arada aynı evde yaşamıyoruz.
bir de işin başka bir boyutu var o bana yakınlasmaya çalıştıgında kendimi geri plana itiyorum. ya çok yorgun oluyorum ya da canım istemiyor. bunu bildiği halde dün yine yakınlasmaya çalıştı. ben olmaz istemiyorum dedikten sonra bir hışım çıktı sevmiyorsan ayrıl defol bana tecavüzcü muamelesi yaptıni kaç gündür böylesin ayrıl o zaman gibi sözler söyledi. ama yine 10 dk sonra pişman oldu. böyle fevri hareketlerini artık kaldıramıyorum. çok üzülüyorum hata bende de var mı bilmiyorum..
Kendi maaşının hükmü onda olmamalı evli bile değilsin. Ona ne senin ailene verdiğin paradan ? Lüks marka değil de uzun yıllar sizi goturecek ürünler tercih etmeniz doğal ama bunu onun zoruyla yapman çok şaşırtıcı ve itici. Senin yerinde olsam devam etmezdim. Balik baştan kokar.

Arkadaşımız ayrılmadı maalesef, adam ayrıldı, bizimki daha salak salak bakıyordu etrafa "n'olacak ya, alırım ya" diye. Kızın maaşı azalacağı için ayrıldı, bir de ev alamayacakları için.

Gerçekten gerek yok, ki çelik tencere 18 10 olduğu sürece markasının ne önemi var. Neyse almışsınız artık, akmaz kokmaz.
Ahahahah deli mi ne? Zamane erkekleri dişil takılıyor sonra erkek muamelesi istiyor. İyi olmuş, adam daha yiyemeyeceğini anlayınca vermiş yolu. Benim de vardı böyle salak arkadaşım, en son illallah çekip gittiğinde analı oğullu boy boy küfür ettiler de şükür aklı başına geldiydi.

Siz evliydiniz, ne ara boşanıp nişanlandınız?
Sen diyince baktim, Eylül 2022'de üç aylık evliymis.
Bu adamla da 3 ay flört 6 ay Nisan mazisi var,
Eylül 2022'ye çıkıyor ilişki başlangıç tarihleri
😲😲😲
Bir de arada ailesinin barışmasindan korktuğu bir eski sevgili var.
Anlamadim valla konuyu

Ailem tutucu diyorsun ama nişanlınla mı yaşıyorsun? Orayı pek anlayamadım
Adam bencil, dengesiz pek yaranabileceğin bi tip değil kendin bilirsin tabi ama zor biri
Çok aşık falan değilsen yol ver

Nişanlılık döneminde hâli hareketi böyleyse evlendiğinde bittin sen daha şimdiden yorulmuşsun.

😲😲😲
Anlamadim valla konuyu
diğer konusunda eşinden küsüp ailesinin yanına dönmüş, bu konuda doktor oluvermiş. Bir yıl dolmadan boşanması dahi imkansızken, nişanlı bile yapmış

Sizin maaşta gözü var gayet o yüzden bu yıl evlilik olmadığı için tribe girmiş yiyici erkeklerden

çok haklısınız ama ailem biraz tutucu nişanı atarsam eski erkek arkadasımla barısırım diye çok korkuyorlar. bu insanla asla ömür geçmez ilk fırsatta ailemin yanına kaçıyorum 2 saat mesafeli başka bir şehirde yaşıyorum ben yine ailemin yanına geldim artık daralıyorum iyice
bir korkar aileniz iki korkar sonra geçer
narsist değil huysuz gıcık hemen narsist demeyelim

şimdi böyleyse evlenince neler yapar düşünebiliyor musunuz?

😲😲😲
Anlamadim valla konuyu
Çok değişik bir arkadaşla karşı karşıyayız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back