nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı kendi gibi düşünüyor. İnanmak istemiyor. Adamın açıklamaları da, harektleri de manipülatif olduğunu gösteriyor. Kız hala adam yalvarsa -ki benim tanıdığım tipler hırs yapıp yalvarırlardı-, seni seviyorum, aşığım özür diliyorum dese inanacak. Hala farkında değil. Aslında o kadar güzel başlıklar var ki, okusa anlayacaktır. Bir tanesi vardı- eşimin transeksüel merakı diye. Başta arkadaşlık sitesinden yazılırken yakalamış, adam yemin etmiş, ailesi araya girmiş vs. Yıllar sonra kadına it muamelesi yapıp, tehdit etmiş. Kadın tekrar bakmış bu sefer evliyim ama beni yormayacak ilişki arıyorum diye. Dün de bir kız vardı. Yardım istemek için başlık açmış. Erkek arkadaşı sarhoş evine gelmiş, kız bir bakmış ki 15 kızla konuşuyor. Eski sevgilisine de kendine attığı aynı mesajları atıyor. Koz toplam 4 saatte okumuş bitirmiş. Başkası vardı, nişanlılar vs bir kız aramış. Telefonda sevgilinle beraber olduk vs oğlan kız için hakaret etmiş vs. Sonra kız sürekli oğlanın ailesi ile beraberken ve evlilik planı yaparken aldatmayı kabul ettiği için ayrılmış. Daha 2 hafta geçmeden onların çıktığını öğrenmiş.
Kısacası bu tarz adamlar bu adımları zaten duygusuz oldukları için atıyorlar. Hepsinde de adam başta ağlayıp sızlayıp yalvarıp özür diledi ama hepsi devam etti.
Seninki ayrı bir utanmaz, arlanmaz. Özür bile ilk başta demek istememiş.

O gelen mesajların tarihi neydi? Kendisi gelen selam mesajlarına cevap yazmış mı? Bunları biliyor musunuz?
Evet kesinlikle hoş değil ben de olsam çıldırırdım ama nişanlınız gerçekten ayrıldıpınız dönemde böyle birşey yapmışsa ve gelen mesajlara cevap bile vermemişse bu direkt aldatmak değildir bence. Yani uygulanayı indirip üye olmak 10 dk. Belki sonradan saçma olduğunu farkedip bir daha giriş yapmamış öylece kalmış olabilir. Dediğiniz gibi orda bulunan fake hesaplar yeni açılan bir erkek hesabı olduğunu görünce hemen mesaj atmış olabilirler. Ve nişanlınız belki hiç uygulmaya girmedi belki mesajları görmedi, ya da gördü ama ilgilenmedi?

Bence bu ihtimalleri de düşünün. Evet yaptığı yanlış ama anlık bir gafletle yapmış olabilir. Bence kesin olmadan ayrılmayın burada herkes sizin iyiliğiniz için bişeyler söylüyor olabilir ama herkes nişanlınızı tanımadan konuşuyor bu da bir gerçek sadece siz tanıyorsunuz. Kendi kararınızı kendiniz verin.

Bu sizin bildiğiniz yakaladıgınız üyelik. Ya bilmedikleriniz ?

yani nisanlimin annesi once bana "bunun icin "mi dedi? arkasindan beni birakmayan pesimden gelen nisanlimin ben ellerini itiyodum beni biraksin diye hemen dedi ki " gel oglum gel" ama biraz kizar gibi sanki bana sonrasinda da "biraz nefes alsin" dedi hani iyiligimi dusunmus gibi

soyle diyim ben hicbir mesajini gormedim sadece bir suru kizdan hep slm tarzi seyler vardi ben gercek kadin sandim ama bin kisilik bi uygulama oldugunu az once anladim heralde bunlarin üzerine atladilar adamlar sazan gibi bunlara yazsinlar diye ama kendi ne yazdi hic okuyamadim cunku hep kadinlar vardi yazan artarda onun sadece kayit oldugunu ve yasini yazdigini gordum

Yok ya sizi düşünmemiş, salağa bak, buna mı kızıyor anlamında. Siz olsanız sizin oğlunuz böyle bir b.k yese siz ne yapardınız? O an verdiği ifade gerçek yüzü kadının. Yarın bir gün size gelip ikna için takınacağı maskeye inanmayın.

Nişanlınız ne yaptı ?

Canım öyle ya da böyle siz bazı şeyleri baştan yaşadınız ve oglandan çok anasına takıldım? Bence olsa bile bu kadının kini hep sende kalacak!
Evlilik çetin bir müessese ve her bir şeyde senin aklına bu gelecek ve eninde sonunda bu konular yüzünden tartışacak siniz... Bu adam bi sure sonra aldatır suçu da sana atar. Anasının oğlu kıvamında bisiy...
Güzelim diyorsun Allah sana daha hayırlısını verir inşallah üzülme ve yoluna devam et.

ben olsam ogluma buyuk konusmiyim ama haddini bildirirdim ne demek bunlar hemen anlat bize diye sonucta bende bi anne olarak oglumun mutlu olmasini beklerken bizi neden hayal kirilikligina ugrattigini sorgulardim

bende en cok annesine takıldım sanirim bi de biliyo musunuz okuma ve yazmadan cok anlamiyordu 65 yasinda oldugu icin ben iki saat once evde ona harfleri gosterip okuma yaptiriyordum ben en cok beni tutmasini beklerdim

bende en cok annesine takıldım sanirim bi de biliyo musunuz okuma ve yazmadan cok anlamiyordu 65 yasinda oldugu icin ben iki saat once evde ona harfleri gosterip okuma yaptiriyordum ben en cok beni tutmasini beklerdim
Kesinlikle oğlunu evden kovup seni saklayıp konusmaliydi! Bari oğlunu böyle korusaydi

Bir de siz anneye kızlarla konuşmuş derken kadın belki aldatmak olarak algılamamıştır yani nişanlınızın sıradan bir kız arkadaşıyla konuştuğunu ve sizin kıskandığınızı falan düşünmüş olabilir o anlık ağzından öyle bir kelime çıkmıştır. Bence onlara çok takılmayın. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.

o dinlemedi annesini de zaten bende ne kadar ugrasirsa ugrassin bagirarak itekleyerek ciktim daireden
Cok üzüldüm sizin için. Isınızın ne kadar yandığını anlayabiliyorum. Fakat kimseyle konuşmamış olsa bile böyle bir siteye üye olması bile sizin için yeterli bir sebep olmalı ayrılık için. Soranlara da direk cinsel sitelerde beni aldattığını yakaladım deyip geçin. Kızlarla konuşmuş deyince insan önce arkadaşlarıyla konuşmuş gibi algılıyor çünkü. Kayinvalideniz de gereksiz olay çıkardığınızı sanmıştır. Onun düşüncesi önemli değil tabiki de. Bence de ayrılın.

kizlarla konusmus derken kizlarla mesajlasmis dedim nisanlimin da zaten kiz arkadasi yok oyle normal arkadas olarak az cok anladi tabiki neler olduğunu

Mesleği falan ne ? Durumları nasıl?

Uzun lafın kısası kuzucum içimden geçen his sen barışacaksın ama en azından tavrını uzun bir süre devam ettir ve bir daha böyle bir olursa ayrılamayacagını düşünüyorsan üç maymunu oyna. Boş yere huzursuzlukta olmaz

Yorumların hepsini okumadım, ama annesinin cevabından belli ne kafada oldukları, bu onlar için aldatma sayılmıyor çünkü aynı yatağa girmemişler !!!!
Her kızdığında aldatacaksa oooo yol yakınken kurtulun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…