• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunu yukarda acikladim aslinda hata yaptigimi simdi daha iyi anladim

tabiki de sevistik demedik, sadece bi donem imam nikahi yapalım aramizda dedik sonra da kimseye danisamayinca ablasina danistik cok anaç bi kadin oldugu icin onlarda anladi yoksa bu soylenir mi😔
Ne olursa olsun ne maksatla olursa olsun yaptığının mantığı yok. İftira atiyorlar dersin olmadı ama ben sanmıyorum dile gelecegini.

şöyle ki hem 25 yasinda oldugum icin sanki kimse karisamaz gibi bi ozguven geldi ablalariyla da cok yakiniz ve bi ablasi cok anaç bi kadin olunca aramizda imam nikahi yapmak istediğimiz bi donem kendisiyle paylasmistik bu konuyu
Bunu anladım da sizin ailenizin neden bilmesi gerekıyor
Aslında bunu da anlayamadım
ama hadi anladım

Bunu anladım da sizin ailenizin neden bilmesi gerekıyor
Aslında bunu da anlayamadım
ama hadi anladım
hani bi koz olur mu karsi tarafin elinde oyle insanlarda degillerdir buyuk ihtimalle ama bilmiyorum nisan atmak ve o kadar hazırlığı iptal etmek insanlari belki boyle cirkin konulara surukler mi gerci buyuksehirde yasiyoruz ama 3 ablasi var biri cirkinlesir mi

hani bi koz olur mu karsi tarafin elinde oyle insanlarda degillerdir buyuk ihtimalle ama bilmiyorum nisan atmak ve o kadar hazırlığı iptal etmek insanlari belki boyle cirkin konulara surukler mi gerci buyuksehirde yasiyoruz ama 3 ablasi var biri cirkinlesir mi
Mantıklı düşüneceksek olursak bu iş iki kişilik neden kendi ayaklarına sıksınlar?
Onlarında oğulları yok demedi

tabiki suan bunu kendime anlatmak cok zor cunku o kadar guzel hayaller ve tam bu noktada bunu yasamak ustelik gercekten o kadar guzel bi iliskimiz vardi ki birbirimizi gorunce bile ayaklarimiz sanki yerden kesilir gibi olurdu ama cogunuz iyi yaptin devam et dönme diyorsunuz

Canım benim ya olmuş olabilir ama bu bile bir neden değil devam etmek için. Önemli değil yani, farkında değil başına neler gelebileceğinin. Sen daha bu kadar her şeyinle ona kendini en güzel zamanında mışken sana bunu yapan adam daha devam eder. Senin yüzüne böyle bir şey söylerse, ailene vs bence hiç böyle bir şey konuşulmaz. Eğer baban annen direk senin istemediğini ve seni aldattığını öğrendiğinde, iftira attı dersin olur biter. Ne önemi var bunun?

ama gercekten cok guzel bi iliskimiz vardı hani bi insan buna nasil yazik eder bi daha nasil bunu kendine anlatcak bundan sonra bilmiyorum

Hatta diyorum ki sana gerçek bir sevgisi yokmuş, böyle adamlar kimseyi sevmez . Yemi bir telefona bakar gibi bakar. Sen farkındandeğilsin, fazla kaptırmış ve inanmak istemişsin. Otur forumdaki konuları oku. Buraya yazan insanlar o kadar aynı şeyleri paylaştı ki.

Güveninizi bitirmiş.
Şanslısınız ki nişanlı iken ortaya cıkmış.
Güveninizin bittiği bir erkekle asla evlenmeyin.
Güven bitmişse ilişki bitmiştir.
Bir daha geri dönmeyin.

Aldatmanın telafisi ve özrü olmaz.

kizlar gercekten ne sorun ne bi sey o kadar guzeldi ki her sey daha bugun cok guzel bi ev bulmustuk tutmak icin, yani ben onu dusunerek bazen inanin sokakta birileri bana baksa gozlerimi kaciriyorum sanki ihanet edermis gibi, ama o bu sihiri nasil bozdu bundan sonra kendine de bunu nasil anlatcak ben inanin anlamiyorum

Sevgilisine, eşine her kızan da hemen rotayı yeni limanlara çeviriyor tabi, haklı çocuk. Mesela siz de şu an ona kızgınsınız ya, siz de açın bir hesap, muhabbet edin tanımadığınız adamlarla. Bakalım bahanenizi affedilir bulacak mı? Ya bırakın böyle mayası bozuk, edepsiz, arsız adamları. Yazık ömrünüze.

Siz olayı uzatmamanız gerek. Ailecek konuşma, çocukla yüzleşme olayına girmek isterler. Yapmayın. Bakın tecrübe konuşuyor. Temizce olmadı, anlaşamadık dersiniz diye açıklayın. Eşyaları yarın adamla gönderin, hediyeleri vs . Babanız babasınınarayıp kızım istemiyor, oğlunuz vs bizi bir daha aramasın desin olur biter.

evden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????
Sizin tepkinize hak vermesi için ne olması gerekiyordu acaba ? Şiddet görseniz evlilikte olur böyle şeyler bile diyebilir o zaman

kizlar gercekten ne sorun ne bi sey o kadar guzeldi ki her sey daha bugun cok guzel bi ev bulmustuk tutmak icin, yani ben onu dusunerek bazen inanin sokakta birileri bana baksa gozlerimi kaciriyorum sanki ihanet edermis gibi, ama o bu sihiri nasil bozdu bundan sonra kendine de bunu nasil anlatcak ben inanin anlamiyorum
Kaçtır evden eşyadan bahsediyorsunuz kırmak istemem ama onlar mı sizi cezbediyor bırakmayı göze alamıyorsunuz herşey ortadayken

Onda böyle bir vicdan yok ki! Yalancıktan ağlar bile size. Bak ne kurnaz be yüzsüz adam. Size yemek gönderiyor kurye ile kapıyı açmanızı bekleyip sonra da sizi aptallaştırmak için diyor ki” senin arkadaşın mesaj attı, onu kıskandım “
sevgi - aşk bilmiyor bunadam. Manavdaki muza yaklaşan, canı muz isteyen çocuk gibi. Umrunda bile değilsin. Şimdi sadece aile işin içinde olduğundan hırs yapar. Düğüne kadar her istediğini yapar, sonra aynı bildiği gibi.

hayir sadece benim ailem parcalanan bi aileydi ve o yuva icin kurdugum onca hayal oyle hevesler beni suan nasil uzmesin ki
Bak sen diyorsun ailem parçalanan bir aileydi ya evliyken de sanaldan reele dönse aldatsa aynısını sende yaşamayacak mıısn? Şuan gördün vazgeç ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back