- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Adamı kendi gibi düşünüyor. İnanmak istemiyor. Adamın açıklamaları da, harektleri de manipülatif olduğunu gösteriyor. Kız hala adam yalvarsa -ki benim tanıdığım tipler hırs yapıp yalvarırlardı-, seni seviyorum, aşığım özür diliyorum dese inanacak. Hala farkında değil. Aslında o kadar güzel başlıklar var ki, okusa anlayacaktır. Bir tanesi vardı- eşimin transeksüel merakı diye. Başta arkadaşlık sitesinden yazılırken yakalamış, adam yemin etmiş, ailesi araya girmiş vs. Yıllar sonra kadına it muamelesi yapıp, tehdit etmiş. Kadın tekrar bakmış bu sefer evliyim ama beni yormayacak ilişki arıyorum diye. Dün de bir kız vardı. Yardım istemek için başlık açmış. Erkek arkadaşı sarhoş evine gelmiş, kız bir bakmış ki 15 kızla konuşuyor. Eski sevgilisine de kendine attığı aynı mesajları atıyor. Koz toplam 4 saatte okumuş bitirmiş. Başkası vardı, nişanlılar vs bir kız aramış. Telefonda sevgilinle beraber olduk vs oğlan kız için hakaret etmiş vs. Sonra kız sürekli oğlanın ailesi ile beraberken ve evlilik planı yaparken aldatmayı kabul ettiği için ayrılmış. Daha 2 hafta geçmeden onların çıktığını öğrenmiş.
Kısacası bu tarz adamlar bu adımları zaten duygusuz oldukları için atıyorlar. Hepsinde de adam başta ağlayıp sızlayıp yalvarıp özür diledi ama hepsi devam etti.
Seninki ayrı bir utanmaz, arlanmaz. Özür bile ilk başta demek istememiş.
Kısacası bu tarz adamlar bu adımları zaten duygusuz oldukları için atıyorlar. Hepsinde de adam başta ağlayıp sızlayıp yalvarıp özür diledi ama hepsi devam etti.
Seninki ayrı bir utanmaz, arlanmaz. Özür bile ilk başta demek istememiş.