- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Haliyle üzüleceksiniz.hayir sadece benim ailem parcalanan bi aileydi ve o yuva icin kurdugum onca hayal oyle hevesler beni suan nasil uzmesin ki
Bahane bunlar. Bu olay sana gerçeği göstermiş.selam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.
Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim
Niyet belli değil mi ? Siz çok mutlu olduğunuzu düşünürken beyefendi yeni heyecanlar peşinde. Nişanlısı zaten var bide yeniler olsun. Büyük olasılık barışacaksınız umarım pişman olmazsınızkızlara bi sey yazdi mi ya da ne yazdi bunu bilmiyorum bi de sadece uyeligini ve ona selam gibi seyler yazan kızları gordum
Bu kadın, yarın ilerde aldatsa oğlu, sen kadin olsaydın da elinde tutsaydin der!evden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????
Size çok yerinde gerekçeli önerilerle yorum yapanlar olduğu halde bunları yazdığınıza göre sanırım barışmak ve bir şey olmamış gibi devam etme isteğiniz daha ağır basıyor. Zaten “kendine bunu nasıl anlatacak” demenizi de anlayamadım, böyle bir fiili gerçekleştirmiş, neyin anlaması/anlatması ki? İçine sinmiyor olsa zaten yapmazdı.kizlar gercekten ne sorun ne bi sey o kadar guzeldi ki her sey daha bugun cok guzel bi ev bulmustuk tutmak icin, yani ben onu dusunerek bazen inanin sokakta birileri bana baksa gozlerimi kaciriyorum sanki ihanet edermis gibi, ama o bu sihiri nasil bozdu bundan sonra kendine de bunu nasil anlatcak ben inanin anlamiyorum
Arkana bile bakma sakın.gercek yuzunu yol yakinken ogrenmis oldun.güzel kizsin daha cok mutlu olacagin insan cikar Karsina uzulme canım.kızlar herkes hemfikir değil mi? ben sadece bir sürü bayan kardesimden yardim almak ve görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. bunu gururuma yedirip suan hala kimseyle paylasamadigim icin siz burdaki ablalarim kardeslerimsiniz ve cok taze bi olay oldugu icin sanirim biraz tecrübeli bayanlari okumak iyi geliyor
Nişan attım ağlıyorum deli gibi görümcem aradı bana destek olacak orta yolu bulacak en azından bi açıklama yapacak zannediyorum erkekler her şeyi düşünemez sen kadınlığını kullansaydın 5 Adım sonrasını düşünmek senin işin demişti ben şok :) o geldi aklıma. Şimdi buruk bi gülümsemeyle hatırlıyorum. Demem o ki derler canım o da bir kadın ama oğlusuna/kardeşine laf kondurmamak için her şeyi derlerBu kadın, yarın ilerde aldatsa oğlu, sen kadin olsaydın da elinde tutsaydin der!
hani bi koz olur mu karsi tarafin elinde oyle insanlarda degillerdir buyuk ihtimalle ama bilmiyorum nisan atmak ve o kadar hazırlığı iptal etmek insanlari belki boyle cirkin konulara surukler mi gerci buyuksehirde yasiyoruz ama 3 ablasi var biri cirkinlesir mi
Yakalanan herkes pişman zaten. Büyük meziyet değil. Asıl meziyet pişman olacağın şeyler yapmamak. Şuan gözünün dışarıda olduğunu, ilişkinizi başka kadınlar için tehlikeye atabilecek kadar önemsediğini, iki yüzlü olduğunu gayet güzel göstermiş. Böylesiyle ne yapılır? Cevabı kolay aslında. Hiçbir şey yapılmaz.kızlar herkes hemfikir değil mi? ben sadece bir sürü bayan kardesimden yardim almak ve görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. bunu gururuma yedirip suan hala kimseyle paylasamadigim icin siz burdaki ablalarim kardeslerimsiniz ve cok taze bi olay oldugu icin sanirim biraz tecrübeli bayanlari okumak iyi geliyor
Hala kızıma kayınvalidesi demişti. Oğlu evli ve gözü dışarı kaymıştı... Ablam ağlıyor hüngür hüngür hanımefendi şöyle diyor- sende hep agla, azıcık kadın olda tut elinde.Nişan attım ağlıyorum deli gibi görümcem aradı bana destek olacak orta yolu bulacak en azından bi açıklama yapacak zannediyorum erkekler her şeyi düşünemez sen kadınlığını kullansaydın 5 Adım sonrasını düşünmek senin işin demişti ben şok :) o geldi aklıma. Şimdi buruk bi gülümsemeyle hatırlıyorum. Demem o ki derler canım o da bir kadın ama oğlusuna/kardeşine laf kondurmamak için her şeyi derler
Yanlış anlama, diğer yorumları okuyunca gördüm. Siz birlikte oldunuz ve ailesi biliyor demişsin. Buna güvenerek garanti görmüş nasılsa bana muhtaç diye, kafasına eseni yapmaya çalışmış. Seni rezil etmek için ortalığa dokebilirler, üstüne iftira atabilirler. Sen dik dur, ezdirme kendini, ne ona ne onun ailesine ne de kendi ailenekizlar simdi farkettim gerci burda ad vermek yasak olabilir ama jojo diye bi play store uygulamasiydi ve simdi baktim da sadece bin+ kisi indirmis uygulamayi yani yeni kurulmus bi uygulama ve ordaki o kadar mesaj yazan kizlarin hepsi de buyuk ihtimal fake bunlari cekmek icin. gercekten bu kadar mi duser bi adam
kizlar simdi farkettim gerci burda ad vermek yasak olabilir ama jojo diye bi play store uygulamasiydi ve simdi baktim da sadece bin+ kisi indirmis uygulamayi yani yeni kurulmus bi uygulama ve ordaki o kadar mesaj yazan kizlarin hepsi de buyuk ihtimal fake bunlari cekmek icin. gercekten bu kadar mi duser bi adam
bi de bana bunun icin mi dedikten sonra nisanlim merdivenlerde pesimdeydi nisanlimin annesi de dedi ki gel oglum gel sonrasinda sakinlesti hemen arkasindan biraz nefes alsın dedi benim icinHala kızıma kayınvalidesi demişti. Oğlu evli ve gözü dışarı kaymıştı... Ablam ağlıyor hüngür hüngür hanımefendi şöyle diyor- sende hep agla, azıcık kadın olda tut elinde.
Allah ıslah etsin bunları
kizlar simdi farkettim gerci burda ad vermek yasak olabilir ama jojo diye bi play store uygulamasiydi ve simdi baktim da sadece bin+ kisi indirmis uygulamayi yani yeni kurulmus bi uygulama ve ordaki o kadar mesaj yazan kizlarin hepsi de buyuk ihtimal fake bunlari cekmek icin. gercekten bu kadar mi duser bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?