nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle güvensiz kızları hep böyle atmacalar kapıyor. Siz bilirsiniz ne yapacağınızı. Burada herkes sizin iyiliğiniz istiyor. Anlaşamadık dersiniz olur biter, soran olursa. Zaten kimseyle bunları bence ayrılırsanız laf taşıma durumları olabileceğinden paylaşmayın. Annesi, ablası vs siz ciddiye binince ararlar, sizi ikna etmek için. Dik durun.

+
Bizim topluluk nişanı evlilik gibi görüyor
Kendi kanaatimce öyle bir nişan yapiyoruz ki sanki düğün öyle masraflar öyle tellalar ki sormayın gitsin! Ben naçizane eşimle nisanimi evimde sade aile arasında yaptim, dugunumu de iki ayrı şehirde iki tane yaptım. Sonuçta Nisan bir isarettir, nikah değildir hele nikahlananlar var kiiii bu kadar tantanadan dönmek de ağır geliyor tabii

suan cok taze oldugu icin bu karmaşıklığım bi de insan bazen anlar ya dersin onceden ya bu adam ya da kadin cok duzgun degil diye ama benim bu zamana kadar bu olay dışında hic gormedigim ya da anlamicagim beklemicegim bi seyle karsima cikti ve ben hazmetmekte zorlanıyorum iki senedir sevdigim adam o dunyalar mukemmeli olarak gordugum adam tamamen bi yanilsama miydi? keske biraz sinyal almis olsaydim ama hic

Muhtemelen iyi bir ailenin kızı ve birazda zengin bir aile oğlan tarafı bu yüzden bu evligi ister . Türkiye genelinde evlenmeden beraber olan kızı kaynana istemez çünkü

Çirkin olup mutlu edemediğiniz zamanlarınız olduğunda da acaba şimdi hangi kadınla mesajlaşıyor diye mi düşüneceksiniz? Emin olun hiçbir kadın sabah ilk uyanışında güzel görünmez. Eşi seviyorsa güzel görür. Yani evlilikte her zaman güzel olamazsınız elbette gözünüz çapaklı, saçlarınız dağınık ve bakımsız olacağınız zamanlar olacak. Ve hiçbir sebep aldatmaya bahane olamaz. Kendinizi kesinlikle suçlu hissetmeyin..

Muhtemelen iyi bir ailenin kızı ve birazda zengin bir aile oğlan tarafı bu yüzden bu evligi ister . Türkiye genelinde evlenmeden beraber olan kızı kaynana istemez çünkü
evet durumlarina kotu demedim zaten ama ne kadar istediğini bilemem belki arkamdan farkli seyler soyleniyoda olabilir

Lütfen bu beraber olma olayına takılmayın. Siz bu salak için neler neler feda etmişsiniz. Bu ondan biri sadece. Bu biri için ayrılma veya evlenme nedeni olmamalı. Sizi evliliğe zorlamak, zorunda bırakmak için bile yapmış olabilirdi. En son düşüneceğiniz şey bu şuan.

Bak canım bazı aileler iyi yerin kızını aldık diye övünürler hep iyi zengin diye.bussuru erkek var sevmediği halde sırf annesi ailesi istiyor gibi evlenen hele kıza miras kalacaksa falan . Düşün ve doğru kararı ver ama sakın kalbini değil aklını dinle sonuçta bu hayatı yaşayan sensin içinde olan

kızlar burda yazilan her sey o kadar hakli ve iyi niyetle yaziliyor ki kesinlikle hepinizin dusuncesine katılıyorum ki bende buyuk olaylar cikararak kendisini terkettim tıpkı sizinle hemfikir oldugumuz gibi. ama bu kararın ömürlük olmasindan emin olmak istiyorum sadece bu konuda da bana bu zamana kadarki davranislari ve tutumu beni bu karmasaya itiyor oyle mukemmel davranirdi ki yani ben hic boyle bi seyi ummazdim ondan ve bi arkadasimla paylastim sadece o da birak burnu sürtsün dedi. keske bu karmasayi yasamasaydim ya da bana bu kadar asik ve romantik oldugunu gostermeseydi. bana bugun hayatımın sokunu yasatti diyorum ya. o yuzden kararimdan yuzde yuz emin olursam eger bu beni geceleri rahat uyutabilir bundan sonra. bi de nasıl bi adam boyle bi yere kayit olurken benim ismimi ve dogum tarihimi yazar allah askina bu nedir??

Çok sukur evlenmeden görmüşsün

Biliyo musun yorum yazan herkesin bi tecrübesi var o yüzden herkes daha net görüyor ve net konuşuyor. Ben de daha Farklı bir tecrübeyle yazdım ama o tecrübeyi kazanırken geçen süreyi yaşamış oldugum acıyı unutmuşum yorumunla bunu anladım . Evet çok doğru şu an daha yeni yaşadın olayı anlamaya anlamlandırmaya çalışıyorsun daha çok sorgulayacaksın. hissettiğin şeyler için kimse sana kızamaz senin hayatın. Umarım doğru bir karar verirsin

sadakat iki insaninda birbirine göstermesi gereken bir durumdur eger ortada bir iliski söz konusuysa. mesele nisanlinizin karaktersiz olusu yani.

Sizi çok iyi anlıyorum benzer bir şeyi yeni yaşadım ben de çok üzücü. Ama siz güçlü bir kadınsınız hemen terketmişsiniz. Ne yazık ki böyle şeylerin devamı geliyor ve güven asla tam anlamıyla geri kazanılmıyor hep bir şüphe oluyor. Yine ilişkinizi bilemeyiz eksileri artılarıyla siz tartabilirsiniz. Fiziksel bişey olmamış olabilir ama bu da hiç hoş değil sizinle güllük gülistanlık giderken. Benim ilişkimde de sorunlar çok oldu benden kaynaklı bi problem olmuştu en son onun üstüne ayrılır gibi olduk hemen başkalarıyla konuştu mesela. Benim suçluluk duygumu kullandı kızlarla konuşmasını bile benim yaptığım hataya bağladı. En tehlikeli durum aylardır kendime gelemedim hep suçlandım suçluluk pskilojisiyle olmayacak şeyleri affetmek zorunda kaldım sonuç ne mi? Yine yürümedi çünkü yine yaptı yapacağını... Hatasını kabullenmeyip karşı tarafı suçlayan erkek kadar erdemsiz biri olamaz ne yazık ki.. Benim gördüğüm iyi yapmışsınız geri kalanı da süreç gösterir bakalım neler yapacak bu süreçte.. Mesajlar cinsel içerikli mi flörtöz müydü?

bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo

Allah aşkına bunun için bırakmamayı düşünmeyin yazık edersiniz. Aileye söyleyecek kadar düşmezler herhalde ve onun ailesi neden biliyor siz mi söylediniz? Olaki söylediler siz de iftira dersiniz huzurunuz için gerekirse yalan söyleyin ailenize..

Hoş bir bayanım filan diye açıklama yapmana gerek yok ki. Bunun bir bahanesi olamaz çünkü. Hoş bir bayan olmayabilirsin , onu mutlu da etmeyebilirsin bu da onu haklı yapmazdı. Aldatılmak bizimle ilgili değil karşımızdaki insanın karaktersiz olmasıyla ilgili

tabiki bize söylemesi daha kolay sizin uygulamanız çok zor aranızda bağ var sevgi var bi anda silmek zor ben sizi anlıyorum ben de aynı süreçteyim fakat sadakatsizlik değişmiyor. Bakın ben affettim kızlarla konuşmasını iyi kötü ilişkiye sıfırdan başladık. Kızlardan biriyle görüşeceğini söyledi eski arkadaşıymış bilmem ne abartıyomuşum ben, konuşmaları kendim gördüm resmen flörttü. Neyse sonuç bitirdim keşke hiç affetmeseydim. Bu örneğim size kılavuz olsun lütfen. Hadi yine bizim bunları yaşamamızda benim de payım vardır diyelim. Sizin hiçbir suçunuz yok ki.. Kendinizi sevin sayın başkaları da cesaret edemesin bir daha böyle şeylere. Yine en iyi siz bilirsiniz ama sonuç değişse keşke.Böyle şeylerin altında psikolojik şeyler yatıyor kesinlikle çok okudum ben. Eğer çok çabalarsa geri kazanmak için siz de dayanamaz yeşil ışık verecek olursanız mutlaka bir terapiste gidin. Adil Yıldırım’ ı duydunuz mu ? İlişki terapisti erkekleri çok iyi anlatan videoları var ben onun videolarını izleyip toparladım bu süreçte biraz size de öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…