25 yasinda biriyim ablalariyla da samimi olunca iste bi sekilde ogrenmis oldularolduğu gibi anlatacaksınız.
diğer mevzuyu onun ailesi nasıl biliyor? ne alaka?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi
- Konu Sahibi sari23
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Hiç korkmayın, çekinmeyin ve utanmayın. Saflığınızı kullandırtmayın. Bu değişmeyecek, devam edecek ve size karşı da gerçek bir sevgisi yokmuş. Size davranışı, ailesinin sözleri be de yazarken sinir oluyorum sizin karşınıza gelip üste çakmaya çalışarak yalan söylemesinden belli. Ne yüzsüz! Bundan sonra sizi manipüle etmek için söylediği hiç bir yalana inanmayın.
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
25 yasinda biriyim ablalariyla da samimi olunca iste bi sekilde ogrenmis oldular
özelinizi eş ailesinden birine anlatmayın bundan sonra ki ilişkinizde dikkat edin.
ne kadar samimi olsanız da sizin arkadaşınız değiller.
- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
Yok artıkevden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????
- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
Bence burda yargilanacak sey su : adamin ailesi sizin cinsel hayatınızı neden biliyor ?bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Yahu milletin ana babasi ne demek beraber olduğumuzu biliyor.bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
İnsan kaynana tarafina sevistik der mi? Kimseye demez bu nasıl mantik konu sahibi
bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
Beraber olduğunuzu onun ailesi neden biliyor ki?
- 2 Şubat 2020
- 128
- 173
- 18
- 26
Evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü. Keşke herkes senin gibi şanslı olsa.selam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.
Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim
Diyeceklerim bu kadar.
- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
eski bir durum olabilir mi acaba dediği gibi eskiden yüklemiş sonradan da silmiş olabilir mi acaba?kizlar sadece bu aksam ev tutcaktik ve bi suru hayal kinaligimi falan siparis etmistik, aldigi beyaz esyalar suan bizim evde duruyo onlarida gondermeliyim.. ama o kadar mutluyduk ki bu benim ruyamda gorsem inanmicagim bi durumdu
bunu yukarda acikladim aslinda hata yaptigimi simdi daha iyi anladimBence burda yargilanacak sey su : adamin ailesi sizin cinsel hayatınızı neden biliyor ?
tabiki de sevistik demedik, sadece bi donem imam nikahi yapalım aramizda dedik sonra da kimseye danisamayinca ablasina danistik cok anaç bi kadin oldugu icin onlarda anladi yoksa bu soylenir miYahu milletin ana babasi ne demek beraber olduğumuzu biliyor.
İnsan kaynana tarafina sevistik der mi? Kimseye demez bu nasıl mantik konu sahibi
Bunu kimseye açıklamak zorunda değilsiniz(özel ya)bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
Konu iyice mantık dışı oluyor
hayir en azindan benden onceki bi durum degil cunku sifresi bile benim ismim ve dogum tarihimdi inanmicaksiniz!! face sifresi de oyle cunkueski bir durum olabilir mi acaba dediği gibi eskiden yüklemiş sonradan da silmiş olabilir mi acaba?
sebebini acikladim cok defaBunu kimseye açıklamak zorunda değilsiniz(özel ya)
Konu iyice mantık dışı oluyor
- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
Bakin yumusamak icin yer arıyorsunuz.kızlara bi sey yazdi mi ya da ne yazdi bunu bilmiyorum bi de sadece uyeligini ve ona selam gibi seyler yazan kızları gordum
Farz edelim ki hic bir sey yazmamis.
O zaman sorun yok mu diyeceksiniz ?
- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
Ben göremedim tekrar açıklayabılırmısınizsebebini acikladim cok defa
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Yatın kalkın ucuz kurtuldum diye dua edin. Ama lütfen kendinize güvenin ve bu adamdan kurtulun. Salaklık etmeyin. Devam ederseniz bilin ki eninde sonunda boka sarıcaktı her şey. Sadece uygulama değildir, mesajlaşma yeterli hatta bence uygulama indirmesi, plan yapması yeterli. Şimdi kendinizi yormayın ve bu noktadan sonra geri dönmek için bahane uydurmayın. Bir kamyonetle beyaz eşya göndermek zor değil. Siz kesinlikle muhatap olmayın, ailenize de akıl sormayın. Bazen ailede saf oluyor bu konuda. Biz burada yazılan başlıklarda çok gördük, evlenmeden çok mutluyduk, iyiydik vs diye. Adam belli ki kafaya koymuş, güzel karısı olacak bir yandan devam edecek.
şöyle ki hem 25 yasinda oldugum icin sanki kimse karisamaz gibi bi ozguven geldi ablalariyla da cok yakiniz ve bi ablasi cok anaç bi kadin olunca aramizda imam nikahi yapmak istediğimiz bi donem kendisiyle paylasmistik bu konuyuBen göremedim tekrar açıklayabılırmısıniz
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.