• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına bunun için bırakmamayı düşünmeyin yazık edersiniz. Aileye söyleyecek kadar düşmezler herhalde ve onun ailesi neden biliyor siz mi söylediniz? Olaki söylediler siz de iftira dersiniz huzurunuz için gerekirse yalan söyleyin ailenize..
Onun ailesi biliyorsa bunlar ailecek çete ya kızı pusuya çekmişler 🤷

Birlikte olduğun için sakın kabullenme bu yaptığını. Ailene söylemekle tehdit ederse de ailene yalan söylüyor iftira atıyor de. Bugünn bunu yapan yarın daha büyüklerini yapar nasılsa affetti diye. Ve boşanmak daha zor.

Kendinizde suç arıyormuşsunuz ya, karşınızdakini mutlu etme çabaları, fedakarlıklar, işte sorun burada. Kimse eşini, sevgilisini mutlu etmek için kendini paralamasın. Hatta fedakarlık yapmanıza gerek kalmadan mutluluk verecekseniz bile tamamını vermeyin. Bazı erkekler eşlerinin gözüne bakar, çırpınır. Kadınlara bakın, eşleri için kalem oynatmazlar. İşte erkeği muma çevirmenin yollarından biri budur. Fedakarlık yok, mutluluğu için çırpınmak yok, cool olmak var.

Büyük ihtimal geri döneceksiniz. Ancak o şüphe hayatınız boyu sizi bırakmayacak. Telefonu parçalayıp kapı önüne bırakması da gayet avam bir davranış olup, kişinin karakterini ortaya koyuyor.

Güven tek kullanımlıktır. Güven yoksa ötesi yok zaten

selam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.

Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim

selam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.

Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim
En iyisini yapmışsın uzak dur Allah sana göstermiş neyin ne oldugunu daha fazla zorlama bence.

bi de sunu sormadan konuyu tamamlamak istemiyorum. bi yerde okudum boyle yerlerin erkekler icin daha cok begenilme arzusu icin kullanildigi yazıyordu yani bakalim kac kisi beni begencek bana yazcak yani ego tatmini icin biraz ozguven probleminden acaba nasil görünüyorum gercekten diye? bu olay bana buna ihtiyaci mi vardi diye dusundurdu cunku benim bu olayda da hemen konusunu açtığı eski sevgilim antalyanin en zengin kisilerinden biriydi ve bunu da bildigi icin biraz takintisi yuksekti bu konuda bana belli etmese de ozellikle o adam da kiz arkadasima yazinca benim hakkimda iyice hassaslasmisti ama benim icin nerenin zengini oldugunun falan zerre önemi olmadi cunku kendisinden siddet gordugum gibi hemen terkettim icimde de sevginin zerresi kalmadi. ama benim nisanlim biraz bu konuda hassasti bu olayda bile hemen o adamı açınca acaba bu takintisi kendisini kotu hissetmesine ve daha iyi hissetmek icin boyle yerde tatmin aramasına mi sebep oldu diye dusundurdu bana🤔

Yazık etmiş salak, siz doğrusunu yapmışsınız, geri dönmeyin bence.. evlendikten sonra da huyundan vazgeçmez en mutlu döneminizde bunu yapan adam..

bi de sunu sormadan konuyu tamamlamak istemiyorum. bi yerde okudum boyle yerlerin erkekler icin daha cok begenilme arzusu icin kullanildigi yazıyordu yani bakalim kac kisi beni begencek bana yazcak yani ego tatmini icin biraz ozguven probleminden acaba nasil görünüyorum gercekten diye? bu olay bana buna ihtiyaci mi vardi diye dusundurdu cunku benim bu olayda da hemen konusunu açtığı eski sevgilim antalyanin en zengin kisilerinden biriydi ve bunu da bildigi icin biraz takintisi yuksekti bu konuda bana belli etmese de ozellikle o adam da kiz arkadasima yazinca benim hakkimda iyice hassaslasmisti ama benim icin nerenin zengini oldugunun falan zerre önemi olmadi cunku kendisinden siddet gordugum gibi hemen terkettim icimde de sevginin zerresi kalmadi. ama benim nisanlim biraz bu konuda hassasti bu olayda bile hemen o adamı açınca acaba bu takintisi kendisini kotu hissetmesine ve daha iyi hissetmek icin boyle yerde tatmin aramasına mi sebep oldu diye dusundurdu bana🤔

Evet evet aynen öyle yapmış ahahhahhahahsbdbdjejej

Sadece bakacakmış beni kaç kişi beğendi diye sonra hic bi şey yapmadan kimse ile yazismadan hesabını kapatacakmis

Tuh ya erken farkına varmışsın keşke az geç farkına varsaydın o zaman adamın sütten çıkmış ak kaşık olduğunu anlayacaktın ajdhdjdjwksk

Barışın bence , zaten niyetiniz o yönde.
Zaman kaybetmenize gerek yok

Evet evet aynen öyle yapmış ahahhahhahahsbdbdjejej

Sadece bakacakmış beni kaç kişi beğendi diye sonra hic bi şey yapmadan kimse ile yazismadan hesabını kapatacakmis

Tuh ya erken farkına varmışsın keşke az geç farkına varsaydın o zaman adamın sütten çıkmış ak kaşık olduğunu anlayacaktın ajdhdjdjwksk
sutten çıkmış ak kasik olmadiginuli bildiğimden terkettim bende zaten ama erkekleri anlamak bazen cok zor ve biz kadinlarda bazen her sey mukemmelken boyle bi durumla karsilasinca kendimizi sorguluyoruz, tabiki yanlış yapiyoruz ama

sutten çıkmış ak kasik olmadiginuli bildiğimden terkettim bende zaten ama erkekleri anlamak bazen cok zor ve biz kadinlarda bazen her sey mukemmelken boyle bi durumla karsilasinca kendimizi sorguluyoruz, tabiki yanlış yapiyoruz ama

Işte sizin konunun en büyük sıkıntısı her şeyin mukemmel olduğunu SANMANIZ. Her şey mükemmel DEGILMIS. Mükemmel olsa böyle arayışlara girmez taraflar

Sadece kızlardan gelen selam mesajlarını değil de özellikle onun verdiği
cevapları görmek çok iyi olurdu. Acaba yaşamamak ve kendisini savunacak nokta
bırakmamak adına.

Ne olursa olsun. Evlenecek, aklı ilişkisinde olan herifin öyle uygulamalarla işi olmaz.
Boşuna bahane aramasın. Görmeniz iyi olmuş evlenmeden.
İstediğin kadar hoş kadın ol, gönlünü et.
Karaktersizin gözü dışarda olur.

Sizi çok iyi anlıyorum benzer bir şeyi yeni yaşadım ben de çok üzücü. Ama siz güçlü bir kadınsınız hemen terketmişsiniz. Ne yazık ki böyle şeylerin devamı geliyor ve güven asla tam anlamıyla geri kazanılmıyor hep bir şüphe oluyor. Yine ilişkinizi bilemeyiz eksileri artılarıyla siz tartabilirsiniz. Fiziksel bişey olmamış olabilir ama bu da hiç hoş değil sizinle güllük gülistanlık giderken. Benim ilişkimde de sorunlar çok oldu benden kaynaklı bi problem olmuştu en son onun üstüne ayrılır gibi olduk hemen başkalarıyla konuştu mesela. Benim suçluluk duygumu kullandı kızlarla konuşmasını bile benim yaptığım hataya bağladı. En tehlikeli durum aylardır kendime gelemedim hep suçlandım suçluluk pskilojisiyle olmayacak şeyleri affetmek zorunda kaldım sonuç ne mi? Yine yürümedi çünkü yine yaptı yapacağını... Hatasını kabullenmeyip karşı tarafı suçlayan erkek kadar erdemsiz biri olamaz ne yazık ki.. Benim gördüğüm iyi yapmışsınız geri kalanı da süreç gösterir bakalım neler yapacak bu süreçte.. Mesajlar cinsel içerikli mi flörtöz müydü?
malesef onun msjlarini okuyamadim var miydi ya da neler yazdı diye ama bi suru fake kızdan slm gibi seyler geldigini gordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back