Nişanlımın annesi yüzünden ayrıldık

Nişanlım tekrar arar mı beni bu iş tamamen bitmiş mi?

• Ankete Katılan
    43
Canim semi Allah kurtarmış sen ne diyorsun ? Sakın sakin barışma. Evlensen bile sizin sonunuz yok. Hatanın neresinden dönülse kardır.

Kurtulmussunsende ailende.evlensen bile mutsuz olacaktin anasinin agzina bakan admdan koca olmaz.hayirlisini iste ve kapat bu defteri aramasin daha iyi senin icin.

Ben kv den bugüne kadar evimiz için
dugun bayramlar torunu için bisey görmedim bi hediye bile yok ama böyle biseyi ona da söylemedim.oglu bana alması gereken herseyi kendi çalışarak aldı.
Ancak sizin evlenseniz bile geçinmeniz çok zor belki de bu uyarı bunlar sizin için.

Haa size de hak veriyorum değer parayla ölçülmez ama durumu iyiyse kv nin size daha iyi hediyeler alabilirdi sizi gercekten sevse değer verseydi eğer oda yok sanirim

sen değer görmek için birşeyler beklemişsin ama bunları karşı tarafa aldırmaya çalışmak bilemiyorum çok itici geldi bana durum ..adamda arada kalmış..ne diye insanları zorluyorsunuz ki nişanlınızla ortak ihtiyaçlarınızı alın gerekirse nişanlılık dönemini uzun tutun ..bu şekilde evlendikten sonra da kimse iç işlerinize karışma hakkı bulamaz kendinde..bu kadar olaydan sonra evlenirsen o kadın sana huzur verir mi sanıyorsun

10 liralık değil 100 liralık tişört alsa çok mutlu olacaktınız sanki.... Kusura bakmayın annenizde sizde paragöz gibi davranmışsınız. Ayrica nişanlınız beş para etmez bir ana kuzusu , anneside klasik kıskanç kayinvalide. Kadının içi kötü. Hadi siz göremiyorsunuz annenizde demiyor mu bu kadın dünyaları alsa ne yazar kalbi kötü olduktan sonra diye. Sanki kadının tek kusuru cimriliği. Takmışsınız 10 liralık tişört almasına.

En baştan kayınvalidenin sizi sevmemesi için elinizden geleni yapmışsınız, sonra da sizi sevmediği için oturup ağlamışsınız.
Nişanlıyken iki bayram geçirdim, ikisinde de bir toka dahi alınmadı bana, sorun etmek de aklıma gelmedi. Gider kendim alırım yahu, onlardan gelene neden ihtiyacım olsun. Hee eğer akıl edip alsaydı da 10 lira 100 lira diye kategoriye koymazdım, hele ki "annemler size bana ucuz bişey aldınız diye kızgın" asla demezdim. Ki eğer aileniz o yüzden kızgınsa onda da hata var. Benim annem her iki bayramda da eşime - o dönemki nişanlıma- t-shirt aldı, ama bana alınmadı diye ne içerledi ne de beni doldurdu. Aileniz de sizin kadar hatalı.
Kına konusunda da organizasyonu neden erkek tarafı tutsun ki? Kınayı kız tarafı yapmıyor mu? Siz ona kına için şunu yapacaksınız dersen, o da canım isterse yaparım der. Aynı seviyedesiniz bence, çok fark yok. Ben çerezlerimi bile kendim yaptırdım, kendi istediğim gibi oldu. Zaten parasını nişanlımla ben veriyorduk, hiç de sorun yaşamadık, niye onlardan medet umayım 100 liralık çerez için?
Kız tarafı - erkek tarafı diye derin uçurumlar açıyorsunuz arada, sonra da o uçurumları aşamayınca neden ayrıldık diye yataklara düşüyorsunuz. Gidip kayınvalide ile çataçat kavga etmek nedir? Yaşıtınız mı arkadaşınız mı?
Nişanlınızın aklı varsa aramaz barışmak için, sizin de aklınız varsa ararsa eğer kabul etmeyin önünüze bakın. Olmaz o adamdan hiçbişey şu saatten sonra. Mütemadiyen nişanlanacak ve ailesi yüzünden ayrılacak, siz isteklerinizi karşılayacak birini bulup en azından kendinizi kurtarın.

Tamam belli kv sorunlu , nişanlında ana kuzusu.
Ama bu hediye olayını ne kadar abartmışsınız.Ne olmuş yani lcw den 10 liraya penye aldıysa?
Bide bunun için ailem kırıldı demek
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama sanırım iyi olmuş bitmesi.

Detay okuyamadım ama her satırda PARA var.

Ben ailenizin bu kadar basit konu yuzunden kırılacagını düşünmüyorum.Bence iki aile arasında anlaşmamazlıklar var nişanlınızda size deger vermiyor verse olayların buraya kadar gelmesine musade etmezdi.Kv evinde 2 saat aglamak yanınıza bile gelmemesi kv evinde agız dalası yapılması bunlar bile çok kotu.Hakkınızda hayırlısı olsun inş pişman olmazsınız çok iyi düşünün evlendikten sonra yapamayıp boşanmak gerçekten çok zor.Takmayan biri olsaydınız olabilir bunlar derdim belki ama sizde ailenizde deger verilmek isteniyor ve beklentiniz farklı 10 tl tişört değil aslında sizin sorununuz deger göstermediğini düşünüp buna takıyorsunuz.Ki bu evlenince çok daha fazlaları olacak.

Bence böylesi sizin için daha hayırlı olmuş. Olayların düğünden sonra patlak vermesi daha acı sonuçlar doğurabilirdi. Yerinizde olsam dönmeyi düşünmezdim

şaka mı bu

ikinizin de altınızda arabanız var ama 10 liralık penye 200 liralık elbise kavgası ediyorsunuz

kurbandaki hediyenin telafisi derdindesin hala

tartışıyorsun iki saat onların evinde oturup ağlıyorsun

valla ben de olsam duygu sömürüsü yapıyor derim

içeri odaya gidip de ağladın nişanlının evinde

10 yıldır evliyim bu tartışma yaşandığı anda çeker kapıyı çıkarım kv nin evinden neden orada ağlayayım ki

sana kv değer vermek vs zorunda değil, sen yanlış kişi ile muhatap olmuşsun

kınayı vs neden kv ye söylüyorsun ki senin muhatabın nişanlın

bu arada kına yeri tutulacak aşamaya gelmiş bir ilişkide, benim kurbanda alınmayan hediyem, 200 liralık bir şey alalım acayip çirkin duruyor adamın da bu durum üzerine anneni bırakmam vs ve devamında söyledikleri de çok çirkin

bu ilişki artık adam olmaz

bi kere şunlara takıldım.
annesi hediye aldı. 10 tl. bana layık değil.
nişanlıma söyledim annesiyle konuştu.
ben telafi ederim dedi.
bi şey söyledi . hoşuma gitmedi . nişanlıma söyledim . annesi ile konuştu.
siz sürekli konuşmaları düzelttiriyorsunuz .
beğenmeyip böyle söylemesin der gibi olmuş .
kimsenin , ne konuştuğunua ne giydiğine nasıl oturduğuna karışmak gibi bi lüksü yok.
iki kere iki dört
hatalısınız . ne isterse alır . beğenmezsiniz o ayrı. giymezsiniz o ayrı. teşekkür eder koyarsınız kenara. verirsiniz ihtiyacı olana.
nişanlı ile laf taşıtmak da nedir .

artı annesinin düşüncesini zorla nişanlına söyletleme çalışmışsınız . duymak istediğiniz nedir. ne duymak istiyorsunuz . hiç bir zaman annesinin beni sevmediğini söyl emedi , demişsiniz . ne yani ne duymak istiyorsunuz da nişanlınızı bu kadar sıkıştırıyorsunuz . böyle baskılar ile kendinizden soğutuyorsunuz . paranoya gibi oluyorsunuz . nişan takıldığı zaman kendinizden uzaklaştırıyorsunuz .
daha önce de nişan attırmış diyorsunuz ama siz atmışsınız nişanı. oğlan atmamış ki.
o da sizin tavırlarınızı vs leri görmüş . geleceğinden korkmuş . irdeleye irdeleye korkutmuşsunuz çocuğu .
babanız devreye girmiş karşımıza çıkma demiş
daha üstelemeyin . yeter . nişanı atan sen . sonra pişman olan sen. dalgalı deniz gibisin. ne yaptığın belli değil

gelinlik vasfı ne yüce bişey ya bi adan sınıf atlıyosunuz. birilerinin gelini olunca en iyi hediyelere layık oluyosunuz.

tamam beğenmedin ucuz buldun, en kötü kaldırır kullanmazsın. nedir yani bu kadar büyütülecek bi meseleymiş gibi aradan zaman geçtikten sonra bile bundan bahsetmek. hayır hiç nişanlına söylerken utanmadın mı ya ben napıyorum demedin mi? kadının 10 liralık hediye almasından daha ucuz bi hareket seninki. ailen de gerçekten bu olaya bozulup mu aramadı karşı tarafı? görmemişlik desem araban da varmış az çok görmüşsün daha neyin hesabını yapıyosun? bak tamam insan bozulur ama bu kadar mesele haline getirip de yaymaz. ben utanırım ya nişanlıma annen bana 10 liralık hediye almış söyle telafi etsin ühühühühü demeye.

konunun kalanına yorum yapmıycam.

bi de alelim evinde 2 saat odaya kapanıp ağlamak nedir? çıkıp gidemiyo musun? resmen nişanlın gelsin görsün diye beklemişsin işte.

Birincisi kayinvalidenizin tarzi cok yanlis olsa da kinayi kiz tarafi yapar. Cerezleri ve kinayi kayinvalide getirir burda hatalisiniz. Kiyafeti de sanirim erkek aliyor tam emin degilim. Biz her seyi kiz tarafi olarak kendimiz yapmistik kinada. Arkadaslarin dedigi gibi hediye konusunda da sizin hataniz var. Isterse hic almasin hediye. Kimseden beklentiye girmek bana dogru gelmiyor. Bunun disinda nisanliniz annesinin doldurusuna hep gelecek. Bu kadin sizin evliliginize hep mudahil olacak hep sorun yasayacaksiniz. Benzin muhabbeti ne cirkindir ya. Hele ki nisanliyken bu yonlerini saklarlar. Kopruyu gecene kadar erkekler ayiya dayi derler. Seninki ona bile tenezzul etmemis. Birdaha arama derim. Afedersin ama iyi bir b.. olsaymis annesi yuzunden onceki nisanlisindan ayrilmazmis. Erkek annesini sevebilir normal ama dengeyi saglamasi lazim. Ayrica buyuk meselelerde tamam ama en ufak konulari bile siz alttan almamissiniz. Bir hediyenin lafini yapip bu kadar cemkirmek ve uzatmak dogru degil.

Tanımadığın bir adamla 60 gün sonra nişanlanıyorsun.Adam ayakları üzerinde duramayan biri.Sen hala anansı yüzünden diyorsun.

Allah kurtarmış.ne o adamdan eş olur nede o kadından kaynana.çok mutsuz olurdun sürekli eşinle tartışır arada kalırdın ailen de çok yıpranırdı.nişanlılık dönemi yaşananlar olabileceklere ayna tutuyor.sakın bir pişmanlık yaşama bitti bunu kabul et ve yaşadıklarını unutmaya çalış kötü bir deneyim olmuş.karşına daha anlayışlı ılımlı bir aday ve aile çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…