Nişanlımın annesi yüzünden ayrıldık

Nişanlım tekrar arar mı beni bu iş tamamen bitmiş mi?

• Ankete Katılan
    43
Bana bı ıgne alınsa hedıye , tesekkur eder kenara koyarım.. Alsa ne almasa ne.. Ben sizi çok hesap kitapçı gördüm.Hediye yüzünden ailenizin kırılması, telafi hediyesi falan ayrıca SAÇMALIK.. Kınaya 15 kısıye alınacak ıcecek ıcın dıyorsunuz madem oyle siz alın.. Siz de konuda cok hatalısınız.. ve buradan bakınca daha cok paragoz olan siz gibi duruyorsunuz..

Üstelik bu mesele yüzünden insanların evlerine gidip saatlerce odaya kendını tıkıp oyle ağlamanda, bostan korkulugu gıbı durdugunu ifade ettiğiniz kayınpederinize ve size cevap veren kayınvalidenizi prensinizin gelip sizi üzenlere cevabını versin arzusundan başka bişey gibi durmuyor... Bende kayınvalideniz gibi düşünürdüm ve ogluma boyle bir eş adayı istemezdim şahsen..

Son düzenleme:
Dengesiz bir kaynanadan kurtulmuşsun şükret,tabiki ufak hesaplar hoş değil ama ben sizin neye kırıldığınızı anladım,kadın baştan beri istemediğini ters ters konuşma ve hareketleriyle belli etmiş, mesele 10 TL lık penyede değil belki deseydiki kızım kusura bakma uygun olamadım ilerde daha iyisini alırım yaparım olurdu,hiç almasa daha iyiymiş,ama kadın değer vermediğini ısrarla gözüne sokmaya çalışmış resmen,sen veya başkası olsun bu kadın bu çocuğu evlendirmez bence

Ben seni haksız buldum.Sana verilen hediyeyi beğenmeyip bir de bunun kinini tutuyorsun?"sen bizim ilk gelinimiz olacaksın daha iyi şeyler layıksın "böyle düşündüğüne göre demek ki karşı taraftan ciddi beklentilerin var.Kayın validen gelin olacaksın diye ayrıca seni pohpohlamak zorunda değil.Ama böyle karşı taraftan sürekli birşeyler talep etmek maddi olarak beklenti içinde olmak gerçekten güzel olmuyor,sorun çıkıyor ilişkilerde.Onların yerine kendi aileni koysana ?Bir de hediyenin telafisini bekliyorsun...Kayınvalidene bu hediye mevzusunu açman hiç olmamış üstüne bir de ailem kırgın demişsin yaa:)Kına yerini neden sordun,onların tutmasını istiyordun sanırım ama bak nasıl tepki almışsın.
Kırmak istemem seni ama böyle devam edersen sağlıklı bir ilişkiyi zor yaşarsın.

Ek olarak nişanlının bu şartlarda sana döneceğini düşünmüyorum.

Okuduğum kadarıyla kısa süreli tanışmadan sonra Nisan olmuş. Benimde öyle olmuştu aileler uyuşmayınca hep ben idare ettim nişan döneminde tabii. İyi ki etmişim şükür şimdi Kocamı ailesini ailemi hayatı seviyorum. Biraz idare etmek ve sabır göstermek gerek küçük şeylere takılmışsın. Bana hediye gelmedi önemli değil nişanda bi yüzüğüm vardı parmağımda. Şükür şimdi herşeyimiz var sağlık olsun huzur olsun gerisi gelir. Hakkında hayırlısı

sizin de suçunuz var. annenin geçimsiz olduğunu, önceki nişanın bozulmasına sebep olduğunu bilerek, niye yalnız evlerine gidiyorsunuz. kv.de oğluma yansırsa işin rengi değişir diyor, 2 saat daha ağlayarak bekliyorsunuz.
bırakın bayramda ne aldıysa aldı, konusu bile edilmemeliydi.
karşı tarafta hatalı.
düğün yeriyle de ilgilenmeyin, ne yaparlarsa yapsınlar.

Reactions: anu
Kına-düğün detaylarını yani çerezi kinasi iviri ziviri kaynanasi ile konuşan gelin ilk defa sizde gördüm. Normalde bu olaylar evin buyukleri arasinda konusulur kararlastirilir.

Ayrica 10 tllik tişört almis diyorsunuz. Kadin adet yerini bulsun demiş almis bunun icin kirilmak cok sacma

Ayrica düğün yeride iptal edilir zaten zor birsey degil. Ben nisanlimin annesinin evine dayanip bi kamyon laf soylicem sonrada o kadin gelin diye beni ogluna alcak? Hayatta müsade etmez bosuna umitlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…