Nişanlımın annesi yüzünden ayrıldık

Nişanlım tekrar arar mı beni bu iş tamamen bitmiş mi?

• Ankete Katılan
    43

Kendi aranzda karar almamissnz ama devam etmesi icin de bisey yapmamis. aramamasi icin Allah a yalvarmalisin. nasil bi beladan kurtulmussun. evlenms ayrlms biri olarak soyluyorum bunu. o kaynananin evinde daha cok aglardin evlenseydn. nisanln da sana sahip ckmak yerine doldurusa geliyor. cok sıkıntlı tipler. unutursun gecer gider yakma sakın başını

Kaynana fena belli ama seninde ondan farkin yok bence. Adam aramaz seni bundan sonra bekleme hediyenin bile lafini yaparak kendini ve aileni para goz yapmissin ve kendini kucuk dusurmussun. Kina konusunda da acayip sacmalamissin anneside gereken cevabi vermis bence. Tek ve ilk gelinsin diye seni tepelerindemi tasisin insanlar.

Bence bu tarz konuların cevabı çok açık; MUTLU OLAMAZSINIZ.

Bu tarz ailesi olan insanların iki şekilde davranması lazım.
1)Ya aileleri önemsemeyip her şeyi kendileri yapacaklar emekleriyle.
2)Ya da karar verip ailelerin uymasını sağlayacaklar.

Yok benim annem şunu yaptı babam aradı konuştu geçin bunları. Ara bularak olmaz bu iş. Annesi sevmiyor, senin ailen içinde onların ailesi mimli... O da belli anacı biraz. Olmaz bacım sizin iş..

Karşı tarafta da suç var evet ama alınan hediyenin lafını neden ettiniz siz?

Ister 10 tl lik bi hediye almış olsunlar, ister 100 tl lik, ister 1000 tl lik. Hediye hediyedir, maddiyata dayalı şeylerin lafının edilmesi çok itici bi durum değil mi ya?

Kaldı ki ben bayramda seyranda erkek tarafının kıza alışveriş yapmasını, hediyeler falan almasını çok saçma ve gereksiz buluyorum. Ne kadar saçma sapan geleneklerimiz var, azalarak biter inşallah.

Siz hem alınan şeyin ucuzluğunu laf etmişsiniz, hem de kadın "ailen neden aramıyor" deyince, utanmadan tekrar o konuyu açmışsınız. Ne paragözlük bu?

Onlarda da hata var evet, mesela nişanlınızın annenizi 15 dk lık bi yere bırakmaması, benzin yakıyor demesi, sonra allah kahretsin demesi onun da sizin kadar paragöz olduğunu gösteriyor. O da çok itici ve yanlış bi hareketti.

Sonuç olarak ayrilmaniz iyi olmus.

Bi dahaki nisanlandiginizda paraya pula, maddiyata değil de huzura, saygıya, sevgiye önem verin. Ve bunlara önem veren birini bulun.

Bayram hediyesi senin sucun, ben birine hediye alsam ve hediyenin kalitesi icin laf etse bir dahada sevemem o kisiyi. Ama genel olarak anne felaket, yapi olarakta belliki sende sessiz sakin bir bayan degilsin(bnm gibi) nisanliniz ana kuzusu... hakkaten olmaz artik zaten fazla yuz goz olunmus, olsaydi da mutlu olamazdiniz bence. Karsinizda annesine bisi demek yerine 2 nisan eskiten bir adam var, kaçın.

bence para hesabı yapmamalısınız
ayrıca nasıl 2 saat ağladınız ben ki çok duygusal ve sulugöz insanım
hayatım boyunca en kötü ağladığım en fazla ağladığım sefer bile 2 saati bulmuş mudur emin değilim

Reactions: anu
Tuhaf. Hala bu adamdan umudun var. Böyle anası olduktan sonra hint kralı olsa bile ne yazar. Evlenseydin bile bu kadın 2 ayda boşatırdı. Ayrıca nişanlında kararlarını kendi alan biri değil. Annesinin kafa yapısıyla yaşıyor.

İlk nişanlısı da kurtulmuş. Aferin ona.

Allah kurtardı diyeceğine hala adamı bekliyorsun.

Kesinlikle barışmak gibi bir düşünceniz olmasın. İki tarafta tam bir fiyasko (alınmayın ama siz de çok maddiyatçı görünüyorsunuz), evlenseniz çok daha ilginç şeyler yaşayabilirdiniz.

En anlamadığım kayınvalidenin evinde kavga ettikten sonra iki saat ağlayarak niye nişanlıyı beklediniz ben 2 dk. bile durmazdım .

Boyle bir ana kuzusuyla evlenseniz de asla mutlu olamazdiniz. Kurtuldugunuza sevinin. Insan tabi ki kiymet gormek şımartilmak istiyor ama yapmiyorlarsa da susmak gerekiyor. Bence de bir tshirt u icinize dert etmeniz olmamis. Annenizi sakinlestirip aman anne dusunmus ya yeter hem ben cok sevdim gibi gibi kendi annenizi sakinlestirmeliydiniz. Hic hos seyler yasanmamis artik hayir gelmez bu iliskiden..

Hepsini okumadım da bayramda alınan 10 liralık kıyafete taktım, benim kayınvalide bana bayramda bi deodorant bi de çakma parfüm aldı umursamadım o anda da deodoranta ihtiyacım vardı kullandım bitti. Nişanlığımı gittim kendim beğendim aldım, kına kıyafetimi gittim kendim beğendim aldım evimizin eşyasına kayınpeder karışacaktı az kalsın kendini dışlanmış hissetmişmiş ben kendim beğenicem dedim kocamla birlikte aldık vs vs. İyi ki de öyle yapmışız kaç defa kavga ettik kocamla eşya alınırken başkası olsaydı yanımızda kesin ayrılırdık. Nişanlanınca her bi şeyi erkek tarafının ailesine aldırma olayını anlamış değilim, söz meclisten dışarı da bir ayna ve saç fırçasına 120-130 lira verdirip övünenleri görüyorum evlerden ırak yani. O ilişkiden de hayır gelmez artık gelse de senin istememen lazım.

anasına bak kızına al tersi anasina bak oğluna ver oldu artık...
anası kötüyse adam onu dinler evlilik olmaz sen kurtuldun işte üç ay içinde.. daha kere nişanlanmiştir anasi için ayrılmıştır.... bilemessiniz ki?

bakın olay kırmızı ile işaretlediğim yerde
eski nişanlınızın kendi kendini yönetecek kendi kararlarını alacak kadar bile kapasitesi yok anlaşılan
evlenirseniz bile çok ama çok zorlaacaksınız

düğün yerini kaporası falan verildiyse iptal ettirememişlerdir bi yakınımın da öyle oldu
bu arada siz nerden biliyorsunuz bunu

Sen bitirdin diye vicdan yapmışsın. Ama olmazdı içten içe sende eminsin bundan. Senden ailenden nefret eden bir kadın sana-size huzur vermezdi. Evlenince seni ezmeye devam edecekti toplum içinde aşağılayacaktı. Aileni adam yerine koymayacaktı hatta ileri gidip senin ailenle görüşmene bile engel olacaktı. Oğlunun aklına girip girip senin üstüne salacaktı. Hep kavga gürültü... erkek milleti aptaldır, kolay etki altında kalır. Ne kadar iyi insan olursa olsun annesini bir dinlemese iki karşı çıksa üçüncüde yine o birikimle seni üzerdi. Zaten bu nişanlılık süresince bile böyle olmuş. Evlilik hayallerinden kopmuşsun evin olacak mutlu olacaksın sevdiğin adamla diye heyecenlanmışsın çok doğal bunlar. Şimdi işler bozuluncada üzgünsün tabi. Ama o acabalar hep boşuna. Senin hayallerini yaşatamaz sana bu adam.

Yahu ne kadarlık hediye aldıysa aldı bunun icin 3 ay dırdır yapıp benim İTEKLEMEMLE hediye alacaktıyı Nası diyorsun niye bunun icin 3 ay itekleme o an onu layık görmüş at geç beğenmediysen, ayrıca ayrıldıktan sonra kadının ayağına gidip tek sorun sizdeydi bundada nişandan ayırıp Nası vicdanınız rahat falan demen çok gereksiz niye ayağına gidiyorsun

He birde baban.... zaten aranmıyorsun rahatsız edilmiyorsun o tel konuşmasına hiç gerek yokmuş zaten en nişanlıda cvbını vermiş

Allah ın sevgili kuluymussun bunu belki şimdi anlayamasazsın duygularından ama ilerde anlarsın hiçte düğün yerinin iptal olmamasına takılma zaten kapında sürünse yine kabul etme şu saatten sonra

Bayramdaki 10 liralik hediyeden nerelere gelmis.. bide ailenizin Darildigini soylemeniz fln hic hos gozukmemis kayinvalide de baskin cikmis toparlayici davranmamis bitmesi en iyisi ama sizde olaylarin buraya gelmesinde etkilisiniz kendinize hediye ile deger bicmeye calismissiniz dahada uzulmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…