- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi nisanlibirisi
Görmemişin eşyası olmuş diyerek okudum yazdıklarınızı. Hayatı bu kadar çekilmez kılmayın değmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaş sünnet videosunu izletmişti içim şişmişti, ben ki sünnet düğününe karşı biriyim fenalık gelmiştiŞaka gibi gelecek lakin gerçek, o düğün, nişan, sünnet videolarını izlemeye can atan insanlar da var, 80 sonlarında düğünde video çekimi sükse yapmak manasına geliyordu, herkes video çekimi yaptırıyordu hadi özendi kendi düğünüdür yaptı diyelim, herkesi eve toplayıp videoyu seyrettirme yanısıra bir de video seyretmeye gelemeyenlerin sizin düğün videosunu yollasanıza görümcemle eltimgil bize gelecek hep beraber izleyeceğiz diyenler oluyordu, sanırsınız evde parliament pazar gecesi sineması izleniyor
Eki Görüntüle 3089674
Boş muhabbet kısmını düzenlemişsiniz ama alıntılarda gördüm. Ev hanımı olanlar boş muhabbet mi oluyor komiksiniz. Sizin yazdıklarınıza bakılırsa hayatla ilgili kaygılarınız bilime katkı içerikli değilNişanlımın annesi ev hanımı ve komşularıyla çay, kahve, sohbet, muhabbet birisi.
Mune abla evet sırf bu yüzden DVD oynatıcısı almıştı bir akrabamŞaka gibi gelecek lakin gerçek, o düğün, nişan, sünnet videolarını izlemeye can atan insanlar da var, 80 sonlarında düğünde video çekimi sükse yapmak manasına geliyordu, herkes video çekimi yaptırıyordu hadi özendi kendi düğünüdür yaptı diyelim, herkesi eve toplayıp videoyu seyrettirme yanısıra bir de video seyretmeye gelemeyenlerin sizin düğün videosunu yollasanıza görümcemle eltimgil bize gelecek hep beraber izleyeceğiz diyenler oluyordu, sanırsınız evde parliament pazar gecesi sineması izleniyor
Eki Görüntüle 3089674
Yapanlar varsa üzerine alınmasınlar ama cidden birinin nişan, sünnet, düğün videosunu seyretmek kadar garipsediğim bir şey yok, beni ne ilgilendirir senin düğünün, resmen video gecesi yapanlar oluyordu, he bir de videonun en can alıcı kısımları tekrar tekrar başa sarılır not alınır, eltimgilin kızıyla damadııııı altın takmamış 50 lira takmışlar vııyyy ben onların düğünde yarım taktımdı, not alın hemen, eltinin kızı sünnet yaptığında zırnık yokBir arkadaş sünnet videosunu izletmişti içim şişmişti, ben ki sünnet düğününe karşı biriyim fenalık gelmişti
Çok fazla çarptırıldığı için düzenledim. Kaç kere açıkladım açık arayana kadar o yorumlarımı da okusaydınız keşke. Ev hanımı olmasından bağımsız işten gelip de yapabilir boş yapmak diye bir tabir var. Oturup havadan sudan ondan bundan konuştuklarını anlatmaya çalışıyorum. Siz de çarpıtmışsınız maşallah. Bilime katkı yapma konusu altına yazmadım ya sonuçta bunu şu an öyle bi amacım olsa o konu altına yazardım. Eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşanlardan gına geldi.Boş muhabbet kısmını düzenlemişsiniz ama alıntılarda gördüm. Ev hanımı olanlar boş muhabbet mi oluyor komiksiniz. Sizin yazdıklarınıza bakılırsa hayatla ilgili kaygılarınız bilime katkı içerikli değil
Ya yerlerse? Ülkede yapılmamış şey değil sonuçta
Çocuklara hatıra kalsın denir, ileride izler o günleri anarız diye çekilirde eşe dosta niye izletilir bende anlamış değilimYapanlar varsa üzerine alınmasınlar ama cidden birinin nişan, sünnet, düğün videosunu seyretmek kadar garipsediğim bir şey yok, beni ne ilgilendirir senin düğünün, resmen video gecesi yapanlar oluyordu, he bir de videonun en can alıcı kısımları tekrar tekrar başa sarılır not alınır, eltimgilin kızıyla damadııııı altın takmamış 50 lira takmışlar vııyyy ben onların düğünde yarım taktımdı, not alın hemen, eltinin kızı sünnet yaptığında zırnık yok
Öfff ne adetler ne videolar bana göre değil, böyle dedim ya inşaallah her şeyi adetli bir damat ailesine denk gelmem Dilimin kemiği yok taş gibi lafları edip beton gibi dünüre denk gelmek var Yapın nikahı adetlerinizi de kendi kendinize yapın beni de video için çağırmayın derim sıkboğaz ederlerse
Ben anladım sizi, siz daha gelin olup evinize gitmeden sizin iradeniz dışında çeyiz görme adı altında evinize girilip çıkılmasını istemiyorsunuz.Çok fazla çarptırıldığı için düzenledim. Kaç kere açıkladım açık arayana kadar o yorumlarımı da okusaydınız keşke. Ev hanımı olmasından bağımsız işten gelip de yapabilir boş yapmak diye bir tabir var. Oturup havadan sudan ondan bundan konuştuklarını anlatmaya çalışıyorum. Siz de çarpıtmışsınız maşallah. Bilime katkı yapma konusu altına yazmadım ya sonuçta bunu şu an öyle bi amacım olsa o konu altına yazardım. Eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşanlardan gına geldi.
Niye bütün yorumlarınızı okumak zorunda olayım, öyle bir zorunluluk yok açtığınız mesajı okur yaparım yorumumu. Havadan sudan konuşması da sizi ilgilendirmez ve evet sizin burada yazdığınız kaygılarınız da gereksiz bana göre. Eleştiri yapılacak siz konu açıp yorum almayı sadece destek verilmesi olarak mı sanıyorsunuz?Çok fazla çarptırıldığı için düzenledim. Kaç kere açıkladım açık arayana kadar o yorumlarımı da okusaydınız keşke. Ev hanımı olmasından bağımsız işten gelip de yapabilir boş yapmak diye bir tabir var. Oturup havadan sudan ondan bundan konuştuklarını anlatmaya çalışıyorum. Siz de çarpıtmışsınız maşallah. Bilime katkı yapma konusu altına yazmadım ya sonuçta bunu şu an öyle bi amacım olsa o konu altına yazardım. Eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşanlardan gına geldi.
Çok fazla çarptırıldığı için düzenledim. Kaç kere açıkladım açık arayana kadar o yorumlarımı da okusaydınız keşke. Ev hanımı olmasından bağımsız işten gelip de yapabilir boş yapmak diye bir tabir var. Oturup havadan sudan ondan bundan konuştuklarını anlatmaya çalışıyorum. Siz de çarpıtmışsınız maşallah. Bilime katkı yapma konusu altına yazmadım ya sonuçta bunu şu an öyle bi amacım olsa o konu altına yazardım. Eleştirmek için eleştiren konuşmak için konuşanlardan gına geldi.
Hadi ben izledim diyelim, kızdan videoyu isteyip eş dost ahbap herkese izletiyormuşum Böyle bir şey yaparsam ağzımda bakla ıslanmaz söylerim KK’da, işte o gün linçleyin beni, tüm eski postlarımı ortaya dökün :))))))Çocuklara hatıra kalsın denir, ileride izler o günleri anarız diye çekilirde eşe dosta niye izletilir bende anlamış değilim
Bir bakmışsın kızının düğün videosunu izliyorsun mune
Mesajlarını ekliyorum favaHadi ben izledim diyelim, kızdan videoyu isteyip eş dost ahbap herkese izletiyormuşum Böyle bir şey yaparsam ağzımda bakla ıslanmaz söylerim KK’da, işte o gün linçleyin beni, tüm eski postlarımı ortaya dökün :))))))
Ya karısının çeyizinden 4-5 dantel yiyen adamcağızı karıştırma, konu sahibinin danteli yokmuş. Ama bilemedim bak, dantelli seksili gecelik, çamaşır filan varsa... Konu sahibine hak verdim şu an, yiyebilirler perdelerin uçlarından filan da.
Konu sahibi dikkatli olun, kv ve arkadaşları, ellerinde barbekü soslarıyla evinizi yemeye gelebilirler, evet.
Bu kadar iyi bir işe sahipseniz kayınvalidenizden uzakta bir ev tutabilirsiniz.Hayır ama sağlık sektöründe iyi bi iş yapıyorum. Buraya açacağım tek konu da bu zaten.
O kapıyı nasıl çimdiklediler aklım almıyor halen. Benim elime kıymık bi batar , kanı görünce tansiyonum düşer zaten.Ay ben ayasofya'daki imparatorluk kapısının yenildiğine dair haberleri kastetmiştim ama bir adamın karısının dantellerini yemesi gibi müthiş bir bilgi öğrendim şu an. İnsan asla her şeyi bildiğini iddia etmemeli işte, öğrenmenin sonu yok asdfghj
Ben de konu sahibine daha çok hak verdim şimdi.
Evet teşekkür ederim tam olarak böyle düşünüyorum. Uygun bir dille ifade etmeliyim belki de öncesinde ama yanlış anlamasın ve ileride huzursuz olmayalım istiyorum. İnşallah çözerim.Ben anladım sizi, siz daha gelin olup evinize gitmeden sizin iradeniz dışında çeyiz görme adı altında evinize girilip çıkılmasını istemiyorsunuz.
Kayınvalideniz bunu yapacak biri midir? Yapacak gibiyse siz de istemiyorsanız, laf arasında siz yokken evinize girilmesini istemediğinizi söylersiniz
Ay ben ayasofya'daki imparatorluk kapısının yenildiğine dair haberleri kastetmiştim ama bir adamın karısının dantellerini yemesi gibi müthiş bir bilgi öğrendim şu an. İnsan asla her şeyi bildiğini iddia etmemeli işte, öğrenmenin sonu yok asdfghj
Ben de konu sahibine daha çok hak verdim şimdi.
Siz saygı çerçevesinde üslubunca söylersiniz, doğru kelimeleri seçerek derdinizi anlatırsanız kayınvalideniz yanlış anlamaz bence ya da direkt nişanlınızla konuşun, ben şu şu adetleri sevmiyorum yapılmasını da istemiyorum diye, siz orada olamayacaksınız ama nişanlınız olacak, o annesine gerekeni söyler belki.Evet teşekkür ederim tam olarak böyle düşünüyorum. Uygun bir dille ifade etmeliyim belki de öncesinde ama yanlış anlamasın ve ileride huzursuz olmayalım istiyorum. İnşallah çözerim.