Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Ne mi oluyor? Evliliklerini ayakta tutan şey aşk ve ten uyumu. Tenini kokusunu içinin almadığı, sevmediği bir adamın aldığı nefese katlanamazlardı, sevdikleri olunca en abuk huylarına öyle böyle katlanıyorlar. Kaç tanesi boşamış yakışıklı kocasını mutsuz ediyor diye de konuşuyorlar?

Ne mi oluyor, zabağınan zor uyanıyoz

. Aileme konuyu actigimda ise “29 yasindasin, bu saatten sonra bazi kriterleri feda ediceksin, iyi cocuk ayrilma” diyolar.
Ailen , fikrini onemsemen gereken mantıklı insanlar değiller. Ben 32 yaşındayım valla piyasa boylu poslu, işini oturtmuş, tatliş adam kaynıyor
Neden içinin ısınmadigi, hem senden kısa hem kel birini alasın ki?
Doğacak çocukların da ona benzeyecek üstelik.
Bu ihtimali de düşün:)
Ayrıca sen ilişki ne bilmiyorsun, flörtün olmamış. Bence bu yüzden duyduğun iki güzel söze hemen inanmissin. Adam senle ne paylaştı da bir anda aşık oldu? Çirkin adam romantizmi diyorlar buna:) tipinde iş yok, senin gibi saf kızları iki güzel sözle kendilerine bağlıyorlar.
Boşversene ya. Daha önünde uzun yılların var.
Adamın elini tutma isteği tutmuyorsun, haftada üç dört şeyini tuttuğunu düşün.
Deger mi yani koca bulamam diye çekim duymadığın adamla sevişmeye?

Ayrılın bence o adama da size de haksızlık. Ayrıca bu saatten sonra bazı kriterleri feda edeceksin kadar saçma bir şey yok sanki evlilik olmazsa olmaz bir şey de mutlaka evlenebilmek için bazı şeyleri feda edeceğiz.

29 gec bir yas degil onemli olan mutlu olmak otuzdan sonrasi gec vs dusunceleri cok sig ve cok ataerkil geliyor bana
Ben otuz yasindayim yalniz yasiyoeum bundan o kadar memnunum ki arkadaslarla gwziyorum , kendi parami kazaniyorum cocuk derdim yok
Ama gercekten hazir hissettigimde evlenmek istiyorum , birine asik olursam ve onla yol arkadasligi yapabileceksem
EGer asik olsaydiniz sevseydiniz tipi sizi rahatsiz etmezdi
bahsettiginiz erkeklerin yaninda cok guzel kadinlar da olabiliyor cinsellik ten uyumu guzellikle veya yakisiklilikla sinirli degil
Boyle olmaz ayrilmalisiniz
Aksi takdirde bir gun sizi ceken birine rastlarsiniz ve sadakatsizlik edersiniz buraya konu acarsiniz evliyim ama baskasina asik oldum diye

Boşuna yazmayın evlenecek muhtemelen

Canim daha 29 yasindasin senin yasindakiler daha orasi senin burasi benim geziyor,evet Eli yuzu huyu duzgun Adam bulmak bu devirde zor ama sevemeyecegin birisi ise bu seni evlilik hayatinda daha da zorlar. Nisanliyken donmek daha kolay sanki

Ya boyle bir dizi falan mi var, ya da kissadan hisse hikaye falan.

Bugun gordugum 2. Gorucu usulu konusu. Ikisinde de kizimiz ay elektrik alamadim diyor. Yani ne diye gorucu usulune zaten tamam diyorsunuz ki. Hayir bizim koyde bile kalmadi gorucu usulu, siz nerelerde yasiyorsunuz. Bir de egitim falan yazmissiniz. Ilkokul mezunu anneme desem oturur guleriz yani. Cok sacma degil mi beklentiler.

El ele tutuşma öpüşme gibi şeylerde de böyle duygusuz iseniz bence hemen ayrılın

Çok merak ettim hiç flört etmeden nasıl bir kariyer yaptınız?

Yaşınız daha çok genç. Böyle bir evliliği haketmiyorsunuz. Sizin de heyecanlanmaya, cinsel çekim duymaya hakkınız var. Kendinize bunu yapmayın.

Ailene ve arkadaşlarına katılıyorum

valla bende görücü usulü evlendim.babamın tavsiyesiyle oldu, tipine nişanlılıkta alıştım. ama elektrik almıştım msj beklerdim. arayacakmı diye . gece gec saatelere kadar yazışırdık. geleceginde elim ayağıma dolaşırdı. bi çeken tarafı oluyor illaki. sizde tık yoksa kusura bakma seni oyalamak istemem. karşı tarafı kırmadan sorun bende olmuyor diyerekten.evlilik bu şekilde sürmez de

Neden acele ettiniz ki anlamıyorum bu aileleri de 29 yaşındaysam ne olacak şimdi bir sürü sıkıntı bence emin değilseniz ayrılın devam etmek sizede nişanlınıza da yazık

Tekrar merhaba arkadaslar,

Oncelikle zamaninizi ayirip yorum yapan, fikrini benimle paylaszn hersene tesekkur etmek istiyorum. Bukadar cok yorumu beklemiyodum. Hepsine teker teker cevap yazamasamda tek tek tum yorumlari okudum.

Cogunluk ayrilin diyor, simdiden boyle hissetmessem cinsellik, ten uyumu gibi seylerde olmaz. Ki haklisiniz ben o kisimlari hic dusunmemistim. Bazilari ise ailemle ayni fikirde onemli olan huy diyo.

ben kalbimin sesini dinleyip, nisanlima karsi durust olmaya karar verdim. Cesaretimi toplayip ona karsi bisey hissedemedimi buyuzden nisani atmak istedimi soylicem. Bunu kirici olmadan nasil soyleyebilirim sizce?

özlememeyi falan geçin ten uyumu diye bir gerçek var bu hayat da ve bu şekilde sağlıklı bir cinsel hayatiniz da olacagini sanmiyorum.
sevmediginiz, hiç bir çekikiniz olmayan bir insanla sırf iyi insan diye bir ömür eziyet çekerek sevişeceksiniz belkide bu çok önemli nokta.

Sadece yatakta da değil o eziyet, sağlıksız cinsellik hayatına sirayet edecek, birbirine katlanamaz hale gelip ota b.ka didişecekler huzur diye bir şey kalmayacak.

İyi insan olması evlilik için yeterli olsaydı ask ten uyumu vs denen duygular safsata olarak kalırdı. Ozlemediginiz aşık olmadığınız adamin aldığı nefes sesi bile size batacak. Ayrılın.....

+1
Dünya güzeli olması değil önemli olan; önemli olan sana çekici gelmesi, senin hoşuna gitmesi, o enerjiyi alman. Çekim olmayınca sevgi, aşk da olmuyor. Bu saatten sonra şöyle olmaz, böyle olmaz kafasi çok saçma, Allah bilir onu ancak.

Ayrıca, aceba değil; acaba

Bence bırakma iyi bir insansa sonra çok pişman olursun belki. Dersin ki keşke çirkin olsaydida mutlu huzurlu olsaydım madem buraya kadar geldi böyle düşünüyordum niye buraya kadar getirdin. Evlenmek zorunda değilsin kimseyle ailenin lafına da bakma i inden geleni yap ama ayrilacaksandaa kırmadan üzmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…