Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Görücü usulünde sonradan aşık olabilirsiniz ama ilk görüşmede ve diğerlerinde biraz çekim olması lazım hiç etkilenme elektrik alma olmadan nasıl devam eder bilmiyorum çünkü her görücü usulü böyle olmuyor emin olun bir kıvılcım oluyor sonra aşka dönüşüyor birlikte yaşadıkça güzel şeyler paylaştıkça.
Sanırım sizin içinize sinmemiş o adamla sürekli birlikte yaşayabilecek misiniz birlikte aktiviteler yapıyoruz diyorsunuz ama zevk vermiyorsa adamı boşa kendinize bağlamayın günaha girersiniz.

Bence ayrılmalısın
Hiç çekici bulmadığın özlemediğin beğenmediğin biriyle nasıl sevişeceksin ?
Hem de bir ömür boyu
Bugün değilse de yarın biter sizin ilişkiniz.

Ayrıca yaşın sevmek ve sevilmek için geç değil
29 yaş
“ bu yaştan sonra ! “ denecek bir yaş değil günümüzde

Arkadaşlarınız kötü niyetli ve empati yoksunu. Böyle insanların aklıyla dalga geçenlerden hiç hoşlanmıyorum. Sevdiğim adamla kavga ederken bile yükselirim sevmediğim adam yoluma gül dökse gözüme batar. Bunu anlamamak ve ayırt edememek için art niyetli olmak gerekiyor.

Zamanla severim diyerek bi insani bi yola sokmak bana yok ayip ve bencilce geliyor. Hem kendi hakkina hem de onun hakkina giriyorsun.
Olmamis gormussun zaten nisan bunun icindir. Ne sevmedigin bir adamla bir omur hakediyorsun ne o o adam kendisini sevmeyen biriyle bir omur.. hatandan vazgecmeni ve mutlu olmani dilerim

Konu sahibi, sadece kendinizi düşünmeyin..

Bu kaçıncı konu açışınız? Az kalmış düğün dernek olacak siz hala konu açıp cevap bekliyorsunuz.

Kimseyi oyalamadan, kalbini kırmadan ayrılın..

sevmeden gönlün titremeden olmaz bu iş bnce nişanı yol yakınken işler ilerlemeden at karsı tarafta daha fazla beklentiye girmesin

Hata kesinlikle siz de İlk tanıştığınızda elektrik almayıp içinize sinmediyse bunu uzatmadan dile getirip işleri bu noktaya getirmemeniz gerekti Mantığınız ağır basmış hislerinizi yok saymışsınız Empati kurun biri size bunu yapsaydı ve sonra aslında seni çokta beğenmemiştim deseydi çok üzürdünüz Ve ilk diyeceğiniz şey bana neden en başta söylemedin olurdu Ne yapacağınız hususunda şunu yap bunu yap diyemem Bir ömür içinize çok ta sinmeyen bir insanla nasıl geçer sonradan sever misiniz onu bilemiyorum Karakteri, size çok iyi davranması gibi huylar gözünüzde onu yüceltiyor Şöyle de bir gerçek var cinsellik tamamen arzulamak ,beğenmek üzerine kurulu Beğenmediğiniz biriyle ne derece olur bilemiyorum

Merhaba arkadaslar,
Aranizda belki merak edenler icin gelismeleri anlatmak biyandan da icimden gecenleri atmak istedim.

Ben ilk postu yazdiktan hemen sonra nisani atma karari almistim ama bunu nisanlima yada aileme nasil anlatsam diye bikac gun dusunuyodum. Bu sirada dugun isler gittikce ciddi olmaya basladi ve aileler altin /taki / adetlerden konusmaya basladi ve orda olaylar patladi. Efendi, saygili dedigimiz aile konu masraf olunca bi an kayboldu ve yerine cirkef bi aile geldi. Biz sok olduk. Daha sonra gercek yuzleini gosterdiler. Megersem evlendikten sonra benim calismami istemiyolarmis, annemgili ziyaret etmek istersem once kayinvalidemden izin almam lazimmis, yeni gelinler evinde oturur kocasini beklermis, kocasi eve gelene kadar kayinvalidesine hizmet edermis. Nisanlima “senin boyle dusuncelerin yok degilmi yoksa bastan soylerdin” dedim oda ailem ne derse o dedi. Biz ne diyecegimizi sasirdik annem babam boyle sey olurmu diyerekten kavga gurultu cikti.Ben nisani atmak istedimi soyledim aileme onlarda bu olaylardan sonra beni desteklediler. Karsi tarafi arayip tum esyalarin hazir oldugu gelip almalarini soyledik ve yaklasik bi ay once nisan atildi.
Atildiktan sonra eski nisanlinin annesi beni arayip “sen artik lekelisin cunki nisan attin benim oglum evlenebilir ama artik seni kimse almaz” diye cahil cahil konustu.
Nisan atmakla nekadar dogru bi karar verdigimi bikez daha anladim. Burdanda bu karara varmama yardimci olan herkese tekrar tesekkur etmek istiyorum.

kimya çok önemli
kimyanın uymadığı biri ile asla ve asla ömür geçirilmez
hep diyorum kimyasız evlilik içi boş bir balon gibi ,sönük ve yok olmaya mahkumdur

Ya inşallah o lafların altında kalmamışsınızdır, senin oğlun az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyor zaten içime sinmiyordu arkadaşlar falan itekliyordu huyu iyi diye, hem huyu mommok çıktı hem ailesi varoş deseydiniz.

Çok iyi olmuş, kendinizi yakacaktınız nerdeyse. Huyu iyi diye evlenecektiniz bir de bununla. Bize kara leke olarak sizin gibi cahillerle muhatap olmak kaldı deseydiniz.

Keşke ''senin g*tü b*klu oğlunu kim alsın önce sen bi emzirmekten vazgeç onu'' deseydiniz......... ay sinirleniyorum böyle kara cahillere ben ya

demek ki bi şey içine sinmiyorsa bi sebebi oluyormuş. hislere güvenmek gerekiyormuş

kız Allahın sevgili kuluymuş resmen

Allah korumuş sizi sadaka dağıtın bence
sevmemenizde bir şeyler varmış

Niye başkalarına fikrini soruyosun ki ?
Verdiğin kararın bedelini sen ödeyeceksin sana akıl verenler değil.
Isınamadıgin biriyle mutlu olamazsın, onun da duygularıyla daha fazla oynama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…