Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Öncelikle bayan değil kadınsınız. Evlenmek için evleniyorsunuz resmen. Tercihiniz bu yönde olmuş. Bu şekilde gerçekleşen bir evlilikte zaten büyük aşk yaşamanız falan pek olası değil. Beklentiniz neydi sizin? Aradığınız kriterlere göre birini bulmuşsunuz işte. Bu kadar iyi huylu birini elbette bulabilirsiniz ama içinizin ısınacağı, seveceğiniz birini bulabilir misiniz asıl soru bu. Siz bunu pek takmıyor gibi duruyorsunuz. Bu şekilde hayatınızdaki insana da yazık. Kendisini sevmeyen biriyle evlenecek

Birde bu adamla aynı yatağa girdiğini düşün hayat kısa olabilir ama sevmedıgın yemeği zorla yiyebilir misin ... içinden gelmiyorsa yapma ... iç almaması çok kötü bir şey .. çocuk iyi olabilir ama elektrik yoksa ite kaka gider o ilişki

Ben de size katılıyorum. Zamanla sevilebilir ama sevgi oluşmadan evlenmek iki taraf için de büyük haksızlık olur. Nişanlımı okuldan tanıyordum ama hiç ilgimi çekmemişti. Sadece hakkında hep iyi şeyler duyduğum için bir şans vermek istemiştim. Benim hoşlandığım tarzda bir tipi yoktu ama kendimce belirlediğim en önemli kriterlere uyuyordu. Uzun boylu olduğum için benden uzun olması önemliydi, bu konuda konu sahibinin hoşlanmamasını gayet anlayabiliyorum. İlk başlarda gerçekten fiziksel olarak çok çekim hissetmedim. Tanıdıkça hayat tarzlarımızın, düşüncelerimizin uyumunu gördüm. Ne kadar kibar, düşünceli, duygularını ifade etmekten korkmayan biri olduğunu gördükçe bende bir şeyler değişmeye başladı. Ama tam emin olamıyordum çünkü yüzüne baktığımda hâlâ seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüyordum hep. Acaba haksızlık mı ediyorum, sevmiyor muyum diye vesvese yapıyordum. Ama biraz daha zaman geçtikçe gözleri çok hoşuma gitmeye başladı, sonra biraz kilo verdi vücudu da hoşuma gitmeye başladı. İşte böyle böyle ben aşık olduğumdan sevdiğimden emin oldum. Bence emin olmadan evlenmeyin. Kimsenin hayatı bu kadar değerli değil

Sevgi başta olur vs diye düşünen çok insan var bana bu çocuksu geliyor çünkü sevdiğin insanı nasıl zamanla sevmeyebiliyorsan sevmediğin insanı da sevebilirsin aynı şekşlde bir huyunun evlendikten sonra değişeceğini düşünen insanlar var buda yanlış değişmez çünkü bu karakter duygu ile karakteri karıştırmamak lazım. Hayat bu kadar basit değil herşey olabilir

Evliliğin önemli şartlarından ilkler sevgi aşk ve beğeni bence. Ayni evin içinde yaşayacaksın beğenmediğin adami öpüp koklayamazsin güzel vakit geçiremezsin sürekli ben bu adamla niye evlendim diye sorgularsin. Kellik kısalık vs bunlar bir insani kusurlu yapmaz. Çok yanlış fikirler içerisindesiniz nişan atın.

Herkes ayrılın demiş. Çok saçma. Sizin yapmanız gereken şey gidip nişanlınızdan önce özür dilemek. Daha önce duygularınızı paylaşmadığınız için. Sonra da tabikş suan bize yazdığın gibi gerçek hislerinden bahset. Eğer gerçekten seviyorsa sana zaman verir ve sende emin olursun zamanla sevip sevmediğinden. Eşimi başta sevmediğini tipini beğenmediğimi yazdım ama ona en başından beri seni sevmiyorum dedim. Hep açıkca duygularımdan bahsettim kafamın karışık olduğundan bahsettm oda sabırla bekledi seversin belki zamanla dedi. Öylede oldu. Sevdim ve evlendim oğlumuz var. Şuanda herkesten önce gelir benim için. Ama kesinlikle sevmeden evlenme ve evleneceğin insanın iyi baba olup olmayacağından emin ol öyle evlen.

Benimde böyle biri vardı, simdi hatırlattınız 1. Bulusmadan sonra benim icin olmayacagi kesindi. Tamam sessiz mülayim birine benziyordu ama bana göre fazla sessizdi ayrıca tipi hoşuma gitmedi, yanıma yakıştıramadim. Güzelce reddettiğim halde günlerce beni ikna etmeye çalıştı, yok şöyle iyiyim böyle yaparim herseyi sererim senin ayaklarinin önüne gibisinden. Maalesef bazıları ikna olmuyor.

Sevmediğin bir adamin koynuna.simdid nasıl gireceksin sana her dokunuşu tecavüz gibi gelcek belki .adamı ve kendini mutlu edemeyecksin ya mutsuz bir evlilik yada boşanma seni bekleyen seyle..r

Yani 29 yaşına kadar eğitimine işine önem vermiş biri olarak fiziksel etkilenmediğin biriyle nekadar iyi olursa olsun evlenemeyeceğini öğrenemedinmi

Evliliği ayakta tutan şeylerden biri cinsellik tutku. Zaten normal arkadaştan ayıran şeylerden birtaneside bu. Çekici bulmadığın, arzulamadığın, özlemediğin biriyle nasıl yaşayacaksın.

Adamın zamanınıda şımarıklığınla boşuna harcıyosun. Belki karşısına onu gerçekten hak eden, beğenen biri çıkar.

Bende öyleyim bir kere gorusunce anlarım isteyip istemediğimi.
Yıllarca peşimde koşssa yok sonradan .
Yapı meselesi işte

Ferhans bu sefer haklı. :)
Çizgili tişört giyen dayılar gibi olmamasını istemek demek Kıvanç Tatlıtuğ bekliyorum demek değil ki. Hem dayı gibi görünmek erkeklerin seçimi. Boğazlarını tutamıyorlar göbekleri bir metre önden gidiyor. Saçları ilk dökülürken bir doktora gidip en azından nedenini öğrenip kalan saçın ömrünü uzatmayı bile denemiyorlar. Bir ton alternatif var, hiçbiri tutmasa protez saç var halbuki. Hadi saçı geçtik bir insan öz bakımını yapmaktan geri durabilir mi ya? Bu lüksleri nereden geliyor bu erkoların? Yüzünü şampuanla yıkıyor herifler banyodan banyoya.
Benim yüzümün, göz altımın ve vücudumun nemlendiricisi ayrı ayrı. İki güne bir nefret etsem de kıçımı kaldırıp spor yapıyorum. Sabah akşam cildime bakım yapıyorum. Daha neler neler var. Biz de biliriz salmasını g*tü göbeği bırakmayı. Ama yapmıyoruz. Neden?
Ondan sonra bu dayı tipli adamlar iki kahve ısmarladı diye gold-digger oluyor kadınlar. Hadi lan oradan.

Buradaki sorun bu değil ki. Feda etme sorunu yok ortada. Sorun hanfedinin hemen nişanlanması. Insan bir kaç ay konuşur, tanımaya çalışır. Kimse kimsenin duygularıyla bu kadar kolay oynamamalı. Kaç yaşında insansınız. Aceleniz neydi. Şimdi hem adamcağizin duygularıyla oynayıp, bütün arkadaşları ve ailesinin karşısında utanç duymasına neden olacaksınız.

Bu arada ayrılın mutlaka, umarım nisanliniz kendisini çok sevecek birisini bulur.

Değil 29, 50 yaşında da olsanız içinize sinmeyen biriyle evlenmeyin, çok pişman olursunuz.

Yol yakınken dön. Hayatın zindan okur. İlk görüşte etkilenmediysen keske bir daha görüşmeseydın

Adamın karakteri evlenince değişirse elinizde ne kalacak? Evlenmeden her şey mükemmel görünür genelde. Karşınızdakinin de vaktini almayın. Olmuyorsa olmuyordur.

bence uzatmadan ayırl. sevmeden evlilik olmaz. arkadaş gibi evlilik mi yürür. sizinki tamamen mantık evliliği. sonra daha zor olur evlenirseniz evlilikte çekim şart bence bir insanla sırf iyi biri diye sakın evlenmeyin. iyi bile olsa yaptığı her şey gözünüze batar. siz iş ortaklığı ya da arkadaşlık kuruyorsunuz ki evleniyorsunuz aranızda bir çekim yoksa ona ilgi duyuyorsanız sözleşme yapar gibi evlenirsiniz. sevgi şart bence.

Sevmediğiniz adamın elini nasıl tutacaksınız? Nasıl sevişeceksiniz?
Elbette mantık dahilinde de olmalı eş tercihimiz ama öyle kalp ısınmadan, sevmeden de olacak iş değil.
Birbirinizin kirli çamaşırlarını göreceksiniz sevmeden tahammül edilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…