Nisanlimi biturlu sevemiyorum

peachsnow

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
5
9
Merhaba arkadaslar,

Sizinle bi derdimi paylasip, fikirlerinize ihtiyacim var cunki artik cevremdeki kimseye anlatamiyorum, beni anlamiyorlar. Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Ben 29 yasinda bi bayanim. Nisanlimla tanismadan once hic bi sekilde bi sevgili yada herhangi bi iliskim olmadi. Onceligim hep egitim ve is tecrubemdi. Bikac ay once ailem beni gorucu usulu biriyle tanistirmak istedi. Bende kendimi artik evlilige hazir hissetigim icin kabul ettim. Ilk gorugumde tip’ini begenmedim ama sonraki bulusmalarda cogu konularda hemfikir oldugunu farkettigim icin, ve zamanla severim umuduyla nisanlanmayi kabul ettim.

Suan 3 aydir nisanliyiz ve ben ona hala isinamadim. Nisanlim huy ve karakter olarak cok iyi bi insan. Caliskan, sigara alkol kumar gibi kotu aliskanlari olmayan, efendi ve saygili. Ama tip’i bana cekici gelmiyor. Kel, benden kisa ve yuzu bana cekici gelmiyo. Bu yuzdende hala alisamadim, biturlu sevemiyorum onu. Birlikte vakit geciriyoruz, haftada en az bi kez bi aktivite yapiyoruz ama sanki bana normal bi arkadasla bulusuyomusum gibi geliyo. Beni eve biraktiktan sonra onu özlemiyorum, onu dusunmuyorum, is’te calisirken aceba suan napiyo demiyorum. Nisanlim ise tam tersi. Bana ilk goruste asik oldugunu soyledi, surekli beni dusundugunu beni ozledigini soyluyo. Ben bunlari duyunca mideme agrilar giriyo, kendimi suclu hissediyorum.

Onemli olan ic guzelligi dedikce meger kendimi kandirmisim diye dusunuyorum. Hergun aceba ayrilsami diye dusunuyorum.

Arkadaslarima fikrini sordugumda “biz yakisikliyla evlendikde noldu, hergun kavga dovus” diyolar. Aileme konuyu actigimda ise “29 yasindasin, bu saatten sonra bazi kriterleri feda ediceksin, iyi cocuk ayrilma” diyolar.

Kafam cok karisik. Simdi sevmezsen zamanla hala sevebilirmiyim? Yada ayrilsam, bukadar iyi huylu birini bulabilirmiyim diye dusunmekten geceleri uyuyamiyorum. Lutfen yardim edin sizce ne yapmamiyim?

Niye hep feda etmesi gereken taraf kadın. Niye toplum hep bunu bekliyor kadından. Oğulları bir kızı beğenmese aman oğlum fedakarlık yap derler mi hayır. Çünkü cinsellik sadece erkekler için var. Kadın için yok. Eğer anneniz gibi cinselliği erkek için yapılan bir görev olarak görüyorsanız evlenin. Ama öyle değilse hep mutsuz olursunuz.

Bence onun da vaktini almayın. Tatlı heyecanlar, merak, çekim, tutku yoksa ne kadar ilerleyecek ki? Mutsuz bir kadın görüyorum maalesef. Yaşınız da gayet normal. Evlilik çok önemli bir karar. Neden içinize siner şekilde olmasın ki herkes "kociş"iyle mutluyken? Hak ediyorsunuz yani

Üç aydır ısınmadığınız, özlemediğiniz bu insanla aynı yatağı aynı hayatı paylaşcaksınız buna göre karar verin.her ikinizede haksızlık adam kendini sevmeyen bir kadınla siz sevmediğiniz bir adamla yazık olur .

İlk görüşte beğeni olmasada ,zamanla bir çekim, elektriklenme ,sevgi olsa neyse olabirdi belki . üç aydır duygularınız aynı düzeyde değişen bişey yokken bitirmek mantıklı bence

Daha 29 yaşındasın. Bu saatten sonra ifadesi çok mantıksız. Hem nişan tanıma evresidir. İsinamsdiysan bitirmelisin

Dış görünüşün alakası yok ben de kendimden kısa erkekleri eleştirirken benden kısa ve yaşlı gösteren birine aşık oldum. Sizin ona bir heyecanınız yok, sevmiyorsunuz bu yüzden görünüşü batıyor size haklısınız da.. ama böyle ömür geçmez. Mantık evliliği gibi olur ama sonu hüsrandır.

Lütfen ayrılın karşı tarafın duyguları gerçek ve onu kırmaktan başka bir işe yaramaz. Evlilik kolay bir şey değil. Aile kuruyorsun neticede. Evlendikten sonra huylarından dolayı soğusan neyse ancak siz hiç sevmiyorsunuz. Dış görünüş önemli değil lafı da çok doğru değil zaten ne yazık ki önemli ancak çok yakışıklı olup hödük olunca sevmezsin zaten. Siz sadece yalnızlıktan dolayı mecburi evleniyorsunuz.

Ben sizi hatırladım. Aynı bu şekilde bir konu açmıştınız daha önce. Orada nişanlı değildiniz sanırım. Ya da çok büyük bir teaadüf oldu orada da kel ve şişmandı. Baya buraya yazılmıştı ama dinlemden devam ediyorsunuz tehlikeye. Burada bir sürü konu açılıyor daha bugün yazmış birisi sevgiliyken tartışınca kapımda yatıyordu evlendik yüzüme bakmıyor diye. Ki onlar birkaç yıl sevgili falan olmuş siz görücü üsulü nasıl emin oldunuz bu adamın iyi olduğuna. Bence siz sadece adamı kaçırdım diye pişman olmaktan korkuyorsunuz.

29 yaşına kadar flört bile etmeden odaklandiginiz egitiminize rağmen aceba aceba yazmaniz

Beğenmeden olmaz diyenlerdenim hep ama forumdan okuduğum kadarıyla bazıları beğenmeden de yürütebiliyor hatta sonradan beğeniyorum ama siz yapabilecek olsanız 3 ayda yapardınız.

Bize sorduguna göre emin değilsin. Emin olmadigin kimseyle de evlenme derim. Erkekler dis görünüşe acayip önem veriyor, biz niye vermeyelim. Bu asla yüzeysellik değil benim gözümde sonuçta bunun öpüşmesi sevişmesi var kiii cinsellik cok cok önemli ilişkinin sağlamlığı için. İçine sinmediyse otur konuş ayril. Asla aman elalem ne der, cok emek harcadım bitiremem falan gibi düşüncelere dalma, başını yakarsın vallahi.

Az bekleseydin konu sahibi bir nikah kıyılsaydı. bence nap et ayrıl. Kendine de bu adama da yazık etme. Dış görünüş neyse ama içine sinmeyen bir ilişki bu, kimseye fayda sağlamaz, mutlu etmez.

Şuan sizin yanınıza, elini yüzünü yıkayıp, saçını tarayıp, parfüm sıkıp, dış giyimine dikkat ederek gelen bir adam size çekici gelmiyorsa, bu adamı sabah uyanınca, yüzü gözü çapaklı, saçları darmadağın, pijamalı ya da boxerlı göreceğinizi düşünün.
Arkadaşlarınız saçmalamasın, çok kavga ediyorlarsa boşansınlar lakin, sevdiğin adamla arada bir kavga etmekle, sevmediğin adamın koynuna girmek arasında dağlar kadar fark var.
Aileniz dediklerine de kulak asmayın, ben de 28 yaşımda evlendim, en yakın arkadaşım neredeyse 33 yaşında evlendi ve inanılmaz mutlu. Hiçbir sey icin geç olacağına inanmıyorum ben.
Dünyaya bir kere geliyorsunuz, kendinizi istemediğiniz bir hayata mahkum etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…