Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Başlık dikkatimi çektiği için atlaya zıplaya okuyordum konuyu mesajını gördüm. Çok geçmiş olsun.

Gerizekalı kadın, lekelemmişmişsin sevsinler. Ayrılmanı beklemiyorlarmış, çok yumuşak başlı görmüşler seni o yüzden nişanı atmanı sindiremeyip b.k atmaya çalışmış. Gitsin köle pazarından alsın gelini. Öyle gelin mi kaldı be. Sorması ayıp nereli bunlar. Konya kokusu geldi burnuma burnuma

İstemiyordunuz zaten, iyi olmuş. Ama evlilik gibi büyük kararlarda istemiyorum demeyi insan bilmeli. Kendi başımızı yakıyordunuz.

Tanımadığım bir bireye, istenmeyen tavsiye vermek istemem. Ama gene de yazmadan geçemedim.

Aynı şeyi yaşamamak için ailenizi karşınıza alıp konuşunuz. Ailenizin seçtiği insanlara artık güvenemeyeceğinizi açıkça belirtiniz.

Bir de ben o kadar değersiz miyim sizin gözünüzde de, bana o adamı ve o tip bir aileyi layık gördünüz demeyi de unutmayınız.

Gitsin bulsun tipsiz oğluna Allah Allah. Zaten bulabilecek olsaydı hiç laf anlatmazdı size tamam derlerdi. Diğer kıza geçerlerdi. Ama öyle bir şey olmadığı için ağzına vurmuş. İlk konu açtığımda da yazmıştım. Bir erkeğin iyi olduğu öyle 2 günde belli olmaz. Neden bu kadar emin oldunuz diye. Çirkin diye iyi olacak diye bir kaide yok. Çevrenizdeki yakışıklı erkekle evlenilmez vs diyen tipleri de hayatınızdan çıkarın. Çıkaramıyorsanız da uzak durun. Etrafınızdan çok etkileniyorsunuz onların aklıyla değil kendi aklımızla hareket etmelisiniz. Şunu da ekleyim çirkin erkeğin eziyeti daha çok olabiliyor. Aşağılık kompleksine giriyorlar.

Son ne oluyor böyle insanlar evleniyor birbirini tanımadan sevmeden. Daha sonra kadın veya erkek birbirlerinde aşkı sevgiyi bulamadığı için aldatmalar başlıyor eee sonuç o beni aldattı bu beni terk etti ya cinayet ya ortada kalan çocuklar ya ömür boyu süren mutsuz evlilikler ve kk da açılan bdv ler.

Aslan sevmediğin içinin ısınmadığı birisiyle evlenme şuan dönmek için 1 şansın var daha doğrusu her zaman var ama en kestirme yol bu at nişanı kurtul.

bu güncel yazınızı şimdi gördüm çook çok iyi bir karar vermişssiniz inşallah önünüze sevdiğiniz değer gördüğünüz insanlar çıkar.

29 yaşın nesi varmış? Aileni dinleyip geleceğini mahvetme bence

Bi insan sırf iyi huylu diye evlenilmez ki. Çok yakışıklı olması da gerekmiyor kimsenin kocası aman aman yakışıklı değil ama arada bir çekim olur yanyana geldiğinizde heyecanlanirsin ilk bulusmalarda eli eline yanlışlıkla çarpsa bile kalbin oynar :)
evet biz de eşimle kedi köpek gibiyizdir hele ilk 1 sene her gün son 1 sene de haftada 1 mutlaka kavga ederiz ama pişman mıyım evlendigime asla
Yani şuan adam size iyi gelse bile sonuçta melek değil illaki tanıdıkça ya da beraber yaşadıkça size batacak huyları ve fikirleri çıkacaktır ortaya. Bunu da ancak aranızdaki sevgi ve çekimle aşabilirsiniz. Şimdi mantıklı diye baktığınız evlilik arada çekim yoksa daha sonra ikinize de zulüm olur.

Korku filmi gibi...

Millet arkadas olabilecegi adamla evlenecegi adami karistiriyor. Konu sahibine de bunu diyecektim, guncellemeyi gordum, gerek kalmadi

Ne lekesi Allah aşkına asıl leke bunların ruhunda ciğerinde. Valla az kalsın içi dışı çirkin bir adamı eşiniz yapacakmışsınız da Allah kurtarmış çok geçmiş olsun, yakışıklılık önemli bir kriter bu arada bu kriteri es geçmeyin ilerleyen zamanlarda da. Beğenmediğinizle muhatap olmayın. Nişanı attığınız aile kadar iğrenç olmasa da her ailede ve erkekte beğenmediğiniz çatıştığınız özellikler hep olacak kimse kusursuz değil ama en azından eşinize bakarken içiniz erisin bari gözler doysun

Bende biriyle tanıştım iyi ince dusunceli biri ama mesajlaşasim konusasim gelmiyor ya napicam onu kirmakda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…