Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Yani büyük konuşmuyorum ama sevmediğim insanla arkadaş bile olamıyorum kaldi ki evlilik. Bence ayrılmalısınız evlenince de böyle olursanız sonu ayrılık olacak ayrıca karşıdaki insana da yazık. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok bu yaşa kadar beklemişsiniz sevdiğiniz biriyle önünüze bakın hayat sizin hayatınız.

Kendini suçlu hisset çünkü zaten suçlusun! Çoçuktan ayrıl daha da uzatma lütfen.

Sevmiyorsaniz terkedin, kimse kimseyi mutsuzluga mahkum etme hakkina sahip degil.

Merhaba, diger konuyla alakam yok. Bu benim ilk actigim baslik. Demekki benimle benzer seyleri yasayan birileride varmis. Onada bi goz aticam
hadi diyelim ki bir çok iyi özelliğinden dolayı evlendiniz ya cinsellik?
şimdi bile ufak tefek de olsa bişeyler oluyordur
insan hiçbişey hissetmediği biriyle bunları yapamaz
hayatınız size zindan olur

o adam sizi sevdiğini söylediğinde sizde olumlu karşılık veriyorsanız şuan onu da kandırmış oluyorsunuz
daha sonra madem sevmedin neden evlendin lafları duyarsınız
kaç yaşında nişanlınız?

Ayrilmalisin bir ilişkide en önemli şeylerden biri tutku ve cinsellik . Eğer bunlar yoksa 2 kardeş gibi gezmenin bir anlamı yok büyük konuşmayın ama benden kısa biriyle yapamazdım bir ömür gözüm yakışıklı karizmatik adamlarda kalabilirdi

Bu konuya özellikle yorum yapmak istedim. Diğer yorumları okumadım fakat birçok insanın at nişanı ne saçma vs demiş olduğunu düşünüyorum. Aslında okuyunca aynısını düşündüm ve eşimle nasıl tanıştığım geldi aklıma. Sana da belki ilham olur kısaca bahsedicem.
Üniversitenin ilk senesi ben birine aşık olmuştum ve çok yakışıklıyfı en azından o zamanlar bana öyle geliyordu. Biz sevgili olduk benş sevdiğini söylerdi ama hiç değer verdiğini hissettirmedi sevdiğini hissettirmedi. Sonuç olarak sevsemde ayrıldım çünkü ilgisizlipe tahammülüm yoktu. Sonra eşimle tanıştım ve hiç beğenmedim. Arkadaştık zaten ama o beni zaten seviyor ve konuşmak için bahane arıyormuş. Çok iyi ilgili ve zeki olduğu için sevgili oldum. Ama tipi beni herseferinde uzaklaştırıyordu. 5 kez ayrıldım geri barıştım. Çünkü sürekli ayrılmalımıyım seviyormuyım sevmiyormuyum diye düşünüyordum. En son bunu düşünmekten vazgeçtim ve yanyanayken ne kadar keyifli vakit geçirdiğimizi akışına bırakmaya karar verdim. Tipini beğenmiyorum demiştim saçını ve kilosunu beğenmiyordum saçının modelini değiştirmesini söyledim. Ve zamanla kilo aldırttım. (O zaman 70 kilo olan adamı 100 kilo yaptım) biraz kilo aldıkça saçını değiştirdikçe daha bi beğendim. Bana karşı çok ilgili ve her zaman sevgisini hissettiriyordu her zaman yanımda oldu. Sevmiyorum sevmiyorum diyen ben zamanla sevdim ve kaybetmekten korkar hale geldim. O zamanlar bana başta sevmiyorsan sonra sevemezsin insanlar sever önce öyle sevgili olur dite eleştiren çok arkadaşım oldu. Suan evliyiz ve 5 aylık oğlum var. İyiki diyorım zamanında istemiyorum diyip salaklık etmemişim. 2 yıldır evliyiz ve 7 senedir de birlikteyiz. Bu zamanda 5 kere kavga etmemişizdir. Bunuda kavga ilişkinşn tuzu biberi diye düşünem tipler için demek istedim. Aslında kavgasız saygılı bir ilişki daha sağlıklı ve tuz da zaten zararlı
Sana suan devam et ayrılma yada ayrıl diyemem zamanla insan sevebilir ama sana tavsiyem sevmeden evlenme. Bunu düşünüp bu kadar da kasma akışına bırak baktın sevmşyorsun ona da kendine de işkence etme. Ve onun sana güzel gelmesi de çok önemli çünkü hayat arkadaşın olcak. Zaman geçtiği halde hala beğenmiyorsan evlenmeyi düşünme çünkü başta beğenmesemde çok beğendim ve hala da beğenirim kocamı. Üniversitenin ilk senesi aşık olduğum çocuk demiştim geçen yıllarda onu gördüm oda evlenmiş ve hiç beğenmedim ben buna mı aşık olmuşım dedim.
Oğlumla ilgilenirken zar zor yazdım konu kopukluğu filan olduysa kusura bakma inşallah yardımcı olabilmişimdir sana

Aynı yatağa girdiğinde buz gibi olacaksın bitse de gitsek diyeceksin çoğu kez başım ağrıyor diyeceksin o mütevazi sıcak adam senin soguklukugunla buza dönüşecek sinirli agresif biri olacak ve sen ben seninle kalbin için evlendim diyip pişman olacaksin sevgisiz evlilik her iki insanı da çıldırtır yapma ayril bugünü değil gelecegini kurtar

Bize neden dış görünüş önemli değil yeter ki içi güzel olsun anlayışı yüklendi ki bu kadar? Evet tabii ki sevdikten sonra dış görünüşü önemli değil ama dediğim gibi sevdikten sonra. Ben de eşime ilk görüşte aşık olmadım ama tanıdıkça dış görünüşünü beğenmeye başladım ve aşık oldum. Eğer inancınız varsa zaten dinen de beğendiğiniz, içinizin ısındığı biriyle evlenmek öğütleniyor.

Valla ben her zaman mantığı ön planda olan birisiyim o yüzden buradaki diğer cevaplar gibi yorum yazamayacağım. Evlendigimiz kişinin dış görüşü değil ortak paydalarımız, paylaştıklarımız, hayattan bekletimiz, siyasi görüşümüz, dini hassasiyetlerimiz ve karakteri çok daha önemli. Eğer bunlar tamamsa bence de dış görünümden feragat edilebilir. İyi bir baba ve eş olmayacaksa Brad Pitt olsa ne fayda mesela. Diğer yorumlarda çok sevip evlendiği halde sorun yaşayan kişilerin konularından bahsetmişler ama o konuların ortak paydası zaten eşlerin kötü karakterleri.

Hayır. Bu adama haksızlık.

Huyla yatağa girmeyeceksiniz. Haa bir de sevmeden evlenmenin amacı ne ki? Ne katacak insana ?

Tamam da insan bir bütündür.ya seversin ya sevmezsin.şu olmasa da olur denilir mi ? Garip geldi yazdığınız.

Bir de o yıllar illa evli geçince mi dolu geçmiş olacak.bekar olan herkesin hayatı çöp mü ? Sevmediğin biriyle vakit geçirerek neye yetişiliyor yani?

Şu ilişki işlerini beceremeyen kişilerin kariyerime odaklandım, o işlere vakit kalmadı falan demesi çok gıcık gerçekten.biz hepimiz zaten eğitimsiz, işsiz güçsüzüz de bir tek bu kişiler kariyer yapmış.kariyer dedikleri de sanki ceoluk, bildiğin öğetmenlik, tezgahtarlik.

Biz kadınlar zaten iyi niyetli ve duygusal canlılarız.haa beğenmesek beğenmesek de kimi beğenmeyeceğiz, iyice saçı, başı dökük, formuna dikkat etmeyen amca, dayı tipli erkekleri.zaten normal görünümlü, eli yüzü düzgün, anlaştığı birini hiçbir kadın reddetmez.yakişıklı diyorsak da brat pitt demiyoruz zaten.en azından genç adam olduğu belli olsun, delikanlı gibi olsun, dayı gibi durmasın diyoruz bu yani.onu da indiremeyiz daha fazla.aynı yanlış algı operasyonu para konusunda da yaşanıyor.kadınlar paralı erkek sever diye iftira atılıyor.oysa ki tek istediğimiz sağlam kaynaklı, ne idüğü belli olan, düzenli bir iş.onu bile bulamıyoruz, üstüne paracı oluyoruz.

O kadar haklısın ki. Güzel bir kadın fotoğrafının altına hamile karımı doğumda bırakırım bunun için yazan erkekler hayatı boyunca sadık olacağı erkeğin azıcık sağlam kaynaklı olmasını istemesini paragözlük olarak görüyor. Kendileri kadın olsaydı zengin adamların peşinde gezerlerdi.

Bence bir insan tanisir tanismaz o cekimi hissetmiyorsa o iş olmuyor. Karakteri güzel olabilir. Ama adamla evlenip en büyük haksizligi yaparsiniz. Herkes kalpten sevilmek ister. Ve acik konusalim siz bu adamla evlenseniz ilerde gönlünüz baskasina kayabilir cünkü esinizi sevmeyeceksiniz. En iyisi nisani atmaniz. Yasiniza gelince: kendim 31 yasinda evlendim. Simdi cocuklarim da var. 30dan sonra evlenmek dünyanin sonu degil. Iyiki daha önce evlenmedim diyorum hep

Ayrıl veya kal diyemem. Ama yapman gereken cesur olmak. Nisanlina ona karşı bir elektrik hissetmediğini şöyle. Annene söylüyorsun, arkadaşlarına söylüyorsun adam bihaber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…