Bu konuya özellikle yorum yapmak istedim. Diğer yorumları okumadım fakat birçok insanın at nişanı ne saçma vs demiş olduğunu düşünüyorum. Aslında okuyunca aynısını düşündüm ve eşimle nasıl tanıştığım geldi aklıma. Sana da belki ilham olur kısaca bahsedicem.
Üniversitenin ilk senesi ben birine aşık olmuştum ve çok yakışıklıyfı en azından o zamanlar bana öyle geliyordu. Biz sevgili olduk benş sevdiğini söylerdi ama hiç değer verdiğini hissettirmedi sevdiğini hissettirmedi. Sonuç olarak sevsemde ayrıldım çünkü ilgisizlipe tahammülüm yoktu. Sonra eşimle tanıştım ve hiç beğenmedim. Arkadaştık zaten ama o beni zaten seviyor ve konuşmak için bahane arıyormuş. Çok iyi ilgili ve zeki olduğu için sevgili oldum. Ama tipi beni herseferinde uzaklaştırıyordu. 5 kez ayrıldım geri barıştım. Çünkü sürekli ayrılmalımıyım seviyormuyım sevmiyormuyum diye düşünüyordum. En son bunu düşünmekten vazgeçtim ve yanyanayken ne kadar keyifli vakit geçirdiğimizi akışına bırakmaya karar verdim. Tipini beğenmiyorum demiştim saçını ve kilosunu beğenmiyordum saçının modelini değiştirmesini söyledim. Ve zamanla kilo aldırttım. (O zaman 70 kilo olan adamı 100 kilo yaptım
) biraz kilo aldıkça saçını değiştirdikçe daha bi beğendim. Bana karşı çok ilgili ve her zaman sevgisini hissettiriyordu her zaman yanımda oldu. Sevmiyorum sevmiyorum diyen ben zamanla sevdim ve kaybetmekten korkar hale geldim. O zamanlar bana başta sevmiyorsan sonra sevemezsin insanlar sever önce öyle sevgili olur dite eleştiren çok arkadaşım oldu. Suan evliyiz ve 5 aylık oğlum var. İyiki diyorım zamanında istemiyorum diyip salaklık etmemişim. 2 yıldır evliyiz ve 7 senedir de birlikteyiz. Bu zamanda 5 kere kavga etmemişizdir. Bunuda kavga ilişkinşn tuzu biberi diye düşünem tipler için demek istedim. Aslında kavgasız saygılı bir ilişki daha sağlıklı ve tuz da zaten zararlı
Sana suan devam et ayrılma yada ayrıl diyemem zamanla insan sevebilir ama sana tavsiyem sevmeden evlenme. Bunu düşünüp bu kadar da kasma akışına bırak baktın sevmşyorsun ona da kendine de işkence etme. Ve onun sana güzel gelmesi de çok önemli çünkü hayat arkadaşın olcak. Zaman geçtiği halde hala beğenmiyorsan evlenmeyi düşünme çünkü başta beğenmesemde çok beğendim ve hala da beğenirim kocamı. Üniversitenin ilk senesi aşık olduğum çocuk demiştim geçen yıllarda onu gördüm oda evlenmiş ve hiç beğenmedim ben buna mı aşık olmuşım dedim.
Oğlumla ilgilenirken zar zor yazdım konu kopukluğu filan olduysa kusura bakma inşallah yardımcı olabilmişimdir sana