Nisanlimi biturlu sevemiyorum

Bunu yazdığından beri 1 ay geçmiş. Burada söz yokmuş ama burada 3 ay nişanlı ilginç.
Belki değiştirip yazmıştır, diğer konuda yaşı 23tü ne aceleniz var dendi, burada 29 yaşında. Ben yazdığı cümleden hatırladım eski konuyu. Eşleri yakışıklı olanlar bizimkiler yakışıklı da ne oluyor diyorlarmış

Hiçbir sey icin geç olacağına inanmıyorum ben.
Al benden de o kadar. Asla anlamıyorum bir şeylere geç kaldığını zanneden insanları. Ya hu her halükarda o yaşa geleceksin nasıl olsa. O yaşta mutlu olmak mı daha önemli yoksa geç kaldım korkusuyla içine sinmeyen işlere kalkışmış olmak mı?

Geç kaldım korkusuyla girişilen hicbir isin duzgun gidecegine inanmiyorum ki bu noktada "iş" dedigim evlilik üstüne üstlük. Mutluluk her yaşta yakalanabilir, önemli olan insanın kendisini bu mutluluğa layık görmesi

Bence de ayrıl. Zaten beğenmiyosan, sevmiyosan evlilik zulüm olur. Daha çok gençsin. Önündeki yılları sevmediğin bi adamla geçirme. Ona da yazık. O da mutlu olcağı birisiyle hayatını geçirsin.
Aynı evde yaşamak çok farklı. sen daha haftada bir görüşmede bi şey hissetmiyoaun. Yazık etme kendine

Hem kendine hemde adama yazık ediyorsun. Belki severim diye düşünmek ne demek karşındakini resmen aptal yerine koyuyorsun. Daha fazla uzatmadan bitir bu saçmalığı. Yoksa adamın ahını alacaksin. Birde aşık olmuş garibim ...

Ayrıl. Hem kendine hem de ona haksızlık etme. Çok çok sevdiğin, yüzüne bakmaya doyamadığın, yanında rahat olduğun, ben bu adamla bir ömür yaşarım dediğin bir adamla evlenmek varken neden tanımadığın biriyle evlenesin? Hiç bir şeyi de feda etmek zorunda değilsin, güzel bir hayatı hak ediyorsun.

Sonradan sever misiniz bilmiyorum ama çok düşük ihtimal gibi. Hani dış görünüşü iyi olsaydı size göre ama sevmeseydiniz , bir umut Sonradan sevebilirdiniz bence . Evlilik zaten çok zor , sevsen bile . Bir de sevmediğin adamla yürütmesi çok çok çok zor . Eminseniz hislerinizden, onu da kırmadan, çok da uzatmadan ayrilmalisinix bence. İkinize de yazık.

Gümbür gümbür bir alkış emojisi olsa da atsam dedim kesinlikle katılıyorum. Aileler bunu erkeğe demez

İlk buluşmada beğenmedikten sonra diğer buluşmaları kabul etmeseydiniz keşke

Nişanlılık birbirini taşımak için var aslında ama geri dönülmez yol olarak görülüyor bizde

Biz yakılıklıyla evlendik de ne oldu diyen arkadaşlarınıza da kulaklarınızı tıkayın

Merhaba, diger konuyla alakam yok. Bu benim ilk actigim baslik. Demekki benimle benzer seyleri yasayan birileride varmis. Onada bi goz aticam

Bu yastan sonra fedakarlik ne demek kuzum bir sey hissetmiyorsanuz ayrilacaksiniz bu yakisiklilik meselesi degil, evlenecek genceciknkiz boyle mi olur?adamada yazik ,evlendiginizde bir omur sevmediginiz birinin sizs dokunmasi ....olmaz

3 aydır bırsey hissetmıyorsan hayat boyu hıssetmezsın .
Nıye kendıne ıskence cektırıyorsun.
Benimde gecmıste böyle bir ılıskım olmustu .
Çocuk çok ıyıydı ailesı kendısı karıyerı .
Bana çok değer verıyordu .
İcımden öpmek bıle gelmiyordu.
Ama annem illa olsun diyordu baskı yapıyordu.
Ama yapamadım ayrıldım .
Pışman mıyım hayır bırsey hıssedemedıysem olmaz.
Bana asık olmaktan korkuyorsun demıstı bıde benim gibi bırıne ask yuzunden ömrumu tukettım ben ama sana asık olmadım dedım.
Kalbını kırdım belkı de bilmiyorum.

Sevmeden arzulamadan olmaz.

Ben eşimi sevmeseydim evlenemezdim sevmediğin adamla herseyi yaşayacaksın ben elimi tutmasına bile tahammül edemezdim o yuzden ayrilmalisin.

Size dil döken kimseyi kale almıyorsunuz sanırım, bu yolda devam edin. Adamın duygularıyla oynayın. Kendi duygularınızı zaten hiçe sayın. Aileniz istiyor ya olay bitmiştir. Size söz düşmez. Evlenin, sonra aileniz için mutlu görünmeye çalışın. Kederim bu deyin, çekin. Olayınız bu sizin.

Sana üzgün bir abla tavsiyesi. Erkekler evlenince daha çok kırıyor döküyor mutsuz ediyor genç kızken yüreğini hoplatan heyecandan delirten o adam gidiyor geriye fiziksel görünüş kalıyor hatta o bile değişiyor kilo alıyolar saçları dökülüyor şimdi hoşuna gitmiyosa beğenmiyosan ilerde ona tahammül edecek bi şeyinde kalmaz o yüzden evet karakterli ama gözünede hoş gelecek birini bul yoksa boşanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…