+10000Afedersiniz ama konu sahibesi 20 yasinda bir cocuk. Ustune ailesi bununla evlen evlen diye baski koydukca koymus. Kiz zaten bastan istemiyorum demis, gorus bak isinmazsan olmaz demisler simdi de babasi diyor ki anneni bosarim. Boyle sacmalik mi olur? Kiz istemiyorum diyor babasi cidden sacmaliyor yani ne demeek anneni bosarim, zorla guzellik olmaz.
Okulunuzu okuyor musunuz hala? Ya da bitti mi? Ben en çok burayı merak ettşm. Evden kaçıp iş bulup çalışma durumunuz var mı?Allah hepinizden razı olsun yorumlarınız için Allahım hepinize gönül rahatlığı versin öncelikle babama söyleyen nişanlım değildi başka kuzenimdi.Babam çok otoriter çok korkuyorum annem de keza öyle benim de yuvamı yıkma evlen kötü biri olsa ben razı olmazdım diyo babamla konuşmayı çok denedim ama annem her seferinde engel oldu Nişanlımla da konuştum sen vazgeç dediö ben vazgeçmem uzak olduğumuz için bana ısınamıyorsun tanıdıkça beni seversin diyo onu da psikolojikten çökerttim İnan’ın kolay değil bunun vicdan azabını çok ağır ödüyorum
Her baba evladının iyiliğini istemez. Asla katılmıyorum. Ne babalar var memlekette.Bence nişanlına olayı anlat onla konuş ve babanın dediklerini söyle o nişanı atsın dicem ama bu sefer yanlış anlaşılır. Yani kötü bi evliliktense at nişanı evet demesi kolay aile yapıları farklı ama her baba evladımın iyiliğini ister
Nolmuş o an için evet dediyse kanun hükmünde karar mı yani. Konuşmak için konusmayın lütfen,konu sahibi daha çok genç insanlar hata yapar. Bu kadar acımasız, yargılayıcı kadın nasıl birbirini bulup buraya toplandı aklım almıyor. Senelerdir erkeklerle arkadaşlık ederim hep kız arkadaslarım olsun isterdim ama bu siteyi görünce ne kadar doğru Bi karar aldığımı farkettim. Herkes yargıç olmuş birbirini yargılıyo. Hepiniz mükemmelsiniz yanlış yapmazsınız anladık. Bıktım ben gidiyorum üyeliğimi de iptal edin. Burası kocasından hırsını alamayıp gelip başkalarına saldıran kadınlar topluluğu olmuş
Babanin tehditlerine itibar etme.Baban o adamla bir hayat geçirmeyecekÖncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
Elini masaya mı vurması lazım, maço mu olmalı? Sen ne istediğinin farkında mısın? Bu gün o masaya inen yumruk yarın suratına iner.derdimi unutturdunuz yeminle hepsini teker teker okudum iyi ki derdimi sizle paylaşmışım telefonda olmuyor ki denedim arkadaşımla sen yorgunsun dinlen demişti. Ceylan canım delikanlı olsa şimdiye on kere bırakmıştı beni keşke yni erkek dediğin elini masaya vurması lazım ne bileyim ben birazda tatlı maço seviyorum burda ben maçoyum bi laf etse lafı ağzına verip susturuyorum kavga bile etmiyo haksız olsam bile haksızsın demiyo
Neyin nefreti ki bu kadar, ne yaşıyolarsa artıkSiz daha geçen gün düşük yapan bı üyenin konusuna yapılan yorumları görmediniz
O adamla sen yaşayacaksın canım ona göre kararını ver evlendikten sonra hiç geri dönemezsin.her gün öleceğine bir gün öl (ayrıl ) derler.Değmez sevseydin soğumazdın baskılarla birlikte bir alışma olmuş o alışma da sönmüş canım kendini düşün .annen baban yaşamayacak o adamla dört duvar arasında birlikte kalacaksın .Öncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
Nişanlın demek içimden gelmiyor, midem almıyor. Adam senin kuzenin ya. Kardeş gibi. Bırak allahaşkına kim kimi boşuyorsa boşasın. 2 gün sonra akraba evliliğinden engelli evlatların olsa adam seni öyle boşasa daha mı iyi? Kendi kararlarını verebilecek yaştasın. Sakın kendini ezdirip sevmediğin bir adamla evlenme. Gerekirse şikayette bulun kaç kurtul.
Tabii kuzeni yazmış zaten. Yahu engelli evlatları olsa o evlatlara yazık. Evladın engellisi engelsizi olmaz ama şuan kaçıp kurtulsa kendine bakar. Engelli çocuğuyla ayrılsa kime emanet edebilir. Ki bile bile ladestir akraba evliliği yazık o doğacak çocuklara. Bu zihniyetteki anne babaya akrabaya daha da yazık.Kuzen mi(( ben orayi kacirmisim!
Yahu esasen kardes gibi olan kuzeninle evlenmeyi birak engelli cocugun olsa ne yapacaksin canim benim gunah degil mi sana o bebege nisanlina?
Tabii kuzeni yazmış zaten. Yahu engelli evlatları olsa o evlatlara yazık. Evladın engellisi engelsizi olmaz ama şuan kaçıp kurtulsa kendine bakar. Engelli çocuğuyla ayrılsa kime emanet edebilir. Ki bile bile ladestir akraba evliliği yazık o doğacak çocuklara. Bu zihniyetteki anne babaya akrabaya daha da yazık.
Sevmediğiniz biriyle sakın evlenmeyin insan aşık olduğu kişiyle evlenmeli inanın dış görünüşü karakteri önemli değil bunlar iyi olabilir ama bu özellikler onunla evlenmeniz anlamına gelmiyor, ki sizde istemiyorsunuz ailenizin sizi yönetmesine izin vermeyin bu konuda çünkü evlilik bu hop evlen hop boşan çocuk oyuncağı değil bu ilerdeki hayat ailenizin hayatı değil sizin olucak kendi kararlarınızla ilerlemelisiniz umarım ailenizde saygı gösterir.Öncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun